$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Økonomistudier i Ukraina

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.Fagfolk som har studert økonomi og administrasjon forstår både det større økonomiske bildet og mindre, individualiserte trender. Det er et tverrfaglig felt hvor spesialister blir opplært til å vurdere og analysere m… Les mer

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Fagfolk som har studert økonomi og administrasjon forstår både det større økonomiske bildet og mindre, individualiserte trender. Det er et tverrfaglig felt hvor spesialister blir opplært til å vurdere og analysere mange komponenter innen både offentlig og privat sektor og gi anbefalinger basert på nåværende og potensielle forhold.  

Ukraina er en rimelig, men kvalitativ alternativ. Det er også en av de vakreste landene i EU og har mange vakre og industrielle byer.Det er to grader konferert med ukrainske universiteter: Bachelor 's Degree (4 år) og Master ' s Degree (5-sjette år)

Kurs i Økonomistudier i Ukraina

Minimér
Les mer om å studere i Ukraina
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kiev, Ukraina

Forståelse av moderne økonomi gir en mulighet for velbegrunnet tilnærming til løsningen av både selskapets økonomistyring og rasjonelle personalkostnader.

Forståelse av moderne økonomi gir en mulighet for velbegrunnet tilnærming til løsningen av både selskapets økonomistyring og rasjonelle personalkostnader. -
Kurs
6 måneder
Engelsk
Campus