ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Administrasjonsstudier 2021 Nord-Amerika

Du kan vanligvis ta høyere utdanning kurs hvis du er 18 år eller eldre. De er jevnlig undervist i universiteter, høgskoler og profesjonelle institusjoner som kunstskoler eller landbruket høyskoler - nesten alle har sine egne nettsider. Du kan få et bredt spekter av ferdigheter, for eksempel, diplomer, bachelor grader, foundation grader og post-graduate grader.

I et administrasjonsprogram velger studenter ofte å ta offentlig- eller virksomhetsadministrasjon som hovedfag. Innen disse områdene spesialiserer noen studenter seg i regnskap, designledelse og internasjonalt næringsliv eller PR.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

Kurs Deltid i Administrasjonsstudier Nord-Amerika

8 Resultater i Administrasjonsstudier, Nord-Amerika Filter

Datastyrt Office Administrasjon

Hamilton College
Kurs
<
Fulltid
<
10 måneder
Campus

Studentene skal lære datamaskinen kontoradministrasjon gjennom bruk av datamaskiner og ulike programmer, utvikle lederegenskaper, og personalledelse. Vårt mål er at hver elev ...

Les mer

Medisinsk kontorassistent

Canadian College Of Health, Science & Technology
Kurs
sep. 2021
<
Fulltid
English (Canada)
Campus

Medisinske kontorassistenter (MOA) er pålitelige av leger, medisinsk personale og pasienter for å holde kontordriften glatt.

Les mer

Administrasjonskontorspesialist

Lake Tech - Lake Technical College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Dette ansikt-til-ansikt-programmet, som ligger på LTCs hovedcampus, er et 1050-timers program designet for å utvikle kommunikasjon, høyere tenkning og beslutningsprosesser; ut ...

Les mer

Nettverksadministrasjon og sikkerhet

Laurel Business Institute
Kurs
sep. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Laurels 20-måneders AST-grad i nettverksadministrasjon og sikkerhet trener studentene til å installere, vedlikeholde, administrere og forbedre datanettverk.

Les mer

Capital Fellows-programmer i California

The University Of Chicago Global
Kurs
sep. 2021
Engelsk

Capital Fellows-programmene støtter 18 Assembly Fellows, 18 Senate Fellows, 18 Executive Fellows og 10 Judicial Administration Fellows får en enestående mulighet til å engasje ...

Les mer

Program for kontoradministrasjon

Collège Communautaire Du Nouveau-Brunswick-CCNB
Kurs
sep. 2021
Engelsk
French (Canada)
Campus

Dette programmet forbereder studenten til å jobbe i stillinger som involverer administrative ansvarsområder for effektivt å administrere de administrative oppgavene og aktivit ...

Les mer

Virtual Assistant

Laurel Business Institute
Kurs
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Dette programmet forbereder også studentene til å jobbe i en tradisjonell kontorinnstilling som administrativ assistent, kontorsjef eller lederassistent.

Les mer

Bedriftsøkonomi - administrasjon

Collège Communautaire Du Nouveau-Brunswick-CCNB
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Fransk
Campus

Dette programmet forbereder studentene på en stilling knyttet til ledelse i en bedrift eller organisasjon, uavhengig av aktivitetssektoren.

Les mer