$close

Filtre

Se resultater

3 Kurs i Agronomi 2022/2023

Hvordan vi dyrke vår mat-og hvor den kommer fra-har blitt fokus for mye oppmerksomhet i det 21. århundre. Kurs i agronomi tilby en naturlig overgang til denne svært viktig fagområde. Nøyaktig hva er et kurs i agronomi? Kurs i agronomi adressere forskning og utvikling knyttet til å studere plantebaserte avlinger. Typiske kurs i agronomi omfatter emner som avling og frø identifikasjon; besk… Les mer

Hvordan vi dyrke vår mat-og hvor den kommer fra-har blitt fokus for mye oppmerksomhet i det 21. århundre. Kurs i agronomi tilby en naturlig overgang til denne svært viktig fagområde.

Nøyaktig hva er et kurs i agronomi? Kurs i agronomi adressere forskning og utvikling knyttet til å studere plantebaserte avlinger. Typiske kurs i agronomi omfatter emner som avling og frø identifikasjon; beskjære vekst, produksjon og ledelse; og beskjære genetikk. Avling eller landbruks bærekraft er også et stadig mer populært kurs tilbud av dette emnet, som er studiet av global avling eller landbruksspørsmål.

Det finnes utallige fordelene ved å ta et kurs i agronomi, minst som er en større bevissthet om hvordan maten er hentet. Høyere nivå agronomi kurs tilbyr spesialisert opplæring i spesifikke landbruks funksjoner som kan settes til praktisk bruk rett utenfor balltre.

Kostnader forbundet med agronomi kurs er på linje med de fleste andre fagfelt. En ekstra hensyn når det gjelder kostnader er potensielle feltstudier, laboratorie materialer som kreves som en del av et kurs.

Studenter som tar kurs i agronomi nytte av en økt bevissthet om lokale og globale matvare økonomier. De som tar videregående kurs eller ende opp med å få en grad i agronomi går på å være bønder, rådgivere, eller ingeniører; de kan også arbeide for nonprofit utviklingsorganisasjoner. Studentene også bruke agronomi kurs for å forsterke andre spesialiserte grader, slik som de i landbruksøkonomi, landbruksteknikk og naturressursforvaltning.

Det finnes mange kurs i agronomi som tilbys av institusjoner rundt om i verden. Mange institusjoner tilbyr også nettbaserte kurs eller eksterne læringsmuligheter, som kan være et flott alternativ for å arbeide fagfolk eller for de som bor et stykke fra selve klasserommet.Internett-baserte alternativer har blitt stadig mer populært på grunn av sin fleksibilitet og brukervennlighet. Å komme i gang med en agronomi selvfølgelig søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Hadlow College
Tonbridge, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette praktiske kurset er et ideelt utgangspunkt for studenter med få formelle kvalifikasjoner.

Dette praktiske kurset er et ideelt utgangspunkt for studenter med få formelle kvalifikasjoner. -
Kurs
Engelsk
Campus
 
Au Sable Institute
Mancelona, USA

Felt- og laboratorieidentifikasjon, systematikk, naturhistorie og økologi av karplanter som komponenter i naturlige samfunn.

Felt- og laboratorieidentifikasjon, systematikk, naturhistorie og økologi av karplanter som komponenter i naturlige samfunn. -
Kurs
Engelsk
Campus
 
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Å programmere, organisere, administrere og utføre, autonomt eller i team, aktivitetene til en bedrift i Organic Production Mode (MPB) teknikkene for produksjon og transformasj ... +

Å programmere, organisere, administrere og utføre, autonomt eller i team, aktivitetene til en bedrift i Organic Production Mode (MPB) teknikkene for produksjon og transformasjon av organiske produkter, inkludert vann- og jordforvaltning, planteforedlingspraksis, skadedyr og plante sykdomsbekjempelse, dyrehelse og velferd, og sertifisering, kvalitetskontroll og farmsikkerhet på gården innen MPB. -
Kurs
Engelsk, Portugisisk
Campus