Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 2 Kurs i Allmenn litteraturvitenskap 2019

For å fullføre et kurs, elevene trenger for å ta et bestemt antall klasser som oppfyller et visst krav satt av en institusjon. Studenter kan ofte ende opp et kurs innenfor en enkelt semester, mens enkelte fagfelt kan ta ett eller to år å fullføre.

Hva er et kurs i komparativ litteratur? Denne typen programmet gir en mulighet for studentene til å lære om ulike stiler av litteratur og litterære enheter. Klassene vil vanligvis dekke ulike former for skriving fra ulike tidsepoker, fra gamle poesi til moderne manusforfatter. Studentene kan ta kurs der de sammenligner ulike forfattere eller de kan bruke tid kontrast lignende sjangre fra ulike tidsperioder. Faget kan ofte brukes til å hjelpe elevene å fokusere på en bestemt type litteratur for deres fremtidige studier.

Når en person tar seg tid til å fullføre en av disse kursene, kan de se frem til å forfølge en karriere som arbeider i enten akademia eller kanskje som en forfatter.Hvis du velger, kan du begynne å lete etter arbeid like etter et kurs av dere kan se å videreutvikle din litterær utdanning.

Kostnaden for en sammenlignende studier er selvfølgelig ikke universell. Priser avhenger av en rekke faktorer, for eksempel plasseringen av institusjonen og lengden på kurset. Hvis du ønsker å lære om utgifter, prøve å kontakte et universitet av interesse direkte.

Fullføre et kurs i komparativ litteratur kan hjelpe studentene utvikle en rekke ulike salgbare ferdigheter som oversetter i arbeidsstokken. I tillegg til en bredde av kunnskap knyttet til ditt område av studien, kan du lære mye om språkstudier og kommunikasjon, samt forskning, redigering og skriving. Nyutdannede ofte går på å jobbe som litterære agenter, redaktører og selv analytikere i en rekke felt.

Studerer komparativ litteratur kan være et godt skritt i noens karriere.Hvis du ønsker å lære mer, søke etter programmet nedenfor og kontrakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Allmenn litteraturvitenskap

Oxford Royale Academy

Hovedvekten av kurset er ikke bare om å utvikle en dypere forståelse av det valgte fagområde, men også i opplærings bredere kompetanse i forskning, kommunikasjon, analyse ... [+]

Hovedvekten av kurset er ikke bare om å utvikle en dypere forståelse av det valgte fagområde, men også i opplærings bredere kompetanse i forskning, kommunikasjon, analyse og selvstudium.

Emner som dekkes Skrive for scene og skjerm [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Yarnton Oxford
September 2019
Heltid studier
10 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk
UK Open College

Studiet av klassisk sivilisasjon er forståelig nok et omfattende og vidtrekkende en altomfattende en rekke fag; historie, litteratur, lingvistikk, numismatikk, epigrafikk ... [+]

Studiet av klassisk sivilisasjon er forståelig nok et omfattende og vidtrekkende en altomfattende en rekke fag; historie, litteratur, lingvistikk, numismatikk, epigrafikk, arkeologi, kunst, arkitektur og filosofi. Klassisk sivilisasjon er begrepet brukt til sivilisasjonene i Hellas og Roma.

I form av en tidsskala, er klassiske Hellas vanligvis ansett for å være den femte og 4. århundre, spesielt i perioden mellom slutten av perserkrigene til døden av Aleksander den store: 479-323 BC. Den romerske perioden er mer vanskelig å peke ut til bestemte datoer. De fleste universiteter vil starte med begynnelsen av romerske ekspansjonen i Italia i begynnelsen av femte århundre og kjøre til Alaric sekken av Roma i 410 AD. Dette kurset er utformet slik at du kan studere i ditt eget tempo, og er utformet for å utvikle en interesse og forståelse for klassisk sivilisasjon. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Deltid
700 timer
Nettstudier
Les mer på norsk