$close

Filtre

Se resultater

2 Kurs i Asiatisk virksomhet 2022

Kurs tilbyr ytterligere lisensavtale eller sertifisering for spesialiserte felt eller jobber. De fleste er tilgjengelige gjennom høgskoler, universiteter og profesjonelle institusjoner. Hva er et kurs i asiatisk virksomhet? Utvide potensialet for forretningsområdet med et asiatisk perspektiv. De fleste bedrifter har vestlig fokus, men selskaper som velger å utvide seg til asiatiske markeder,… Les mer

Kurs tilbyr ytterligere lisensavtale eller sertifisering for spesialiserte felt eller jobber. De fleste er tilgjengelige gjennom høgskoler, universiteter og profesjonelle institusjoner.

Hva er et kurs i asiatisk virksomhet? Utvide potensialet for forretningsområdet med et asiatisk perspektiv. De fleste bedrifter har vestlig fokus, men selskaper som velger å utvide seg til asiatiske markeder, trenger ansatte som vet hvordan de skal kommunisere og jobbe med et annet forretningsperspektiv. De fleste av disse kursene eller seminarene tilbys i Asia med full nedsenkning i asiatisk forretningspraksis og kulturer og muligheter til å samarbeide med bedriftsledere. Fra tilgjengelige to-dagers seminarer til månedslang lisensieringskurs, tilbyr disse klassene et internasjonalt perspektiv.

Å lære kompleksiteten til andre kulturer og hvordan de jobber i virksomheten, hjelper økonomiske og politiske rikdommer til kursdeltakere, ikke bare i forretningssituasjoner, men også i deres lokalsamfunn og mellommenneskelige forhold. Ledelseskompetanse og å kunne identifisere økonomiske risikofaktorer bærer seg i alle deler av virksomheten, både internasjonalt og internasjonalt, og de kan brukes i studenters personlige liv.

Kostnaden ved å delta på en av disse seminarene eller kursene varierer avhengig av land og varighet. Interesserte personer bør undersøke deres valgte kurs sammen med fly, losji og matkostnader før de tar en beslutning.

Et kurs i asiatisk virksomhet forbereder studentene til å jobbe med asiatiske forretningsfolk. Mange bedrifter har en global tilstedeværelse eller søker å øke sitt forretningspartnerskap og arbeide med asiatiske land fra Kina og Japan til Malaysia. Ansatte som har innviklet kunnskap om de ulike kulturelle normer og hvordan asiatere driver virksomhet, er ofte bedre rustet til å håndtere disse transaksjonene. Entreprenører som ønsker å utvide sitt globale omfang, kan også dra nytte av dette kurset.

De fleste kurs tilbys på internasjonale campus i et kortsiktig, heltids innmeldingsformat. Utvid din karriere med et søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
FutureLearn
Seoul, Sør-Korea

Lær nøkkelbegrepene og beste praksis innen sosial innovasjon, med fokus på sosiale entreprenører i Sør-Korea.

Lær nøkkelbegrepene og beste praksis innen sosial innovasjon, med fokus på sosiale entreprenører i Sør-Korea. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Kuala Lumpur, Malaysia

Dette to-dagers seminar vil trene deg til å vurdere og behandle kunder i B2B-sektoren i Asia.Kurset lærer deg en strukturert tilnærming

Dette to-dagers seminar vil trene deg til å vurdere og behandle kunder i B2B-sektoren i Asia.Kurset lærer deg en strukturert tilnærming -
Kurs
Fulltid
2 dager
Campus