Kurs i Australia

Topp universiteter Kurs i Australia 2018

Master

Hvis du søker etter kvalitet utdanning, finner du gode kurs i Australia. Utdanningssystemet i Australia er topp og det er mange kurs som tilbys gjennom spesialiserte institusjoner og universiteter. Bortsett fra dyktighet i utdanning, skal studentene nyte et variert miljø, spennende byer, og en rekke flotte landskap, inkludert regnskog, fjell og strender.

Enten du er en erfaren fagmann som ønsker å holde deg oppdatert på ditt felt, vurderer en karriere endring, eller ny til arbeidsmarkedet, er det kurs i Australia for å passe behovene til hver student, inkludert fleksibel planlegging. Mange kurs i Australia tilbyr heltid, deltid eller online undersøkelser, som tillater elevene å studere i henhold til sin egen timeplan. Mange studenter søker kurs i Australia innen gjestfrihet, utdanning, administrasjon, informasjonsteknologi, helse, ledelse og økonomi, for å nevne noen.

Hvis du vil vite mer om kurs i Australia, bla gjennom alternativene nedenfor og du kan finne programmet som er neste steg i din karriere!

Les mer

General English Course

Cairns Language Centre
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 52 uker Åpen påmelding Australia Cairns + 1 fler

[+]

timer Grunnleggende: 16 timer (20 leksjoner) per uke

Registrerte kurs ® på mer enn 12 uker krever vanligvis et studentvisum. Vær oppmerksom på at det er minst 5 uker for Student Visas (GEI) for spesialisert intensiv kurs. Kursansøkere skal kunne produsere bevis på tilstrekkelig utdanning for å kunne takle et kurs på engelsk for høyttalere av andre språk (ESOL). Dette skal være minst 9 års skolegang eller tilsvarende, som er akseptert som bevis på leseferdighet på morsmål.

[-]

Faglig Utvikling Enkeltfag I Evaluering

The University of Melbourne - Online
Nettstudie Deltid 8 uker January 2019 Australia Australia Online

Evalueringskurset bygger på den nyeste forskning og innsikt, og tilbyr en rekke emner som gir studentene omfattende kunnskaper og ferdigheter i evalueringsteori og praksis som kan brukes til arbeidsinnstillinger. [+]

På bakgrunn av den nyeste forskningen og innsiktene, Evalueringskurs Tilbyr en rekke emner som vil gi studentene omfattende kunnskap og ferdigheter i evalueringsteori og praksis som kan brukes til arbeidsinnstillinger.

Emnene kjennetegner studentene med teorier som ligger til grunn for policy og programutvikling, etisk praksis, sentrale begreper og tilnærminger til evaluering og ulike evalueringsroller.

Ved å gjennomføre enkeltfag gir du muligheten til å studere i henhold til din interesse og kompetanse og spesialisere deg i det / de aktuelle områdene.

Studenter som tar kurset fra utlandet, er ikke pålagt å ha et internasjonalt studentvisum.

Finne ut mer ... [-]


Study Tours

Australian International College of English
Campus January 2019 Australia Sydney

AICE is famous for its custom-made study tour programmes. Students can study English in the morning and then use their new knowledge as they see interesting cultural and tourist sites in Sydney in the afternoon. Programmes can be designed for all levels, ages, budgets and areas of interests. We promise quality teachers and interactive and exciting activities to enhance students’ enjoyment of their time in Australia. Students can get involved in local schools, sports and outdoor activities or arts and culture. [+]

AICE is famous for its custom-made study tour programmes. Students can study English in the morning and then use their new knowledge as they see interesting cultural and tourist sites in Sydney in the afternoon. Programmes can be designed for all levels, ages, budgets and areas of interests. We promise quality teachers and interactive and exciting activities to enhance students’ enjoyment of their time in Australia. Students can get involved in local schools, sports and outdoor activities or arts and culture.AICE can also design and accommodate English Camps for organisations who are interested in sending groups of students to live, study and learn about Australia together. Ask us for more information and more sample programmes.... [-]


ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

The Eagle Academy
Campus Heltidsstudier 12 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane + 1 fler

[+]

Visa studenter bør være oppmerksomme på at agenter kan handle på våre vegne for å rekruttere studenter. Disse agenter er oppført på vår hjemmeside.

Nivå

[-]

Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 Australia Sydney

[+]

Med syv divisjoner som inneholder hundrevis av disipliner, er akademisk erfaring ved Macquarie definert av mangfold og bredde.

Marinvitenskap skrive

Globalt lederskapsprogram

Dette ikke-kredittbærende programmet hjelper deg med å bygge lederskapsfunksjoner, få tverrkulturell erfaring, og forbedre ditt CV. Programmet er også en fin måte å danne meningsfylte vennskap med australske studenter.

For å fullføre sertifikatprogrammet må du delta i fem colloquia (forelesninger) gjennom hele tiden i Australia (fra et valg på 25-30 tilbud hvert semester). Topikk kan omfatte:

Ledelse Tverrkulturell forståelse Business Etiquette ... [-]

Diploma Of Project Management

Australian College of Technology & Business
Nettstudie Campus Heltidsstudier 30 uker January 2019 Australia Brisbane + 1 fler

Project Management er nå anerkjent som en karriere som krever visse ferdigheter, kunnskap og kompetanse. Formell kompetanse er en forutsetning for mange organisasjoner ansette prosjektledere. Prosjektledere allerede i bransjen er også begynt å få forutsetninger for å komme videre sin karriere. [+]

HVA ER DETTE?

En Diploma of Project Management er en formell, nasjonalt anerkjent kvalifikasjon basert på teoretisk og praktisk læring.

Hvorfor bli kvalifisert som prosjektleder?

Å bli kvalifisert i en Diploma i Project Management er nå ansett som en må ha for en lukrativ karriere i Project Management.

Project Management er nå anerkjent som en karriere som krever visse ferdigheter, kunnskap og kompetanse. Formell kompetanse er en forutsetning for mange organisasjoner ansette prosjektledere. Prosjektledere allerede i bransjen er også begynt å få forutsetninger for å komme videre sin karriere.

Kursoversikt

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen individer som har en god teoretisk kunnskapsbase og bruker en rekke spesialiserte, tekniske eller ledelsesmessige kompetanse til å planlegge, gjennomføre og evaluere eget arbeid og / eller arbeid av et team.... [-]


Barnepass

Imagine Education Australia
Campus January 2019 Australia Gold Coast Brisbane

Imagine Education Australia fakultet for barnehageutdanning leverer opplæring i Barneservice. Vi er en unik opplæringsorganisasjon som har to barnehagesenter på stedet for våre studenter å få tilgang til live praktisk opplæring [+]

Kurs i Australia 2018.

Tenk deg en karriere i barnepass

Imagine Education Australia fakultet for barnehageutdanning leverer opplæring i Barneservice. Vi er en unik opplæringsorganisasjon som har to barnehagesenter på stedet for våre studenter å få tilgang til live praktisk opplæring. Fagskoleutdanningsfakultetet er forpliktet til forskning og faglig utvikling som videreføres gjennom våre utdanningsprogrammer. Våre barnepass inkluderer:

Sertifikat III i tidlig opplæring og omsorgDiplom i tidlig opplæring og omsorg [-]

Data Analytics Course

General Assembly
Campus Deltid 10 uker April 2018 Australia Brisbane Melbourne Sydney + 2 fler

Lær å presentere og formidle data-drevet innsikt via SQL, Excel og Tableau. Lag datavisualiseringer og dashboards. [+]

Det store bildet

Sørg for å forsvare - og forsvare - kritiske beslutninger ved å bruke resultatene av dataanalysen din.

Ferdigheter, verktøy,

Bruk Excel, SQL og Tableau til å oppdage trender og drive forretningsbeslutninger med ekte verdensdata.

Analytics i praksis

Del dine innsikt og fortell spennende historier ved å bruke datavisualiseringer og dashboards.

Møt ditt supportteam

Vår utdannelse er en samfunnsinnsats. Når du lærer deg hos GA, kan du alltid stole på et internt team av eksperter for å gi veiledning og støtte når du trenger det.

instruktører

Lær industrielle rammer, verktøy, ordforråd og beste praksis fra en lærer hvis daglig arbeid innebærer å bruke dem fagmessig.... [-]


Universitets Kinesisk Program (Kunming) - Semester

China Study Abroad
Campus September 2018 Australia Sydney

Priser og varighet varierer, men det mest populære valget er Semesteropplæring [+]

Priser og varighet varierer, men det mest populære valget er Semesteropplæring

Hva inngår i Yunnan University Kinesisk språkprogram?

CSAs bunnlinjemål er å sørge for at ditt opphold i Kina går jevnt. Vi er der for deg så mye eller så lite som nødvendig! Som CSA-student, i tillegg til kursopplæringen din, mottar du også:

KursavgiftHjelp før avreiseFlyplasstransportAlle lærebøker (for studenter som velger studiealternativ)Hjelp ved kjøp av et lokalt SIM-kort ved ankomstBy og lokalområdet orientering (restauranter, supermarkeder etc.)Møt opp med andre CSA-studenterRegistreringshjelp når du ankommer24-timers støtte på bakken mens du er i Kina. Mer informasjonHva koster dette programmet, og når kan jeg starte ?!... [-]

Generell Språkkurs

Eurocentres
Campus 2 - 52 uker August 2018 Australia Brisbane Melbourne Gold Coast Perth Sydney Cairns + 4 fler

din generelle engelsk kurs dekker grammatikk, ordforråd, og alle de viktigste ferdigheter som du må utvikle for å snakke og forstå engelsk. Alle leksjonene våre er planlagt og levert av erfarne lærere som fokuserer på dine individuelle behov og læringsstil. Hvis du vil reise, få nye venner og kommunisere på engelsk med tillit, prøv dette nyskapende kurset og gjør deg klar til å se hvordan du kan gjøre hurtige fremskritt mens du har det gøy. [+]

Hvis du har bestemt deg for at det er på tide å endelig lære engelsk, kan vår engelskspråklige kurs hjelpe deg med å nå dette målet og gi deg en solid base for å utvikle dine fremmedspråklige ferdigheter. Vi vet at å lære et nytt språk kan være en skremmende utfordring, og derfor har vi utviklet et moderne og inspirerende utvalg av lærings- og læringsmetoder som vil holde deg motivert slik at du kan fortsette å lære og gjøre reelle fremskritt. Vårt engelskspråklige kurs dekker grammatikk, ordforråd og alle nøkkelferdighetene du må utvikle for å kunne snakke og forstå engelsk. Alle leksjonene våre er planlagt og levert av erfarne lærere som fokuserer på dine individuelle behov og læringsstil. Hvis du vil reise, få nye venner og kommunisere på engelsk med tillit, prøv dette nyskapende kurset og gjør deg klar til å se hvordan du kan gjøre hurtige fremskritt mens du har det gøy.... [-]


Graduate Diploma I Kreativ Skriving

University of Technology Sydney
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år January 2019 Australia Sydney + 1 fler

The Graduate Diploma i Creative Writing er en del av en artikulert program utviklet for å møte en rekke behov for folk som ønsker å starte en karriere i skriftlig og for erfarne forfattere som ønsker å videreutvikle sine teoretiske kunnskaper og ferdigheter. [+]

Studentene utvikle: både generelle og spesifikke ferdigheter i skriving på tvers en rekke sjangere, studere en sjanger i dybden eller utforske potensialet i en rekke sjangere og mediaan evne til å utvikle og kritisk revidere sitt eget workan forståelse av relasjoner for å skrive praksis og publisering tvers av en rekke moderne kulturelle formsa kritisk kunnskap om kulturelle og estetiske debatter, andan evne til å tenke kreativt og kritisk om, og bidra til utviklingen i kulturelle næringer.

Karriere alternativene inkluderer annonsering, databehandling, freelance skriving og redigering, journalistikk, media forskning, publisering, tekstskriving, og redigering i samfunnet organisasjoner eller offentlige etater.... [-]


Kurs - Lær Engelsk

Primus English - Learn English in Melbourne, Australia
Campus Heltidsstudier 5 - 50 uker Åpen påmelding Australia Melbourne

Det generelle engelskkurset er for studenter som ønsker å forbedre sin generelle engelskspråklige ferdighet, både på muntlige og skriftlige områder. Kurset passer perfekt til å forberede studentene på andre kurs som IELTS-forberedelse eller engelsk for akademiske formål, eller for å gi dem mer tillit til sin engelsks evne til å bosette seg i Australia. [+]

Det generelle engelskkurset er for studenter som ønsker å forbedre sin generelle engelskspråklige ferdighet, både på muntlige og skriftlige områder. Kurset passer perfekt til å forberede studentene på andre kurs som IELTS-forberedelse eller engelsk for akademiske formål, eller for å gi dem mer tillit til sin engelsks evne til å bosette seg i Australia.

Kurset følger en integrert kompetanse tilnærming, med studenter som utfører en rekke lese-, skrive-, snakk- og lytteøvelser for å utvikle og forbedre sin verbale og skriftlige kommunikasjonsevne. Gjennom hele kurset skal studentene også delta i øvelser for å forbedre bruken av grammatikk, uttale og ordforråd. Kurset leser studentene for å uttrykke seg på et bredt spekter av emner med kompetanse og selvtillit.... [-]


Professional Development Courses

University of Southern Queensland (USQ)
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 6 semestre July 2018 Australia Australia Online + 1 fler

[+]

Utdanning Engineering & Built Environment Helse og Samfunn Humaniora og kommunikasjon informasjonsteknologi Hvor mye vil det koste? Hvordan søke

University of Southern Queensland

[-]

C ++ Programmering Fundamenter

Academy of Interactive Entertainment
Nettstudie Deltid 12 måneder January 2019 Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Perth + 5 fler

Dette kurset er laget for å introdusere studentene til omfanget av ferdigheter som er nødvendige for å begynne en vei inn i en karriere innen programmering for de elektroniske spill bransjer. C ++ Programmering Foundations er et innføringsnivå nettbasert kurs som er svært fleksibel slik at studentene skal studere i sitt eget tempo, i sin egen tid og på sin egen plass mens fortsatt full støtte i sin læring. [+]

Dette kurset er laget for å introdusere studentene til omfanget av ferdigheter som er nødvendige for å begynne en vei inn i en karriere innen programmering for de elektroniske spill bransjer. C ++ Programmering Foundations er et innføringsnivå nettbasert kurs som er svært fleksibel slik at studentene skal studere i sitt eget tempo, i sin egen tid og på sin egen plass mens fortsatt full støtte i sin læring.

Kurset inneholder detaljerte selv tempo tutorials, mange øvelser, en vurdering oppgave for hver av sine moduler som utvikler en mini dataspill over varigheten av studien. Kursmateriell inkluderer en kombinasjon av tekstbaserte (Adobe Acrobat) og flash-baserte opplæringsvideoer, samt linker til nettsteder der det er hensiktsmessig.... [-]


Screenwriting For Film På Nettet

Australian Film Television and Radio School
Nettstudie Heltidsstudier 10 uker October 2018 Australia Australia Online Sydney + 1 fler

En livlig nettbasert kurs fra Australia fremste filmskolen som fokuserer på konseptet, struktur, historie og karakter. Ved slutten av 10 uker, vil du har gått gjennom prosessen med å utvikle ideen din om til en fullverdig filmmanus historie med en tradisjonell tre akter struktur. [+]

Fra komforten av tastaturet, uansett hvor du måtte være. Lær med en AFTRS Åpne bransjeekspert - online!

Denne umåtelig populære kurset består av ti moduler med to ukentlige online chat sesjoner, en rekke oppgaver og samarbeidsaktiviteter.

Med et sterkt fokus på ...

Concept Struktur Story Karakter

... dette livlig og engasjerende kurs gjør oppgaven med screenwriting som mye enklere for nye forfattere ved å formidle ferdighetene til forberedelse. Dette er det omfattende grunnarbeidet du gjør før du faktisk begynne å skrive.

Deltakerne bør begynne dette kurset med kimen til en idé for en sjanger basert filmmanus. Dette bør ikke være en idé som allerede er skrevet som et filmmanus.... [-]