Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Kurs i Bærekraftig miljø 2019

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Gitt de raskt tappe ressurser i verden, er bærekraftig forvaltning en riktig disiplin der elevene lærer å balansere selskapets ønske om vekst med praksis som er miljøvennlig og vil ikke lenger avta naturressurser.

Kurs i Bærekraftig miljø

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Bærekraftig miljø

Sustainability Institute

Mens mange av de 100 selskapene som er oppført på JSE Limited, allerede beregner sine carbon footprints, er dette bare toppen av isfjellet. Før lang tid må hvert selskap ... [+]

Tenk deg å være i stand til å se på miljøopplysningene til et selskap og få innsikt i selskapets strategi og fallgruver i samme forstand som du ville ha oppnådd når du så på selskapets regnskap.

Dette er faktisk mulig.

Mens mange av de 100 selskapene som er oppført på JSE Limited, allerede beregner sine carbon footprints, er dette bare toppen av isfjellet.

Før lang tid må hvert selskap beregne sitt karbonavtrykk og også strebe etter å redusere det. Snart vil karbon (og vann) fotavtrykk implementeres og handles av alle børsnoterte selskaper.

Sentrale fokusområder vil inkludere:

Slik beregner du et karbonfotavtrykk.Hvordan analysere et carbon footprint og handle på det.Hvordan analysere andre miljømessige fotavtrykk, som et vannfotavtrykk.Hvordan være klar for lovgivningen innenlands.Hvordan forberede seg på gazette innenlands karbon skatt.... [-]
Sør-Afrika Stellenbosch
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 dager
Campus
Les mer på norsk