close

Filtre

Se resultater

Kurs i Barnelitteratur i Spania

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halv… Les mer

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Kurs i Barnelitteratur i Spania

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Escuela de Escritores
Spania Online, Spania +1 Mer

Det var en gang et pensum på to nivåer - fordelt over to akademiske år - spesielt utviklet for opplæring av forfattere av barnelitteratur.

Det var en gang et pensum på to nivåer - fordelt over to akademiske år - spesielt utviklet for opplæring av forfattere av barnelitteratur. -
Kurs
Deltid
2 år
Spansk
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre