$close

Filtre

Se resultater

3 Kurs i Bedriftsfinans 2022

En sti av studien, noen ganger referert til som et kurs, som fokuserer på et bestemt emne er ofte det neste steget for en student med en videregående skole grad. Noen kurs kan bli lagt ut for å hjelpe elevene få en master-eller doktorgrad, i så fall en bachelorgrad ville være nødvendig. Denne type kurs tar vanligvis to til fem år å fullføre. Hva er et kurs i business finance? Det er et… Les mer

En sti av studien, noen ganger referert til som et kurs, som fokuserer på et bestemt emne er ofte det neste steget for en student med en videregående skole grad. Noen kurs kan bli lagt ut for å hjelpe elevene få en master-eller doktorgrad, i så fall en bachelorgrad ville være nødvendig. Denne type kurs tar vanligvis to til fem år å fullføre.

Hva er et kurs i business finance? Det er et studieprogram som introduserer studentene til teori og praktisk kunnskap som trengs for å finansiere virksomheten. Programmet kan undersøke hvilken rolle en bank eller finansinstitusjon spiller i virksomheten finansiering. En rekke emner kan bli dekket, for eksempel faktura finansiering, aksjer, leasing, tilskudd, lån og overtrekk. Noen kurs kan selv se på regulatoriske siden av virksomheten finans. Studenter kan få praktisk erfaring med programmer for å foreta økonomiske transaksjoner enklere, eller kurset kan fokusere mer på forelesninger.

Et kurs i bedriftsøkonomi kan gi elevene en etappe opp i næringslivet. Forstå hvordan å tjene penger og betale for vekst er en integrert del i å håndtere eller å eie en bedrift. Med dette studiet, kan en student være forberedt på en lederstilling mid-nivå.

Mange forretnings finans kurs er tilgjengelig online og på campus. På grunn av de ulike medier, kan kostnadene ved en selvsagt variere sterkt fra en institusjon til den neste. Landet skolen er i, hvor du bor og hvor mange klasser du tar kan faktor i undervisningen.

Når denne utdanningen er fullført, kan du være klar til å ta på seg en ny karriere. Det er mange muligheter med et kurs i business finance. Du kan være klar til å være en revisor, aktuar, budsjett analytiker, økonom, økonomisjef, forsikring agent, lån offiser eller finansielle tjenester salgsagent. Noen elever kan velge å kjøre sin egen virksomhet. Din fremtidige karriere avhenger av dine interesser og andre opplevelser.

Er dette riktig program for deg? Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Singapore Business School
Singapore

I dette kurset vil du forstå hvordan du kan lage, analysere og forutsi en resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling.

I dette kurset vil du forstå hvordan du kan lage, analysere og forutsi en resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling. -
Kurs
Engelsk
Nettstudier
 
Capital School Of Business Management
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

CSBM forretnings- og økonomiprogrammer gir høy kvalitet og progressiv studierute som fokuserer på de praktiske elementene og anvendelsene av økonomi i en bedrift.

CSBM forretnings- og økonomiprogrammer gir høy kvalitet og progressiv studierute som fokuserer på de praktiske elementene og anvendelsene av økonomi i en bedrift. -
Kurs
Fulltid
Engelsk
Campus
 
Finéopolis Institute
Casablanca, Marokko +2 Mer

Under opplæring - Islamic Social Finance (Zakat og Waqf), vil du studere Zakat, 3. pilar i Islam; Varekategoriene som er underlagt Zakat og kategorier av mottakere som er kval ... +

Under opplæring - Islamic Social Finance (Zakat og Waqf), vil du studere Zakat, 3. pilar i Islam; Varekategoriene som er underlagt Zakat og kategorier av mottakere som er kvalifisert for Zakat; Zakat tjenester; Internasjonale erfaringer med organisering av Zakat; Waqf, konsepter og modeller; Etablering og ledelse av waqfs; Styring av Waqf-institusjoner; De nye konseptene til Waqf. -
Kurs
Fulltid
Deltid
Fransk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier