close

Filtre

Se resultater

Kurs i Vallonien i Belgia 2021

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.Belgia har en markedsorientert høyere utdanning som er basert på kompetanse og innovasjon. Landets 's høyere utdanningsinstitusjoner tilbyr… Les mer

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Belgia har en markedsorientert høyere utdanning som er basert på kompetanse og innovasjon. Landets 's høyere utdanningsinstitusjoner tilbyr en interaktiv på samme tid forskning orientert universitetsutdanning før han begynte på arbeidsmarkedet.

Kurs i Vallonien i Belgia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Ceran Lingua International
spa, Belgia +3 Mer

Lev det språket som du lærer, slappe av, spise og drikke vin på målspråket du ønsker å utvikle.

Lev det språket som du lærer, slappe av, spise og drikke vin på målspråket du ønsker å utvikle. -
Kurs
Campus
 
Ceran Lingua International
spa, Belgia +3 Mer

Kjøp pakker av timer som passer dine behov og ordne timeplanen med læreren din. Alle leksjoner er gitt på en en-til-en-basis, slik de er skreddersydd og student-sentrert.

Kjøp pakker av timer som passer dine behov og ordne timeplanen med læreren din. Alle leksjoner er gitt på en en-til-en-basis, slik de er skreddersydd og student-sentrert. -
Kurs
Campus
 
Ceran Lingua International
spa, Belgia +3 Mer

Lev det språket som du lærer, slappe av, spise og drikke vin i det franske språket.

Lev det språket som du lærer, slappe av, spise og drikke vin i det franske språket. -
Kurs
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre