ACADEMICCOURSES

Kurs i Ipameri i Brasil 2021

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Noen av de beste universitetene i Latin-Amerika er basert i Brasil, et land som har mer enn 2000 høyere utdanningsinstitusjoner. Universiteter i Brasil kan deles opp i følgende grupper: Føderale regjeringen klarte universiteter, statlige myndigheter kontrollerte universiteter, kommunale myndigheter administrerte universiteter og private universiteter.

Ligger sentralt i Brasil, serverer denne tilstanden studenter fra hele landet. De høyere læresteder som Universidade Federal de Goiás har produsert kjente fagfolk i landet.

Kurs i Ipameri i Brasil

treff Filter

Kurset - miljøhistorie og natur i Brasil

UniEVANGÉLICA
Kurs
mars 2021
<
3 uker
Engelsk
Campus

På slutten av modulen skal studentene kunne: Forstå rollen natur og samfunn problemstillinger i utformingen brasiliansk historie. Ha grunnleggende kunnskap om de ulike

Les mer

Brazilian Arkitektur - Structural Analysis of Distinguished bygninger

UniEVANGÉLICA
Kurs
mars 2021
<
Fulltid
<
3 år
Campus

MÅL: For å vise de viktigste bygningene i brasiliansk arkitektur

Les mer

Kurs - brasilianske virksomheten

UniEVANGÉLICA
Kurs
mars 2021
<
Fulltid
<
3 uker
Campus

MÅL.Å gi studentene en generell oversikt over virksomheten i Brasil, capacitating dem til å sette i gang det aktivitet eller for de som allerede har utviklet sin egen virksomh ...

Les mer