36 Deltid Kurs Programmer i Forretningsstudier i Nord-Amerika for 2024

Deltid Kurs Programmer i Forretningsstudier i Nord-Amerika for 2024Filter
    • Online

    Deltid

    5 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Trives i digitale plattformers tidsalder. Å vinne med digitale plattformer er for de som ønsker å lansere, skalere, vedlikeholde eller jobbe med en vellykket plattformvirksomhet. Du vil utforske plattformenes unike egenskaper, muligheter og risikoer og lære hvordan du utvikler effektive strategier som gir et konkurransefortrinn i markedet.

    • Cambridge, USA

    Deltid

    8 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få verktøyene for å gjenkjenne og reagere på de økonomiske kreftene som former din virksomhet.

    • New Haven, USA

    Deltid

    6 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Når teknologi og automatisering fortsetter å transformere arbeidets natur, blir mellommenneskelige ferdigheter stadig mer relevante som en måte å tilføre en konkurransefortrinn i virksomheten. Evnen til å forhandle på en måte som gir verdi for alle parter, setter en samarbeidende tone for fremtidig konfliktløsning og er en virkningsfull måte å skille seg ut som leder i organisasjonen din.

    • Evanston, USA

    Deltid

    8 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Start virksomheten din på riktig måte. Ta informerte juridiske og økonomiske avgjørelser på hvert trinn av gründerreisen.

    • Santa Barbara, USA

    Fulltid, Deltid

    2 semestre

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Skills Competency Award i Virtualization System Administration gir studentene en bred bakgrunn i bruken av datamaskiner til de nye behovene til næringslivet og industrien. CIS-kurs forbereder studentene til stillinger på inngangsnivå innen dataprogrammering, systemanalyse, datadrift og nettverksadministrasjon, informasjonssystemadministrasjon og salgs- og teknisk informasjonsstillinger.

    • Online

    Deltid

    7 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Business Strategy gjør det mulig for alle å tenke og handle strategisk. Lær et effektivt, lettfattelig rammeverk som noen av verdens beste selskaper bruker for å skape verdier og oppnå enestående økonomiske resultater.

    • Orlando, USA

    Fulltid, Deltid

    220 timer

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Portugisisk

    The International School of Mediation – EIM er et innovativt program for utvikling av meklingspraksis og samarbeidspraksis i Brasil. Utviklet av Instituto Diálogo og Ambra College , er fokuset på å utvikle ferdigheter og evner basert på fire akser: ledelse, juridisk, teknisk og praktisk.

    • Midland, USA
    • Troy, USA
    • + 1 more

    Deltid

    På universitetsområdet

    Høgskolen gir elever mulighet til å fullføre sin utdanning på arbeidsplassen. Det legges til rette mellom Northwood University og arbeidsgiver.

    • Claremont, CA, USA

    Deltid

    På universitetsområdet

    The Drucker School tilbyr et begrenset antall skreddersydd, corporate sponset programmer for å hjelpe organisasjoner med strategiutvikling og implementering, spørsmål om revitalisering, og håndtere kulturell endring

    • Chicago, USA

    Deltid

    3 dager

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Organisasjoner som leder digital transformasjon kan oppnå bærekraftig vekst med forbedrede marginer og trives gjennom forstyrrelser. Andre vil bli etterlatt. Lær hvordan du definerer og driver en neste generasjons digital strategi for virksomheten din.

    • Online

    Deltid

    9 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær datavisualisering gjennom Tableau 2020 og skap muligheter for deg eller viktige beslutningstakere til å oppdage datamønstre som kundekjøpsatferd, salgstrender eller produksjonsflaskehalser. Du vil lære alle funksjonene i Tableau som lar deg utforske, eksperimentere med, fikse, forberede og presentere data enkelt, raskt og vakkert.

    • Blountville, USA

    Fulltid, Deltid

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Workforce Solutions tilbyr kreditt-, etterutdanningskurs, seminarer, workshops og tilpasset opplæring. Workforce Solutions koordinerer og administrerer programmer for arbeidskraft og profesjonell utvikling designet for å møte behovene til organisasjoner innen industri, næringsliv, myndigheter og samfunn.

    • Online USA

    Deltid

    12 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Bygg dine forretningsanalytiske ferdigheter og lær å administrere, krangle og analysere data med Excel og SQLite.

    • Burnaby, Canada
    • Vancouver, Canada

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ved hjelp av universitetsoverføringsprogrammet kan studentene utforske interessene sine gjennom første- og andreårs universitetskurs som kan overføres til en høyskole eller universitet i andre eller tredje studieår.

    • Newcastle-under-Lyme, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • + 1 more

    Deltid

    3 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Dette programmet er designet for de som ønsker å bygge sin kritiske forståelse av maten