ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Forretningsstudier i New Albany USA 2021

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Et programmet i økonomi, har til hensikt Ledelse og Administrasjon, for å fremme studentens forståelse av næringslivet. Dette programmet inneholder ofte teori med virkelige verden søknad. Med dette kurset, kan man være leder i ulike forretninger avdelinger.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

New Albany ligger i Floyd County, Indiana, USA. Byen ble grunnlagt i 1813.Shipping er den viktigste næringen i byen. Byen var den første til å bruke elektroniske medier i utdanning.

Deltid Kurs i Forretningsstudier i New Albany i USA

1 Resultater i Forretningsstudier, New Albany Filter

Entrepreneur Training - 2008

Indiana University Southeast School of Business
Kurs
<
Deltid
<
8 uker
Campus

Workshopen er rettet til å møte behovene til: personer med post-sekundære opplevelse; nåværende bedriftseiere eller ledere, minoritet, innvandrer, eller kvinner eide bedrifter ...

Les mer