Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste Deltid Kurs i Bygg- og anleggsnæring 2019/2020

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Deltid Kurs i Bygg- og anleggsnæring

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Bygg- og anleggsnæring

MADIN USAL

Ekstraordinær Course: Prinsipper for rehabilitering i bygninger. ... [+]

Ekstraordinær kurs:

Prinsipper for rehabilitering i bygninger.

Tilpasset tid og varighet.

20 timer. 2 vekttall.

Kostnad: 90 € vanlig registrering. 60 € University studenter.

Sertifikat: Annenhver måned, en offisiell diplom utstedt av Universitetet i Salamanca vil bli utstedt. Å vite stadier av studier og prosjektarbeid for rehabilitering og restaurering. Studerer en ekte bygning restaureringsprosjekt, for å bli kjent med metodikken i fast arbeid på et prosjekt for restaurering og rehabilitering.

Studenten vil tilføre verdi til sine prosjekter og arbeidsgrupper.

PROGRAM Rehabilitering metodikk. (Professor Roberto Silguero).... [-]
Spania Salamanca
September 2019
Spansk
Deltid
20 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
Distance Learning Centre

Den avanserte Property Development - Nivå 4 kurs lærer studenten hva som er involvert i dette svært utfordrende forretningsområdet, undervisning viktige ferdigheter og hv ... [+]

Den avanserte Property Development - Nivå 4 kurs lærer studenten hva som er involvert i dette svært utfordrende forretningsområdet, undervisning viktige ferdigheter og hvordan å gjennomføre et vellykket prosjekt.

Kurset dekker også temaer som helse og sikkerhet, prosjektledelse og konstruksjon og vil hjelpe elevene å takle store prosjekter og sikre at du har ferdighetene til å se utviklingen gjennom til slutt.

Du vil bli vurdert på kurs som er beskrevet i kursmateriell. De fleste kurs består av korte avsnitt svar å stille spørsmål. Arbeidet kan sendes tilbake til faglærer via e-post eller per post.

Kurset er delt inn i 4 separate enheter:

Enhet 1: Introduksjon til Property Development Enhet 2: Prinsipper for Prosjektledelse Enhet 3: byggematerialer og vitenskap Unit 4: Helse og sikkerhet ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online
Åpen påmelding
Engelsk
Deltid
200 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Tulsa College of Business Administration

Den Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den beste veikart for virksomheten fortreffelighet tilgjengelig i dag. ... [+]

Den Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den beste veikart for virksomheten fortreffelighet tilgjengelig i dag. Det er tre versjoner av kriteriene, rettet mot bestemte grupper: Business, Education, og Healthcare. Kriterier plattformer se på disse gruppene fra et systemperspektiv til forståelse resultater i forvaltningen.

Bedrifter som har mottatt Baldrige National Quality Award har konsekvent bedre resultater enn S & P 500 med minst 3 til 1. Vilkår gi en resultatorientert fokusert rammeverk som vil komme alle organisasjoner, enten de forfølge prisen eller ikke. Så hvor kommer et selskap starter?

Denne fire-timers kurs vil gi deg en oversikt over hva det tar, kriterier og mer. ... [-]

USA Tulsa Toledo
Kontakt skolen
Deltid
1 dag
Campus
Les mer på norsk