Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Deltid

Beste skoler Deltid Kurs i Byggtjenester 2019/2020

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Byggetjenester programmer er vanligvis funnet innenfor ingeniøravdelingene. Studier fokuserer ofte på grunnleggende mekaniske og elektroteknikk for å gi studentene muligheten til å utvikle ferdigheter i å skape komfortable, bærekraftige og energieffektive bygg.

Deltid Kurs i Byggtjenester

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Byggtjenester

MADIN USAL

Ekstraordinær Course: Prinsipper for rehabilitering i bygninger. ... [+]

Ekstraordinær kurs:

Prinsipper for rehabilitering i bygninger.

Tilpasset tid og varighet.

20 timer. 2 vekttall.

Kostnad: 90 € vanlig registrering. 60 € University studenter.

Sertifikat: Annenhver måned, en offisiell diplom utstedt av Universitetet i Salamanca vil bli utstedt. Å vite stadier av studier og prosjektarbeid for rehabilitering og restaurering. Studerer en ekte bygning restaureringsprosjekt, for å bli kjent med metodikken i fast arbeid på et prosjekt for restaurering og rehabilitering.

Studenten vil tilføre verdi til sine prosjekter og arbeidsgrupper.

PROGRAM Rehabilitering metodikk. (Professor Roberto Silguero).... [-]
Spania Salamanca
September 2019
Spansk
Deltid
20 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Tulsa College of Business Administration

Den Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den beste veikart for virksomheten fortreffelighet tilgjengelig i dag. ... [+]

Den Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den beste veikart for virksomheten fortreffelighet tilgjengelig i dag. Det er tre versjoner av kriteriene, rettet mot bestemte grupper: Business, Education, og Healthcare. Kriterier plattformer se på disse gruppene fra et systemperspektiv til forståelse resultater i forvaltningen.

Bedrifter som har mottatt Baldrige National Quality Award har konsekvent bedre resultater enn S & P 500 med minst 3 til 1. Vilkår gi en resultatorientert fokusert rammeverk som vil komme alle organisasjoner, enten de forfølge prisen eller ikke. Så hvor kommer et selskap starter?

Denne fire-timers kurs vil gi deg en oversikt over hva det tar, kriterier og mer. ... [-]

USA Tulsa Toledo
Kontakt skolen
Deltid
1 dag
Campus
Les mer på norsk