ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Byggtjenester 2020 Nord-Amerika

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

Bygge-tjenester er et område av ingeniørkunst som vanligvis fokusert på elektriske og mekaniske elementer. Studentene kan studere bærekraft sammen med lærer om byggesystemer, kode compliance, basic engineering, matematikk, komfort kontroll og energiledelse.

Fra urfolk sivilisasjoner til dagens moderne imperier, Nord-Amerika har massevis av hands-on pedagogiske muligheter til å tilby lærde. Fylt med en rekke forskjellige kulturer, kan studentene utdanne seg i godt avrundet måte.

Kurs Deltid i Byggtjenester Nord-Amerika

5 Resultater i Byggtjenester, Nord-Amerika Filter

A / c, jf. Og varmeteknologi (as)

CBT College - Miami
USA, Miami
Kurs
September 2020
<
Heltid studier
<
8 måneder
Engelsk
Spansk
Campus

Når du melder deg på A / C Kjøling Technician program på CBT College, kan du få den opplæring som er nødvendig for å begynne å jobbe i en entry-level posisjon. Du trenger ikke ...

Les mer

Kommersiell kjøling og air conditioning program (HVACR)

Bay State School Of Technology
USA, Canton
Kurs
September 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Kunnskap om grunnleggende elektrisitet og elektronikk, og det grunnleggende kjøleteknologi er en forutsetning for kommersiell kjøling og klimaanlegg Program.

Les mer

Mekaniske teknikker - VVS

Fleming College
Canada, Peterborough + 3 Mer
Kurs
September 2020
<
Heltid studier
<
2 semestre
Engelsk
Campus

Den mekaniske teknikker - Rørlegger (tidligere Rørlegger Techniques) Programmet vil gi deg en rekke bransjespesifikke ferdigheter, og introduserer deg til å installere, vedlik ...

Les mer

Building Company Performance å Baldrige Standards

University of Tulsa College of Business Administration
USA, Tulsa + 1 Mer
Kurs
Juni 2020
<
Deltid
Campus

Den Baldrige Kriterier for Performance Excellence er den beste veikart for virksomheten fortreffelighet tilgjengelig i dag.

Les mer

Store apparater / basic elektrisitet kurs

Bay State School Of Technology
USA, Canton
Kurs
September 2020
<
Heltid studier
Engelsk
Campus

Hver husstand, hver bedrift, og omtrent alle bygningen i verden har noen store apparater i bruk. Klær Skiver, oppvaskmaskiner, tørketromler, kjøleskap, mikrobølgeovner, stekeo ...

Les mer