$close

Filtre

Se resultater

3 Kurs i Byplanlegging 2022

Et kurs deles inn i et bestemt studieområde. Emnet kan kombinere ulike instruksjonsmoduler, for eksempel opplæring, forelesninger og vurderinger. I mange tilfeller gir kursene flere kvalifikasjoner og faglig opplæring. Hva er kurs i urban design? Disse kursene lærer elevene å optimalisere arealbruk når det gjelder planlegging av samfunn i bymiljøer. Kursene kombinerer vanligvis flere disi… Les mer

Et kurs deles inn i et bestemt studieområde. Emnet kan kombinere ulike instruksjonsmoduler, for eksempel opplæring, forelesninger og vurderinger. I mange tilfeller gir kursene flere kvalifikasjoner og faglig opplæring.

Hva er kurs i urban design? Disse kursene lærer elevene å optimalisere arealbruk når det gjelder planlegging av samfunn i bymiljøer. Kursene kombinerer vanligvis flere disipliner, som engineering, landskapsdesign, byplanlegging og arkitektur. Emnene dekkes kan omfatte eiendomsøkonomi, offentlig politikk, urban designteori og urban designhistorie. Studentene kan delta i feltstudier som innebærer å finne løsninger på virkelige byplanleggingsprosesser.

Urban design studenter har vanligvis gode kommunikasjons- og analytiske ferdigheter, som kan hjelpe dem med å lykkes i sine utvalgte yrker. De organisatoriske ferdighetene de utvikler er nyttige for å strukturere deres personlige liv.

Kurs i urban design har forskjellige prisstrukturer. Hva elevene betaler, avhenger av flere faktorer, for eksempel forsyninger, kurslengde og skoleplassering. For mer informasjon om kostnader, er det best at potensielle studenter kontakter akademiske institusjoner.

Et kurs i urban design kan føre til ulike karriereveier. Yrket gir enkeltpersoner mye variasjon. Det finnes sysselsettingsmuligheter i privat og offentlig sektor. Lokal, statlig og føderal regjering har ofte stor etterspørsel etter kvalifiserte jobbkandidater. Enkeltpersoner kan jobbe med ingeniør- og arkitektfirmaer eller tekniske, vitenskapelige og ledelseskonsulentbyråer. Disse spesialistene har jobbtitler som urban designer, urban planner og junior urban designer. Med økningen i befolkningstilveksten er det et sunt behov for fagfolk som arbeider på dette feltet.

Studentene har mange muligheter for å studere urban design. Online kurs er en læringsmodul som gir studentene den bekvemmelighet og fleksibilitet de trenger for å oppnå sine akademiske mål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
School of Sustainability
Milan, Italia

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli bærekraftkonsulenter innen arkitektur og ingeniørfag.

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli bærekraftkonsulenter innen arkitektur og ingeniørfag. -
Kurs
Fulltid
4 uker
Engelsk
Nettstudier
 
exMedia
Köln, Tyskland

En ny tverrfaglig design, forske på transformasjoner av arkitektonisk, urban / regionale plass til den nye "informasjonsalderen", utforsker det dynamiske samspillet mellom ark ... +

En ny tverrfaglig design, forske på transformasjoner av arkitektonisk, urban / regionale plass til den nye "informasjonsalderen", utforsker det dynamiske samspillet mellom arkitektur / urbanisme og plassen av massemedia og kommunikasjonsnettverk. Det utvikler scenarier for samspillet mellom offentlige byrom og offentlige medier plass. -
Kurs
Fulltid
Engelsk
Campus
 
School of Sustainability
Milan, Italia

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli miljødesignkonsulenter innen arkitektur og ingeniørfag.

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli miljødesignkonsulenter innen arkitektur og ingeniørfag. -
Kurs
Fulltid
8 uker
Engelsk
Nettstudier