Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler 2 Kurs i Byplanlegging 2019

Et kurs deles inn i et bestemt studieområde. Emnet kan kombinere ulike instruksjonsmoduler, for eksempel opplæring, forelesninger og vurderinger. I mange tilfeller gir kursene flere kvalifikasjoner og faglig opplæring.

Hva er kurs i urban design? Disse kursene lærer elevene å optimalisere arealbruk når det gjelder planlegging av samfunn i bymiljøer. Kursene kombinerer vanligvis flere disipliner, som engineering, landskapsdesign, byplanlegging og arkitektur. Emnene dekkes kan omfatte eiendomsøkonomi, offentlig politikk, urban designteori og urban designhistorie. Studentene kan delta i feltstudier som innebærer å finne løsninger på virkelige byplanleggingsprosesser.

Urban design studenter har vanligvis gode kommunikasjons- og analytiske ferdigheter, som kan hjelpe dem med å lykkes i sine utvalgte yrker. De organisatoriske ferdighetene de utvikler er nyttige for å strukturere deres personlige liv.

Kurs i urban design har forskjellige prisstrukturer. Hva elevene betaler, avhenger av flere faktorer, for eksempel forsyninger, kurslengde og skoleplassering. For mer informasjon om kostnader, er det best at potensielle studenter kontakter akademiske institusjoner.

Et kurs i urban design kan føre til ulike karriereveier. Yrket gir enkeltpersoner mye variasjon. Det finnes sysselsettingsmuligheter i privat og offentlig sektor. Lokal, statlig og føderal regjering har ofte stor etterspørsel etter kvalifiserte jobbkandidater. Enkeltpersoner kan jobbe med ingeniør- og arkitektfirmaer eller tekniske, vitenskapelige og ledelseskonsulentbyråer. Disse spesialistene har jobbtitler som urban designer, urban planner og junior urban designer. Med økningen i befolkningstilveksten er det et sunt behov for fagfolk som arbeider på dette feltet.

Studentene har mange muligheter for å studere urban design. Online kurs er en læringsmodul som gir studentene den bekvemmelighet og fleksibilitet de trenger for å oppnå sine akademiske mål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Byplanlegging

MADIN USAL

Ekstraordinær Course: Regeneration og Urban Design, On-Line. ... [+]

Ekstraordinær Course: Regeneration og Urban Design, On-Line.

Tilpasset tid og varighet. 20 timer. 2 vekttall. Kostnad: 90 € vanlig registrering. 60 € University studenter.

Innmelding i universitetet i Salamanca.

Sertifikat: Annenhver måned, en offisiell diplom utstedt av Universitetet i Salamanca vil bli utstedt.

Program Introduksjon til Urban Regeneration. Urban Regeneration regulatoriske aspekter. Case Study of Urban Regeneration. Persepsjon og Urban Design. [-]
Spania Salamanca
September 2019
Spansk
Deltid
20 timer
Nettstudier
Les mer på norsk
exMedia

En ny tverrfaglig design, forske på transformasjoner av arkitektonisk, urban / regionale plass til den nye "informasjonsalderen", utforsker det dynamiske samspillet mello ... [+]

En ny tverrfaglig design, forske på transformasjoner av arkitektonisk, urban / regionale plass til den nye "informasjonsalderen", utforsker det dynamiske samspillet mellom arkitektur / urbanisme og plassen av massemedia og kommunikasjonsnettverk. Det utvikler scenarier for samspillet mellom offentlige byrom og offentlige medier plass.

Produktene av disse alliansene av urbane / regional og medienettverk, av arkitektonisk og media plass, er jævler: ambivalente områder som er samtidig analog og digital, taktile og abstrakt, materielle og immaterielle, utvide hyper-sensualitet i tids og placelessness mediestrømmer. Disse hybrid romlige morphs opptre samtidig i urbane (lokal) og media (global) plass og megle mellom dem, utfolder det udefinerte plass mellom det lokale og det globale, opptar vakuum mellom lokale stedet og global plass. Innenfor de inversjoner av identitet (kommunikasjon), innen væske stadig skiftende tettheter i strikket nettverk, smeltet analog / digital kulturer idensified. ... [-]

Tyskland Cologne
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk