$close

Filtre

Se resultater

2 Kurs i Byutvikling 2022

Individuelle kurs er klasser tilbys av høyere institusjoner for læring og gir en måte å studere et emne i dybden, enten som en del av et studieprogram eller helt uavhengig av en. Kursene kan variere sterkt i varighet og forutsetninger, men mange krever bare en videregående opplæring for å registrere. Hva er kurs i byutvikling? Dette er kurs som fokuserer på de sentrale aspektene av felte… Les mer

Individuelle kurs er klasser tilbys av høyere institusjoner for læring og gir en måte å studere et emne i dybden, enten som en del av et studieprogram eller helt uavhengig av en. Kursene kan variere sterkt i varighet og forutsetninger, men mange krever bare en videregående opplæring for å registrere.

Hva er kurs i byutvikling? Dette er kurs som fokuserer på de sentrale aspektene av feltet, herunder urban design, og hvordan byplanleggere må vurdere sosioøkonomiske og miljømessige faktorer i beslutningsprosessen. Individuelle kurs kan inneholde arealadministrasjon, bærekraft, teori, utvikling av boligprosjekter i utviklingsland, historien om byutvikling og mer.

Studenter i byutvikling utvikler typisk flere viktige ferdigheter, inkludert beste praksis for arealbruk, tilpasning og samfunnsmessig forbedring. Ved å lære positive og negative konsekvenser av urbanisering, samt hvordan planleggingsverktøy bidrar til byforbedring, er studentene ofte godt posisjonert for å bruke deres tilpasningsevne for å skape forandring i deres regioner og over hele verden.

Kostnaden for et enkelt kurs i byutvikling varierer mye ut fra sted, varighet selvfølgelig og type institusjon som tilbyr den. Studentene finner kanskje at månedslange kurs krever færre materialer og undervisning enn årslang kurs.

Personer som får kompetanse innen byutvikling, kan ha flere karrieremuligheter tilgjengelig for dem etter at de har fullført kurs. Som byplanleggere kan være viktige for lokale og regionale myndigheter, kan en kandidat finne en verdifull karriere som bærekraftskonsulent eller offentlig rådgiver. Andre karrieremuligheter inkluderer landskapsarkitekt, sivil tjenesteadministrator, land- eller bygningsmåler og byplanlegger.

Byutvikling er et verdensomspennende felt. Av denne grunn kan elevene finne kurs i mange forskjellige regioner og velge steder av interesse for dem. Studenter som ønsker å være nær hjemmet bør sjekke for elektroniske alternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
School of Sustainability
Milan, Italia

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli Green Buildings-konsulenter innen arkitektur og ingeniørfag.

Et SOS-sertifisert kurs for de som ønsker å tilegne seg de nødvendige praktiske ferdighetene for å bli Green Buildings-konsulenter innen arkitektur og ingeniørfag. -
Kurs
Fulltid
4 uker
Engelsk
Nettstudier
 
IES Abroad
Berlin, Tyskland

Bruker Berlin som en casestudie, undersøker dette engelskspråklige programmet spørsmål som er relevante for større byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studere ... +

Bruker Berlin som en casestudie, undersøker dette engelskspråklige programmet spørsmål som er relevante for større byer i dag. Gjennom komparative og tverrfaglige kurs studerer du temaer som kulturell identitet, multikulturalisme, populærkultur og urbane studier for å bedre forstå utviklingen av byen og dens kultur. -
Kurs
Fulltid
Engelsk
Campus