Filter
Kurs
De forente arabiske emirater Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut Kurs i Datasikkerhet i De Forente Arabiske Emirater

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

De forente arabiske emirater, noen ganger bare kalt the Emirates eller UAE, er et arabisk land i sørøst av den arabiske halvøy på den Persiske Gulf, grenser Oman i øst og Saudi Arabia i sør, samt deling sjøgrenser med Qatar og Iran.

Kurs i Datasikkerhet i De Forente Arabiske Emirater

Les mer Minimér

1 Resultater i Datasikkerhet, De forente arabiske emirater

Grader
Beliggenhet
De forente arabiske emirater
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Zeus Consulting

Den EDRP kurset lærer du metodene i å identifisere sårbarheter og tar nødvendige mottiltak for å forebygge og redusere feil ... [+]

EC-Council - Disaster Recovery Professional

Den EDRP kurset lærer du metoder for gjenkjenning av sårbarheter og tar nødvendige mottiltak for å forebygge og redusere feil risiko for en organisasjon. Det gir også nettverk profesjonell med et fundament i katastrofe prinsipper, herunder utarbeidelse av en katastrofe recovery plan, vurdering av risiko i virksomheten, utvikling av politikk og prosedyrer, og forståelse av roller og relasjoner av ulike medlemmer av en organisasjon, gjennomføring av planen, og utvinne fra en katastrofe.

Dette EDRP kurset tar en enterprise-wide tilnærming til å utvikle en katastrofe recovery plan. Studentene skal lære å skape et sikkert nettverk ved å sette retningslinjer og prosedyrer på plass, og hvordan du gjenoppretter et nettverk i tilfelle en katastrofe.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2019
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk