Kurs i Digital design

Beste 26 Kurs i Digital design 2018

Digital design

Å holde deg oppdatert med de nyeste teknologiske fremskrittene er nødvendig hvis du vil holde deg foran spillet. For mange er å fullføre kurs i sitt valgte felt den ideelle måten å fortsette å lære om den nyeste innovasjonen. Kursene gir målrettet læring i et bestemt område, uten at det er behov for heltidsopptak i en universitetsinnstilling.

 

Hva er et kurs i digital design? Et digitalt designkurs lærer elevene de beste måtene å formidle meldinger via et digitalt medium. Organiserer informasjon og presenterer den på en måte som knytter seg til et publikum, er det ultimate målet med god design, men elevene lærer også å bruke spesialiserte programmer for å fullføre oppgavene deres, inkludert Adobe Flash, Photoshop, Google SketchUp og mer. Deltakere i disse typer kurs kan bruke industristandarder for kvalitetsdesign som de lager prosjekter som bruker egne kunstneriske uttrykk.

 

Den digitale verden blomstrer, og personer med trening i digital design har tilgang til mange forskjellige muligheter. Enten du trenger å utvide din kunnskap for din nåværende karriere, eller ønsker å skaffe deg en ferdighet som setter deg på en bedre jobb, har en kurs i digital design mange fordeler.

 

Opplæringspriser for digitale designkurs varierer sterkt avhengig av hvilken skole du har valgt, samt plasseringen. For å finne ut spesifikke studiekostnader, er det best å kontakte et universitet for den nyeste informasjonen og oppføringene.

 

Ved å fullføre et digitalt designkurs, kan elevene forvente å forbedre sine arbeidsutsikter. Det finnes mange karrieremuligheter på et bredt spekter av områder, inkludert digitale medier, digital reklame, grafisk design, webdesign og mer. Det er mange nye oppstartsselskaper på utkikk etter erfarne designere som har spesialisert opplæring i ett eller flere digitale designprogrammer. Studentene kan forutse at de vil kunne hoppe inn i en ansettelsesmulighet som passer deres personlige karrieremål.

 

Universiteter over hele verden tilbyr digitale designkurs som er online, noe som gjør dem praktiske for internasjonale studenter eller de med begrenset tilgang til fasiliteter. For å komme i gang med et kurs, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet. 

Les mer

Cpd I Grafisk Design

London College of Contemporary Arts
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Med vår Digital Graphic Design Professional Development Program, vil du få en forståelse av designprosessen, hvordan du kan planlegge og utvikle ideer, og hvordan du kan bruke bilder og tekst i designarbeidet med henblikk på kommunikasjon. [+]

Med vår Digital Graphic Design Professional Development Program, vil du få en forståelse av designprosessen, hvordan du kan planlegge og utvikle ideer, og hvordan du kan bruke bilder og tekst i designarbeidet med henblikk på kommunikasjon.

Arbeide med industristandard programvare som Adobe InDesign, Illustrator og Photoshop, vil du utvikle en portefølje av prosjekter som vil hjelpe deg med å forfølge en karriere innen designfeltet.

Kurskrav

16 og oppover

[-]

Digital Grafisk Design Grunnleggende

London College of Contemporary Arts
Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 10 uker March 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Dette kurset vil gi deg en solid introduksjon til Adobe Creative Suite 6 * -programmene: Photoshop, Illustrator og InDesign. Du vil få en sterk forståelse av prinsippene til visuelt språk, øke din tillit til beslutningsprosesser og bidra til å utvikle et øye for design. [+]

Digital Graphic Design Fundamentals

Dette kurset vil gi deg en solid introduksjon til Adobe Creative Suite 6 * -programmene: Photoshop, Illustrator og InDesign. Du vil få en sterk forståelse av prinsippene til visuelt språk, øke din tillit til beslutningsprosesser og bidra til å utvikle et øye for design.

Kurskrav

Aldersgrense: 18 år, engelskkunnskaper: middels og kvalifisert til å studere i Storbritannia.

VARIGHET

10 uker (Deltid) 3 uker (Heltid)

[-]

Full-Stack Marketer Course

RED Academy
Campus Heltidsstudier 24 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Designet for å gi deg et unikt konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet og posisjonere deg selv som et verdifullt og dyktig lagmedlem. Å ha både markedsføring [+]

Designet for å gi deg et unikt konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet og posisjonere deg selv som et verdifullt og dyktig lagmedlem. Å ha både markedsføring

Full-Stack Marketer Double Diploma er designet for å sette deg i kontroll over alle stadier av digital markedsføring: skape smukt utformede markedsføringskampanjer, engasjerende brukergrensesnitt og ledende minneverdige merkeopplevelser.

Dette programmet består av to 12-ukers moduler: Brukergrensesnitt

I samarbeid med våre fellesskapspartnere på virkelige prosjekter får du praktisk praktisk erfaring innen nettside- og innholdsadministrasjon, markedsføringsstrategi, merkevarestrategi, konverteringsfrekvensoptimalisering (CRO) og A / B-testing, søkemotoroptimalisering (SEO) og søk motor markedsføring (SEM), sosial media ledelse og annonsering.... [-]


Kurs I Digital Bildebehandling

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
Campus Deltid 8 måneder October 2018 Spania Barcelona

The Course of Digital Image Processing er beregnet for fotografiske opplærings interessenter som ønsker å mestre teknologi og digital postproduksjon. [+]

Forløpet av Digital Image Processing er beregnet for fotografiske opplærings interessenter som ønsker å mestre teknologi og digital postproduksjon. Den positive utviklingen, sikrer mestring av grunnleggende kunnskaper og praksis: teoretiske begreper; utstyr og egnede programmer til å fungere; presise verktøy og teknikker for hver situasjon; avansert retusjering og fotomontasje; fargestyring og utskrift teknikker. Practices, overvåket etter hver klasse, gi studenter av loose og kontroll i forhold til problemene forklart. Fri bruk av fasilitetene på skolen gir maksimal bruk av den kunnskapen. Dette kurset har kontinuitet med Course of Post Production og etterbehandling.

[-]

Rhino (CAD) For Smykker

British Academy of Jewellery
Campus Heltidsstudier 1 uke August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

I løpet av dette kurset vil du bli introdusert til en rekke modelleringsteknikker ved hjelp av CAD-programvare Rhino. [+]

I løpet av dette kurset vil du bli introdusert til en rekke modelleringsteknikker ved hjelp av CAD-programvare Rhino. På slutten av kurset vil du ha et solid fundament av grunnleggende grunnleggende solid modelleringsverktøy for å lage smykker i CAD, samt hvordan å ta eksisterende smykkeskapskunnskap til toleranser for å produsere 3D-modeller som kan brukes til 3D-utskrift og smykker.

Beskrivelse:

Introduksjon til CAD / CAMIntroduksjon til Rhino-grensesnittLag, snaps og O-snapsBygge objekter med kurver (eksplodere, delta, gjenoppbygge, splitte, trimme, filet, offset)Transformasjonskommandoer (flytte, rotere, skala, speil)Grunnleggende om solid modelleringGrunnleggende om organisk modelleringUniversal Deformation Tools og deres anvendelseForbereder en fil for rask prototyping... [-]

Adobe InDesign Intensivkurs

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Campus Deltid 30 timer January 2019 Spania Alicante

Du vil lære de mest grunnleggende aspekter av denne verdenskjente design og retusjering verktøy. [+]

Du vil lære de mest grunnleggende aspekter av denne verdenskjente design og retusjering verktøy.

Agenda

I dette intensive kurset først lærer vi grensesnittet for Adobe InDesign og utforske alle mulighetene som dette fantastiske programmet.

Da vil vi få redaksjonell layout arbeid for å levere profesjonelle, arbeidssaksmapper og rapporter, samt en presentasjon interaktiv PDF.

Det vil også skape en restaurantmeny, lære å legge ut en bok eller et blad, og til slutt vil du opprette din egen læreplan for mer kreativ du kan alltid tjene til å understreke at du trenger det.

Hvem som helst kan ta dette kurset?

Ja, er kurset utviklet for å starte fra 0 og for enhver person, enten en student eller arbeider i alle bransjer som ønsker å lære eller trenger å utvikle redaksjonelt arbeid, design eller en mye mer profesjonell enn de fleste konvensjonelle redskaper se.... [-]


Adobe Illustrator Intensivkurs

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Campus Deltid 30 timer November 2018 Spania Alicante

Jeg begynte i vektorisering verktøy, illustrasjon og mer viktig og kraftig tegning markedet. [+]

Jeg begynte i vektorisering verktøy, illustrasjon og mer viktig og kraftig tegning markedet.

Intensivkurs Pensum Adobe Illustrator COCO Skole

INNLEDNING

File-menyen grunn~~POS=TRUNC bevegelser farge direkte valg Layers juster

PART ONE

grunnleggende verktøy penneverktøyet buscatrazos Shape Builder

DEL TO

degradert Panel Eksempeltekst klipping Mask

del tre

Vectorize et bilde grunnleggende effekter

Andre verktøy

pensel Utseende panel Calco bilde Mønstre / Temaer Hvem som helst kan ta dette kurset?

Hovedmålet vi har på Coco skole er at du kan få tilgang til en kvalitet treningsprogram.

For å gjøre dette, har vi utviklet programmer introduserer de beste og mest populære verktøy.... [-]


Intensivkurs Adobe Premiere Og Etter Effekter

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Campus Deltid 60 timer November 2018 Spania Alicante

Disse programmene fungerer sammen for å utvikle redigering og post-produksjon video. [+]

Disse programmene fungerer sammen for å utvikle redigering og post-produksjon video.

Agenda

INTRODUKSJON TIL After Effects

Hva er det After Effects? Motion Graphics og VFX grunn~~POS=TRUNC terminologi Tastatursnarveier Tools Preparater omfattende Forbereder filer for import til After Effects.

Strøk, masker og EFFEKTER

Flytt, rotere og skalere objekter. Anchor Point I lag typer: tekst, massive gjenstander null, formlag og justeringslag masker Effekter After Effects jeg Øvelse 1: fargekorrigering sekvens Planer

INTRODUKSJON TIL ANIMASJON

Hva er animasjon? Keyframe konsept og Tid Grunnleggende prinsippet brukes til Motion Graphics animasjon jeg Effekter After Effects II ØVELSE 2: Opprette et enkelt Intro og nedre tredjedel av tegningene Oppgave 1 ... [-]

Adobe Photoshop Intensivkurs

COCO - Escuela Europea para la Comunicación y Las Artes Visuales
Campus Deltid 30 timer January 2019 Spania Alicante

Du vil lære de mest grunnleggende aspekter av denne verdenskjente design og retusjering verktøy. [+]

Du vil lære de mest grunnleggende aspekter av denne verdenskjente design og retusjering verktøy.

Intensivkurs Pensum Photoshop COCO Skole

INNLEDNING

Forbered et dokument grensesnitt og Skille bildestørrelse og lerret størrelse Fargemodi og bruke lag Smart Object og Layer Styles

PART ONE

markeringsverktøy Canales lagmaske

DEL TO

tekstur Endre og transformere Lag overgangsmodi

del tre

tegne~~POS=TRUNC Lag og Set Børster gradienter grunnen fylling

Verktøy og filtre

retusjering verktøy tekst verktøy lag innstillinger Filtre og effekter Hvem som helst kan ta dette kurset?

Hovedmålet vi har på Coco skole er at du kan få tilgang til en kvalitet treningsprogram.... [-]


Ett års Kurs I Digital Kunst Og Opplevelsesdesign

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1 år January 2019 Spania Madrid

Bli en profesjonell i multimedia design verktøy og forstå deres bruker i de nye digitale kunst markeder. [+]

Bli en profesjonell i multimedia design verktøy og forstå deres bruker i de nye digitale kunst markeder.

Vil du vite hvordan #mapping gjøres? Hvordan arbeide med #arduino? Eller hva #internet IOT er? På Ett år Kurs i Digital Arts and Experience Design vil du få lære hvordan video, lyd, bilde og mellomrom utforming kombineres for å oppnå en bredere, mer variert resultat med evne til å forvandle seg rollen som tilskuer fra en passiv mottaker til en aktiv deltaker. I løpet av studieåret skal studenten svare på den nye rekkefølgen av R + D i kultur- og teknologisektorene, plassere studenten mellom audiovisuelt metode og kunstnerisk kreativitet, motorer av den nye teknologi, innovasjon og entreprenørskap.... [-]


Motion Design

ITECOM Art Design NICE
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Nice

The Motion Grafisk Design og Motion Design, er animert grafiske elementer som bilder, piktogrammer eller typografi, synkronisert lyd. [+]

Varighet av trening: 1 år.

The Motion Design er en av de nye yrkene i XXI århundre. "Dette er kunsten å gi liv til grafisk animasjon. "Ved krysset av nye teknologier som dekker hele billedkunst, denne disiplinen hjelper designe og implementere skreddersydd kommunikasjon til mobile enheter, som omfatter begrepet bevegelse med en kombinasjon av video, spesialeffekter, av 2D og 3D-animasjon, typografi og grafikk.

Den Bevegelse grafisk design og Motion DesignEr animasjon av grafiske elementer som bilder, piktogrammer eller typografi, synkronisert lyd.

Motion design er en relativt ny disiplin: pionerene innen denne type videoer var skaperne av filmen studiepoeng 60s men teknikken har blitt utbredt i de siste 5 årene med bruk av digitale og programvare kalt "sammensetting "som After Effects, som kan enkelt defineres som photoshop video.... [-]


Datagrafikk

ITECOM Art Design NICE
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Frankrike Nice

Publisering trykk og reklame, søk stående grafikk, perfekt mestre DTP verktøyet, med ekte kreative kvaliteter, en sterk følelse av utskriftsoppsettet og følsomhet for webdesign. [+]

Tittel RNCP sertifisert Level III

Varighet av trening: 1 år Presse- og reklame publisering, søk stående grafikk, perfekt mestre DTP verktøyet, med ekte kreative kvaliteter, en sterk følelse av utskriftsoppsettet og følsomhet for webdesign.

ITECOM mål å trene deg profesjonelt, på et år å bli en komplett grafisk designer og grafisk designer, i stand til å bære og håndtere alle typer arbeid.

Tittel III RNCP nivået på den nasjonale Directory of Professional Certification.

Muligheter modell maker DA Junior Graphic Designer grafiker TRAINING PROGRAM teknisk DTP Trykk utgave Layout Principles typografi Produksjon annonsering utgave Art Direction volum kommunikasjon Webdesign / Multimedia SOFTWARE Illustrator Indesign Photoshop OPPTAK TIL SCHOOL Bac eller tilsvarende Fil & vedlikehold (presentasjon av personlig arbeid) ... [-]

International Summer Skole

Algebra University College
Campus Heltidsstudier 3 uker October 2018 Kroatia Zagreb

På Algebra internasjonale sommerskolen, tror vi på kvalitet og effektivitet i undervisning, gode programmer, gode lærere og beste opplevelsene i Kroatia - den største europeiske land å tilbringe sommeren. Hvis du ønsker å lære mer om digitale markedsføringsstrategier og brukeratferd, finne ut hvordan digitale endrer måten vi lever og arbeider, hvordan utvikle mobile applikasjoner, alt om datasikkerhet eller 3D-animasjon og spilldesign, kanskje lære om "mørke siden "av sikkerhet og hvordan du bruker" kraften "den rette måten, har du kommet til rett sted! [+]

På Algebra internasjonale sommerskolen, tror vi på kvalitet og effektivitet i undervisning, gode programmer, gode lærere og beste opplevelsene i Kroatia - den største europeiske land å tilbringe sommeren.

Hvis du ønsker å lære mer om digitale markedsføringsstrategier og brukeratferd, finne ut hvordan digitale endrer måten vi lever og arbeider, hvordan utvikle mobile applikasjoner, alt om datasikkerhet eller 3D-animasjon og spilldesign, kanskje lære om "mørke siden "av sikkerhet og hvordan du bruker" kraften "den rette måten, har du kommet til rett sted!

Ved å akseptere sertifisering og den nyeste teknologien som våre retningslinjer, har vi bevisst tatt plikten til å stadig oppgradere og tilpasse våre kurs og undervisningsopplegg med kravene i bransjen. Det er imidlertid ikke om en rase med teknologi, er det om å identifisere og forutsi globale teknologiske og forretningsmessige trender som har formet globale arbeidsmarkeder, og vil fortsette å gjøre det i fremtiden.... [-]


Media Design

exMedia
Campus Heltidsstudier October 2018 Tyskland Köln

Styreleder i Grunnleggende om medie design avtaler med elementære dimensjoner av media design - farge, form, overflate, geometri, materiale, bevegelse, representasjon / komposisjon og aspekter av persepsjon. Læring gjennom erfaring er i form av design-eksperimentell studie i forgrunnen. [+]

Styreleder i Grunnleggende om medie design avtaler med elementære dimensjoner av media design - farge, form, overflate, geometri, materiale, bevegelse, representasjon / komposisjon og aspekter av persepsjon. Læring gjennom erfaring er i form av design-eksperimentell studie i forgrunnen.

Grunnleggende problemer med visuell design - Visuell Grammatikk - Grunnskole semiotikk, visuelle semantikk, tegn og notasjon - visuell persepsjon, kreativ fenomenologi - Medial typografi og type motiv - Eksperimentell Fotografi - lys, farge, projeksjon - grunnleggende problemer med cross-media design - Digital, analoge og hybrid skapende - og designmetodikk og praksis - utstyr, verktøy og teknologier for bilde produksjon og prosessering arbeid på grunnleggende mediedesign refererer ikke bare til begynnelsen av studiene dine. Den finner sin fortsettelse på politiske spørsmål som oppstår som følge av avansert media og design praksis og hovedrollen i relevante forsknings- og utviklings tilnærminger og prosjekter. [-]

3d / Spill

exMedia
Campus Heltidsstudier October 2018 Tyskland Köln

Laboratorium for dimensjonal forskning, Lab.D, er en primære middel for Academy of Media Arts Köln for forskning og gjennomføring av tverrfaglige prosjekter som undersøker / undersøke ved hjelp av 3D-teknologi plass, tid og spille som en viktig tematisk felt. [+]

Laboratorium for dimensjonal forskning, Lab.D, er en primære middel for Academy of Media Arts Köln for forskning og gjennomføring av tverrfaglige prosjekter som undersøker / undersøke ved hjelp av 3D-teknologi plass, tid og spille som en viktig tematisk felt.

Vår tekniske utstyr er å støtte gjennomføringen av begreper og testing av prosjektideer. Vårt arbeidsfelt er bredt, det når over figuranimasjon til mobile teknologier og orstspezifischen spill.

[-]