$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Digitale medier i USA

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom. Digitale medieprogrammer kan være ideell for personer som liker å arbeide med teknologi for å skape digital underholdning.… Les mer

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Digitale medieprogrammer kan være ideell for personer som liker å arbeide med teknologi for å skape digital underholdning. Som en del av deres digitale medier programmet, kan elevene lære å bruke avanserte dataprogrammer, hvordan å programmere dataprogrammer og hvordan du bruker digitalisert innhold som et markedsføringsverktøy.   

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Kurs i Digitale medier i USA

Minimér
Les mer om å studere i USA
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Fulton- Montgomery Community College
Johnstown, USA

Dette programmet gir en unik mulighet for studenter til å lære programvareferdigheter for dagens innovative og kreative sammenslåing av digitale teknologier.

Dette programmet gir en unik mulighet for studenter til å lære programvareferdigheter for dagens innovative og kreative sammenslåing av digitale teknologier. -
Kurs
Engelsk
 
The Pennsylvania State University Penn State Donald P. Bellisario College of Communications
State College, USA

DMTA -minor vil gi studentene en kontekstualisert forståelse av praksis og trender innen digitale medier, reklame, markedsføring og PR.

DMTA -minor vil gi studentene en kontekstualisert forståelse av praksis og trender innen digitale medier, reklame, markedsføring og PR. -
Kurs
Engelsk
sep. 2021
Campus