ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Energi 2020/2021 Europa

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Et energiprogram lærer studentene om hvordan verdens behov og etterspørsel for energi kan møtes. Studiene kan fokusere på en spesifikk ressurs eller på utviklingen av nye alternativer. Bærekraftige kilder blir også ofte utforsket.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

Kurs Deltid i Energi Europa

5 Resultater i Energi, Europa Filter

Forståelse av biologisk energikurs - Royal Holloway, University of London

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
4 uker
Engelsk
Nettstudier

Få en introduksjon til energi og utforske hvordan mennesker og andre levende ting skaffer og bruker sine biologiske energikilder.

Les mer

Spesialisering i fornybar energi

Renewables Academy AG (RENAC)
Kurs
<
12 måneder
Spansk
Campus
Nettstudier

Dette tverrfaglige programmet gir kunnskap om ulike fornybare energiteknologier, utvikling og prosjektledelse, finansiering, støttemekanismer og lønnsomhet.

Les mer

Kurs i anvendt spektroskopi for fremtidige energi- og miljøsystemer

Mälardalen University
Kurs
09 nov. 2020
<
Deltid
<
4 uker
Engelsk
Campus

I dette kurset lærer du hvordan spektroskopiteknikkene kan brukes til å analysere de kjemiske og strukturelle egenskapene til forskjellige materialer ved interaksjoner med ele ...

Les mer

Grønne byer for økologisk effektivitet

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Kurs
<
Deltid
<
3 uker
Engelsk
Campus

Begrunnelse for opplæringskursen - Øko-byer: Retningslinjer for bærekraftig energi: Halvparten av verdens befolkning bor nå i bebygde områder, med anslagsvis 60 millioner menn ...

Les mer

Global energi- og klimapolitikk (6 uker)

SOAS University of London
Kurs
okt. 2020
<
Deltid
<
6 uker
Engelsk
Nettstudier

Kurset Global Energy and Climate Policy tilbyr en introduksjon til den teoretiske og praktiske forståelsen av hvordan politikk for energi og klimaendringer utformes, formes, f ...

Les mer