Filter
Kurs
Kroatia Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut Kurs i Engelsk i Kroatia

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

Studier i engelsk fokuserer på utvikling av tale, forståelse og ferdigheter innen språket, både for de som har engelsk som sitt morsmål og for de som studer det som andrespråk. Kurs i engelsk fremmer selvtillit i offentlig kommunikasjon, i tillegg til å lære studentene effektive lese- og skrivestrategier.

Kroatia er et godt valg for studenter som ønsker å studere på et sted kjent for sin vakre kyst, sin blanding av Middelhavet og Sør-Øst-europeisk sjarm og rik historisk og kulturell arv.

Kurs i Engelsk i Kroatia

Les mer Minimér

1 Resultater i Engelsk, Kroatia

Grader
Beliggenhet
Kroatia
Studietype
Pacing
Culinary Institute Kul IN

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensiv engelsk leksjoner, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil i ... [+]

Kul IN Language AcademyStudie og erfaring: Engelsk

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene har mulighet til å legge til en engelsk eksamen forberedelse kurs til deres studie pakke. Undervisningen inkluderer boliger, lunsj på hverdager, og alle turer og aktiviteter organisert av skolen. Kursdirektøren er fra California, og hun har vært undervisning og veileder engelsk siden college.

Programbeskrivelse

Dette kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene tilbringer morgenen å studere engelsk grammatikk og ordforråd i en gruppeinnstilling. Kursbøker, talepraksis og lytteøvelser danner kjernen i disse klassene. Studentene bygger et solid språkgrunnlag og praktiserer vokabular som er relatert til ettermiddag aktiviteter og turer. Sammen med intensive engelskundervisning mottar hver student en individuell veiledning en gang i uken, hvor vi vil fokusere på individuelle utfordringer. Aktiviteter inkluderer morsomme matlagingskurs i Kul IN profesjonelle kjøkken, filmkvelder, ridning, kanopadling og museumsbesøk. Deltakere får øve på engelsk mens de samhandler med lokalbefolkningen og lærer om Kroatiens kultur og historie gjennom disse morsomme aktiviteter og korte turer. Som en klasse tar vi dagsturer til viktige kroatiske byer og landemerker, inkludert Zagreb, Plitvička Jezera nasjonalpark og Adriaterhavskysten. Progam varighet: 2 måneder Timer per uke: 16 (med valgfri eksamen forberedelse: 22) Valgfri engelsk eksamen forberedelse tilbyr fokusert engelsk studie for å bestå TOEFL eller Cambridge engelsk eksamen.... [-]

Kroatia Sisak
June 2019
Heltid studier
2 måneder
Campus
Les mer på norsk