Kurs i Engelsk i Kroatia

Sjekk ut Kurs i Engelsk i Kroatia

Engelsk

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Studier i engelsk fokuserer på utvikling av tale, forståelse og ferdigheter innen språket, både for de som har engelsk som sitt morsmål og for de som studer det som andrespråk. Kurs i engelsk fremmer selvtillit i offentlig kommunikasjon, i tillegg til å lære studentene effektive lese- og skrivestrategier.

Gjennom Kroatias akademiske programmer International, student fra ulike deler av verden få bemerkelsesverdig erfaring. Landets byer tilbyr et perfekt sted for elever som ønsker å studere diplomati, fred og konflikt studier, internasjonal business og internasjonale relasjoner.

Kurs i Engelsk i Kroatia

Les mer

Kul IN Language Academy Studie og erfaring: Engelsk

Culinary Institute Kul IN
Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensiv engelsk leksjoner, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene har mulighet til å legge til en engelsk eksamen forberedelse kurs til deres studie pakke.

[+]

Kul IN Language AcademyStudie og erfaring: Engelsk

Dette to-måneders kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene har mulighet til å legge til en engelsk eksamen forberedelse kurs til deres studie pakke. Undervisningen inkluderer boliger, lunsj på hverdager, og alle turer og aktiviteter organisert av skolen. Kursdirektøren er fra California, og hun har vært undervisning og veileder engelsk siden college.

Programbeskrivelse

Dette kurset er en komplett pakke som kombinerer intensive engelsklæringer, personlig en-mot-en veiledning, og en rekke ekskursjoner og aktiviteter som vil introdusere studenter til kroatisk og europeisk kultur. Studentene tilbringer morgenen å studere engelsk grammatikk og ordforråd i en gruppeinnstilling. Kursbøker, talepraksis og lytteøvelser danner kjernen i disse klassene. Studentene bygger et solid språkgrunnlag og praktiserer vokabular som er relatert til ettermiddag aktiviteter og turer. Sammen med intensive engelskundervisning mottar hver student en individuell veiledning en gang i uken, hvor vi vil fokusere på individuelle utfordringer. Aktiviteter inkluderer morsomme matlagingskurs i Kul IN profesjonelle kjøkken, filmkvelder, ridning, kanopadling og museumsbesøk. Deltakere får øve på engelsk mens de samhandler med lokalbefolkningen og lærer om Kroatiens kultur og historie gjennom disse morsomme aktiviteter og korte turer. Som en klasse tar vi dagsturer til viktige kroatiske byer og landemerker, inkludert Zagreb, Plitvička Jezera nasjonalpark og Adriaterhavskysten. Progam varighet: 2 måneder Timer per uke: 16 (med valgfri eksamen forberedelse: 22) Valgfri engelsk eksamen forberedelse tilbyr fokusert engelsk studie for å bestå TOEFL eller Cambridge engelsk eksamen.... [-]