Kurs i Engelsk i Mellom-Amerika og Karibia

Beste studieprogrammer Kurs i Engelsk i Mellom-Amerika og Karibia 2019

Engelsk

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Kurs i engelsk fokuserer vanligvis på studiet av engelsk litteratur, forståelse og analyse, og konsentrerer seg ofte om å utvikle vesentlige tale- og kommunikasjonsferdigheter for å øke studentenes kompetanse og fortrolighet med det engelske språket.

Som for de pedagogiske aktørene i Mellom-Amerika, er de bedre. Mange amerikanske høyskoler og universiteter kjøre utenlandske klasser i Mellom-Amerika og de Karibiske øyer, og de er gjennomgående blant de mest populære. Og selv om heltid læring av amerikanerne ikke har tradisjonelt blitt tatt, det er sikkert å få i denne forbindelse.

Kurs i Engelsk i Mellom-Amerika og Karibia

Les mer

Engelsk som andrespråk kurs

Xavier University School of Medicine
Campus Heltidsstudier 24 uker September 2019 Aruba Oranjestad

Norsk som andrespråk, nybegynnere og middels. Rykke inn i en av mange felt av medisinsk studie. [+]

Emnenavn:

Innføring i engelsk som andrespråk, nybegynnere og middels

Selvfølgelig Lengde:

24 uker, fordelt på to trimester på vår Caribbean medisinsk skole campus.

Kurs forutsetning krav:

Assessment eksamen gitt av Xavier med en bestått score

Kursbeskrivelse og mål:

Målet med dette kurset er å lære elevene å kommunisere effektivt på engelsk ved å bygge grammatikk og vokabular, samt å lytte, snakke, lese og skrive ferdigheter. Klassene vil bli avholdt på den karibiske medisinske skole i Aruba.

E- læring:

Bortsett fra vanlig klasseromsbaserte interaktive undervisnings- og læringsplan, vil studentene bli gitt online support via e læring (Kaplan program / andre ressurser).... [-]


Kurs: ferie esl

University College Of The Caribbean
Campus Heltidsstudier 2 - 3 uker June 2019 Jamaica Kingston

Disse kort to og tre ukers intensiv kurs er utviklet for å forbedre studentenes evne til å bruke engelsk i virkelige situasjoner. [+]

Ferie ESL

Disse kort to og tre ukers intensiv kurs er utviklet for å forbedre studentenes evne til å bruke engelsk i virkelige situasjoner ved å gi daglige samtale aktiviteter om dagligdagse emner på en morsom og behagelig atmosfære.

[-]

Kurs: engelsk som andrespråk

University College Of The Caribbean
Campus Heltidsstudier 9 uker June 2019 Jamaica Kingston

Dette kurset er beregnet på studenter som allerede har noe kjennskap til engelsk eller som har studert engelsk i det siste. [+]

Norsk som andrespråk

Intermediate engelsk: Dette kurset er beregnet på studenter som allerede har noe kjennskap til engelsk eller som har studert engelsk i det siste.

Kurset fokuserer på syntaks, vokabular utvikling, uttale, samt faglig forberedelse ferdigheter inkludert kritisk lesning, lytteforståelse, ta notater, og skrive flere ledd essays. Dette kurset vil hjelpe elevene med de ferdighetene som trengs for universitetet klasser.

Avansert engelsk: Dette kurset er beregnet for de som har kjennskap til de fleste engelskspråklige begreper som jobber mot flyt.

Klassene i Advanced English kurset er utformet for studentene til å utvikle kompetanse i bruk av avanserte grammatiske strukturer, avgrense sine skriveferdigheter gjennom å skrive essays i ulike former og utvikle dybdepraksis i engelsk uttale. Studentene skal delta i hele klassen og liten gruppe akademiske diskusjoner. Dette kurset er ideelt for studenter som melde deg på universitetet kurs som krever kritisk tenkning og skriveferdigheter. ... [-]


Conversational engelsk Program Avstand

Universidad Ana G. Méndez
Nettstudie Deltid Åpen påmelding Puerto Rico Puerto Rico (US) Online

Conversational engelsk Program Avstand (ICDP) er et initiativ fra School of videreutdanning ved Universidad Ana G. Méndez . Kursene tilbys helt på nett med sertifiserte eksperter i å undervise engelsk. [+]

Conversational engelsk Program Avstand (ICDP) er et initiativ fra School of videreutdanning ved Universidad Ana G. Méndez . Kursene tilbys helt på nett med sertifiserte eksperter i å undervise engelsk.

BASIC engelsk konversasjon/>Utvikle de fire språket kunst: lytte, snakke, lese og skrive.Praktisere og utvikle ferdigheter i forståelse og diskusjon gjennom skriftlig og muntlig arbeid.Bruke grunnleggende grammatiske strukturer i muntlig og skriftlig form.Analysere en rekke skriftlige tekster.Bruk tilegnet seg kunnskap om språket i en full samtale på engelsk.Tilpasse språket til ulike sammenhenger, viser en forståelse av engelsk.INTERMEDIATE engelsk konversasjonUtvikle de fire språket kunst på middels nivå: lytte, snakke, lese og skrive.Praktisere og kommunisere bønner til å løse familiesituasjoner.Bruk grammatiske strukturer i muntlig og skriftlig form som vil tillate koordinere og kommunisere i situasjoner knyttet til reise og hverdagslige interaksjoner.Analysere en rekke skriftlige tekster.Bruk ervervet kunnskap til deltakerne bli mer selvsikker når vi kommuniserer.AVANSERT conversational engelskEffektivt kommunisere meldinger i en kjent og / eller faglig miljø.Forstå viktige detaljer i muntlig kommunikasjon.Delta i formelle og uformelle diskusjoner problemløsning og beslutningstaking.Utvikle ferdigheter til å uttrykke seg med et høyt nivå av taleferdighet foran et publikum.Vi nevnte en plasseringsprøve for å identifisere nivået av studier som har behov for å delta!metodikk... [-]