Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Sjekk ut Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Engelsk

Loven kurs utforske slike stedsnærværende emner som forretningsjuss, regulatoriske teori og intellektuell eiendom, for å nevne noen. Mange av disse spesialiseringene medføre kurs som omhandler regulatoriske problemer og trender som er involvert i deres bestemt bransje.

Studier i engelsk fokuserer på de ferdighetene som er nødvendige for å forbedre taleegenskaper og leseforståelse. Engelskkurs finsliper studentenes ferdigheter i språket og utstyrer dem med verktøy som gjør det mulig å effektivt navigere seg gjennom en verden hvor engelsk blir stadig mer utbredt.

Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.

Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Les mer

Luftfart Engelsk

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Heltidsstudier September 2018 Tsjekkia Prague Brno

ICAO NORSK OG IFR NORSK [+]

ICAO NORSK OG IFR NORSK Flying Academy er å tilby: ICAO engelsk undersøkelse ICAO Refresh kurs IR Aviation engelskkurs

ICAO engelsk Foreløpig hver pilot som flyr internasjonalt må ha et minimum 4 av ICAO engelsk. Eksamen må gjøres på en godkjent organisasjon.

Neste ICAO engelsk eksamen er på:

08.06.16 Praha 25.06.16 Brno 13.07.16 Praha 23.07.16 Brno 10.08.16 Praha 20.08.16 Brno

* Individuell eksamensdatoer kan ordnes på forespørsel.

Gyldigheten av ICAO språkkunnskaper Gjentakelse av noe som man må gjennomføre ICAO engelskkunnskaper er gitt ved nivået som ble oppnådd: Nivå 4 - hvert 3. år Nivå 5 - hver 6 år Nivå 6 - ubegrenset ... [-]