Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Sjekk ut Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Engelsk

Du kan vanligvis ta høyere utdanning kurs hvis du er 18 år eller eldre. De er jevnlig undervist i universiteter, høgskoler og profesjonelle institusjoner som kunstskoler eller landbruket høyskoler - nesten alle har sine egne nettsider. Du kan få et bredt spekter av ferdigheter, for eksempel, diplomer, bachelor grader, foundation grader og post-graduate grader.

Kurs i engelsk fokuserer vanligvis på studiet av engelsk litteratur, forståelse og analyse, og konsentrerer seg ofte om å utvikle vesentlige tale- og kommunikasjonsferdigheter for å øke studentenes kompetanse og fortrolighet med det engelske språket.

Den tsjekkiske republikk, er et land i Sentral-Europa. Landet grenser til Tyskland i vest, Østerrike i sør, Slovakia i øst og Polen i nord. Dens hovedstad og største by, med 1,3 millioner innbyggere, er Praha.

Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Les mer

Luftfart engelsk

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Prague Brno

ICAO NORSK OG IFR NORSK [+]

ICAO NORSK OG IFR NORSK Flying Academy er å tilby: ICAO engelsk undersøkelse ICAO Refresh kurs IR Aviation engelskkurs

ICAO engelsk Foreløpig hver pilot som flyr internasjonalt må ha et minimum 4 av ICAO engelsk. Eksamen må gjøres på en godkjent organisasjon.

Neste ICAO engelsk eksamen er på:

08.06.16 Praha 25.06.16 Brno 13.07.16 Praha 23.07.16 Brno 10.08.16 Praha 20.08.16 Brno

* Individuell eksamensdatoer kan ordnes på forespørsel.

Gyldigheten av ICAO språkkunnskaper Gjentakelse av noe som man må gjennomføre ICAO engelskkunnskaper er gitt ved nivået som ble oppnådd: Nivå 4 - hvert 3. år Nivå 5 - hver 6 år Nivå 6 - ubegrenset ... [-]

Engelsk Språkkurs

Berlitz Praha
Nettstudie Campus September 2019 Tsjekkia New Town

Språkskoler tilbyr i dag ulike engelskkurs for individuelle eller spesialiserte engelskkurs som Business English. Hva er forskjellen mellom engelskundervisning som tilbys av ordinære språkskoler og engelskkurs som The Berlitz Education Center tilbyr? I motsetning til språkkurs på klassiske språkskoler, er kurs etter Berlitz-metoden skreddersydd for kundens behov. [+]

Handle om

Individuelle og gruppe engelsk kurs for alle

Språkskoler tilbyr i dag ulike engelskkurs for individuelle eller spesialiserte engelskkurs som Business English. Hva er forskjellen mellom engelskundervisning som tilbys av ordinære språkskoler og engelskkurs som The Berlitz Education Center tilbyr? I motsetning til språkkurs på klassiske språkskoler, er kurs etter Berlitz-metoden skreddersydd for kundens behov.

Har språkskoler i ditt område ikke språkkurs med fokus på emner som du vil bruke til arbeid eller studier? Glem det! I motsetning til ordinære språkskoler er språkbaner designet i henhold til Berlitz-metoden, helt tilpasset kundens behov.

Berlitzs språksenter tilbyr følgende engelskkurs:... [-]