Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Sjekk ut Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Engelsk

Loven kurs utforske slike stedsnærværende emner som forretningsjuss, regulatoriske teori og intellektuell eiendom, for å nevne noen. Mange av disse spesialiseringene medføre kurs som omhandler regulatoriske problemer og trender som er involvert i deres bestemt bransje.

Studier i engelsk fokuserer på de ferdighetene som er nødvendige for å forbedre taleegenskaper og leseforståelse. Engelskkurs finsliper studentenes ferdigheter i språket og utstyrer dem med verktøy som gjør det mulig å effektivt navigere seg gjennom en verden hvor engelsk blir stadig mer utbredt.

Tsjekkia har en veletablert og forskningsbasert universitetsutdanning. Dette har gjort læring ini Praha en avholdt pensum 's i Europa siden det dyrker ånden av kreativitet og innovasjon blant studentene.

Kurs i Engelsk i Tsjekkia

Les mer

TEFL - Undervisning i engelsk som fremmedspråkskurs

The Language House TEFL
Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 uker November 2018 Tsjekkia Prague + 1 fler

I 4 strenge uker vil vi gi deg ferdigheter, kvalifikasjoner og hjelp til å undervise hvor som helst i verden. Se videoen vår for å lære mer om metoden undervist på kurset. [+]

VÅRE TEFL KURS DETALJER

I 4 strenge uker vil vi gi deg ferdigheter, kvalifikasjoner og hjelp til å undervise hvor som helst i verden. Se videoen vår for å lære mer om metoden undervist på kurset.

Lære å lære engelsk

I løpet av en måned blir The Language House TEFL kurset engstelige søkere til trygg, profesjonell lærer. Dette tilsvarer likevel mye hardt arbeid, og vårt TEFL-kurs er mer krevende, mer praktisk og mer intens enn bransjestandarden. Kurset er flott for personer med null lærerfaring og de med lærerfaring, men ingen formelle kvalifikasjoner i EFL.

Så hva skal du lære? Ta en titt på kurskomponentene og en typisk dag på skolen.

KURS KOMPONENTER ...MODERNE EFL METODOLOGI... [-]

Luftfart engelsk

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Heltidsstudier September 2019 Tsjekkia Prague Brno

ICAO NORSK OG IFR NORSK [+]

ICAO NORSK OG IFR NORSK Flying Academy er å tilby: ICAO engelsk undersøkelse ICAO Refresh kurs IR Aviation engelskkurs

ICAO engelsk Foreløpig hver pilot som flyr internasjonalt må ha et minimum 4 av ICAO engelsk. Eksamen må gjøres på en godkjent organisasjon.

Neste ICAO engelsk eksamen er på:

08.06.16 Praha 25.06.16 Brno 13.07.16 Praha 23.07.16 Brno 10.08.16 Praha 20.08.16 Brno

* Individuell eksamensdatoer kan ordnes på forespørsel.

Gyldigheten av ICAO språkkunnskaper Gjentakelse av noe som man må gjennomføre ICAO engelskkunnskaper er gitt ved nivået som ble oppnådd: Nivå 4 - hvert 3. år Nivå 5 - hver 6 år Nivå 6 - ubegrenset ... [-]