$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Ernæringsfysiologi Asia 2022/2023

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet. Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at ma… Les mer

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Mat vitenskaper er en gren av anvendt vitenskap som konsentrerer seg om den fysiske makeup av mat og de biologiske utvikling som må skje for at maten skal produseres. Studerer matvitenskap kan bidra i utviklingen av matvareindustrien, så vel som trygg mat pakking og distribusjon.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på ma ... +

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på marine produkter. Spesielt utdanner og utfører vi omfattende forskning som fokuserer ikke bare på å sikre og forbedre mat og sikkerhet i kjeden fra ressurser til forbruk, og på å forbedre matens funksjonalitet med tanke på å fremme menneskers helse og konstantitet, men også på å utvikle evnen til å designe og utføre nødvendige for tverrfaglig utvikling av teknologier, fra kjemi, mikrobiologi, fysikk og ingeniørfag, for å støtte mat, sikkerhet og helse. -
Kurs
Japansk
Campus