$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Ernæringsfysiologi i Japan

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen… Les mer

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

En grad i matvitenskap vil hjelpe deg med å utvikle ferdigheter på kjøkkenet. Disse gradene vil gi deg matlaging teknikker samt kunnskap om ulike matvarer stiler fra hele verden.

Japan er en øynasjon i Øst-Asia. Ligger i Stillehavet, ligger det i øst of the Sea of ​​Japan, Kina, Nord-Korea, Sør-Korea og Russland, som strekker seg fra Okhotskhavet i nord til Øst-Kinahavet og Taiwan i sør.

Minimér
Les mer om å studere i Japan
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på ma ... +

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på marine produkter. Spesielt utdanner og utfører vi omfattende forskning som fokuserer ikke bare på å sikre og forbedre mat og sikkerhet i kjeden fra ressurser til forbruk, og på å forbedre matens funksjonalitet med tanke på å fremme menneskers helse og konstantitet, men også på å utvikle evnen til å designe og utføre nødvendige for tverrfaglig utvikling av teknologier, fra kjemi, mikrobiologi, fysikk og ingeniørfag, for å støtte mat, sikkerhet og helse. -
Kurs
Japansk
Campus