$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Ernæringsfysiologi i Tokyo Japan

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon… Les mer

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

I Food Science programmene elevene lære de vitenskapelige prinsippene bak matvareindustrien, lagring, pakking og distribusjon. De studerer human ernæring, mat kjemi, mikrobiologi, og menneskers helse og sikkerhet.

Japan har en av de svært integrert høyere utdanningssystemer i Asia. Japans tilnærming til vitenskap og teknologi er høyt rangert og dermed deres utdanningsnivå veldig strukturert fra barndom til primær gjennom videregående til høyere nivåer. Med 126 millioner mennesker som bor i Japan har det et kulturelt rikt miljø. Greater Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner innbyggere.

Tokyo er Japans hovedstad. Dette stedet er kjent for å være en av de dyreste byene i verden. Videre er Tokyo også kjent for sine gode kvalitet utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Tokyo og Waseda University.

Minimér
Les mer om å studere i Japan
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på ma ... +

I dette kurset utdanner vi studenter og forsker på prinsipper og avansert teknologi relatert til produksjon, konservering, distribusjon og forbruk av matvarer, med fokus på marine produkter. Spesielt utdanner og utfører vi omfattende forskning som fokuserer ikke bare på å sikre og forbedre mat og sikkerhet i kjeden fra ressurser til forbruk, og på å forbedre matens funksjonalitet med tanke på å fremme menneskers helse og konstantitet, men også på å utvikle evnen til å designe og utføre nødvendige for tverrfaglig utvikling av teknologier, fra kjemi, mikrobiologi, fysikk og ingeniørfag, for å støtte mat, sikkerhet og helse. -
Kurs
Japansk
Campus