Kurs i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning

Topp universiteter 13 Kurs i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning 2019

Etter- og videreutdanning / executiveutdanning

For studenter som ønsker å bygge på sine nåværende base av kunnskap, kan enkeltkurs være en god metode for å gjøre det. I de fleste tilfeller finnes det baner i nesten alle områder av studien, fra forretnings sysler for de involverte i luftfart. Kurs kan tas uavhengig av hverandre, eller kombinert med en større akademisk tidsplan, og lengder kan variere tilsvarende.

Hva er et kurs i Executive programmer? Forretnings studenter som er interessert i å betjene høyprofilerte lederroller etter endt utdanning kan få nødvendig kunnskap gjennom kurs med fokus på executive programmer. Arbeids vil inneholde mange viktige emner, for eksempel pålitelige forvaltningsstrategier, samt illustrerer de viktigste egenskapene som er nødvendige for en lederrolle.

Serverer et høyt nivå lederstilling tar en viss ferdighet sett.Mens disse ferdighetene er integrert i slike lederroller, kan de også være svært gunstig for andre aspekter av bedriftens arbeid. Lederegenskaper er vurdert i alle felt og kan hjelpe elevene oppnå suksess i en rekke omstendigheter.

Når det gjelder beregning av skolepenger, kan prisene varierer sterkt. I de fleste tilfeller vil ting som type utdanningsinstitusjon deltok, samt kurs forfulgt ha en innvirkning på det endelige gebyret. I denne forbindelse må alle studenter skikkelig forskning et program for å sikre at det er en god match for deres behov.

De som arbeider kurs i Executive programmer vil finne en overflod av karrieremuligheter etter endt utdanning. Lederstillinger er tilgjengelige i alle bransjer, fra statlige arbeidsplasser til dem som finnes i privat sektor. Nyutdannede kan forfølge karrierer som administrerende direktører, økonomisjefer og andre integrert stillinger i en rekke selskaper.Fordi disse rollene er så viktig, vil de som holder slik opplæring være i høy etterspørsel over hele næringslivet.

 

Når du søker etter egnede kurs, kan online alternativer være ideelt for et utvalg av studenter. Dette inkluderer studenter lokalisert i avsidesliggende områder, samt de som leter etter en bit av fleksibilitet i deres skolegang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Online executive program i Eiendomsforvaltning

Institute For Advanced Management (IAM)
Nettstudie Heltidsstudier 60 timer March 2019 Spania Madrid

Hvordan komme attraktiv avkastning i det spanske eiendomsmarkedet? [+]

Hvordan komme attraktiv avkastning i det spanske eiendomsmarkedet?

Nye kjøpere og selgere av fast eiendom eiendeler har en økonomisk tankesett som inkluderer tilgang til finans og skatt forskjellig fra tradisjonelle bedrifter og mer kompleks, hvor tradisjonelle praksiser og kunnskap er ikke nok eiendomsdrift.

Den nye regulering av SOCIMI er kommet på et beleilig tidspunkt og har utmerket potensial med en meget gunstig beskatning. Utsiktene for eiendomssalg i boligsektoren er utmerket.

Begynn: 12 mars 2018 Varighet: 60 timer Mode: Online Kvalifisering: Executive Management Program i New eiendomsmeglerbransjen Til den det måtte angå?

Dette programmet er rettet hovedsakelig mot gründere, ledere og investorer; fagfolk utviklere, konstruksjon, aktivagrupper, finansinstitusjoner, konsulentfirmaer og offentlig forvaltning; og generelt store brukere av fast eiendom.... [-]


Utøvende online digital markedsføring programmet

Institute For Advanced Management (IAM)
Nettstudie Heltidsstudier 330 timer March 2019 Spania Madrid

Vellykket vendt den digitale transformasjonen av virksomheten din skiller seg ut fra konkurrentene. [+]

Vellykket vendt den digitale transformasjonen av virksomheten din skiller seg ut fra konkurrentene.

Foreløpig er det en rekke fagområder der veksten opplevd kontinuerlig i mange år nå. Ett av disse områdene er det området av markedsføring og digital markedsføring.

Den elektroniske metoden gjør det mulig å kombinere utdanning med dagen. Uten fortrengning, fra hvor som helst. Med en moderne og praktisk tilnærming. Så du kan bruke dine kunnskaper fra dag én.

Til den det måtte angå?

Profesjonell markedsføring og salg avdelinger, ledere og styremedlemmer bekymret for digitale transformasjonen av deres organisasjoner, entreprenører, fagfolk internasjonalisering avdelinger og postgraduates i kommunikasjon, ADE, markedsføring og reklame.... [-]


Online executive program i menneskelige ressurser, talent ledelse og menneskelige ressurser

Institute For Advanced Management (IAM)
Nettstudie Heltidsstudier 330 timer March 2019 Spania Madrid

effektivt lede team og administrere talent i din bedrift. [+]

effektivt lede team og administrere talent i din bedrift.

I dagens forretningsmiljø og sosial dyktighet og innovasjon er de nøkkelen til organisatorisk transformasjon. Det er samtidig en endring i ledelse og personalledelse behov fagfolk. Dette er en fast forpliktelse til talent, ledelse, personalledelse, innovasjon og nettverksbygging.

Den elektroniske metoden gjør det mulig å kombinere utdanning med dagen. Uten fortrengning, fra hvor som helst. Med en moderne og praktisk tilnærming. Så du kan bruke dine kunnskaper fra dag én.

Start: 05.03.2018 Varighet: 330H Mode: Online Kvalifisering: Executive Program i Human Resources, Talent Management og ledelse Curriculum: Bruk av data (HR analyser og KPI). organisasjonskultur og engasjement (engasjement og organisatorisk støtte) Kandidatens erfaring i å innlemme (Candidate experiencie + på boarding) Performance Evaluation (Performance Management) Identifisering og utvikling av talenter (utvikling og Talent). Fordeler og kompensasjon (erstatning) Managing Diversity (Mangfold) HR Digital (digital) Avbinding. Ledelse utganger (avbinding rollespill) Personlig Branding Kontrast i ulike sektorer CSR (CSR, etiske Principles) alumni ... [-]

Kurs i økonomi for ledere og gründere

Global Solutions Trainings UAE
Campus Heltidsstudier 16 timer September 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Denne finans Kurset gir en innføring i begrepene underliggende eksterne finansielle regnskap og intern økonomistyring. [+]

Denne finans Kurset er beregnet på Topp ikke-finans ledere og bedriftseiere som trenger en forståelse av de økonomiske driverne av virksomheten. Denne finans Kurset gir en innføring i begrepene underliggende eksterne finansielle regnskap og intern økonomistyring.

Du vil bli introdusert til den kompetansen som trengs for å tilberede, tolke og analysere regnskapet, inkludert balanse, resultatregnskap og vil få et innblikk i hvordan beslutninger påvirke de økonomiske rapportene i din bedrift. I dette finansiere kurset, vil vi også dekke budsjettering, kalkulasjon og nøkkelindikatorer, og avklare ofte misforstått område av periodisering.

[-]

partnersøk (M & A) i Asia

Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Campus Heltidsstudier 2 dager January 2019 Malaysia Kuala Lumpur

I denne to-dagers seminar vil du arbeide med en av verdens 's fremste strategiske tenkere for å lære å gjennomføre en profesjonell [+]

Partner Search (M & A) i Asia

Kursoversikt

I denne to-dagers seminar vil du arbeide med en av verdens 's fremste strategiske tenkere for å lære å gjennomføre en profesjonell og effektiv samarbeidspartner søk (M & A) i Asia. Kurset fokuserer på en strukturert tilnærming til å trene deg på de ulike trinnene fra identifisere potensielle mål som passer inn i bedriften 's portefølje til profesjonelt velge sentrale mål (lang-liste / shortl-ist) i Asia for potensiell M & A ' s. Den skisserer påviste målselskapets identifikasjon prosesser, utvalgskriterier og hensiktsmessige og vellykket kommunikasjon tilnærminger i Asia slik at seminardeltakerne til å kunne styre partnersøk prosesser i Asia. ... [-]


avansert menneskelig ressurs executive program

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deltid 2 uker July 2019 USA Ann Arbor India Bengaluru De forente arabiske emirater Dubai Thailand Bangkok + 6 fler

Den avanserte Human Resource Executive Program regnes som fremragende for ledende HR ansatte. [+]

* Utvikle din generelle ledelsesperspektiv * Forge et lederskap agenda og strategi for HR-funksjonen * Gjennomføre praksis som tilføre verdi til viktige forretningsmessige beslutninger

Hvem bør delta Hvis du er en senior HR-konsulent eller en daglig leder som forstår betydningen av HR for din suksess, vil du finne dette programmet av enorm verdi. HR fagfolk fra store selskaper som er sannsynlig å ha senior HR roller innen tre til fem år er også aktuelle kandidater.

Læringsmål Den avanserte Human Resource Executive Program vil betydelig forbedre kunnskap og kompetanse til å utføre to roller som medlem av ledergruppen, og som leder av den menneskelige ressursen funksjonen. ... [-]


finansiering for ledere

University of Chicago Booth School of Business
Campus Deltid 5 dager September 2019 USA Chicago Philadelphia Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Spania Madrid + 5 fler

Selv svært innovative og kreative ledere med gode folk ferdigheter må rapportere sine resultater ved hjelp av økonomiske termer og begreper. Dette programmet presenterer hovedelementene i moderne finans fra lederens synspunkt. [+]

Selv svært innovative og kreative ledere med gode folk ferdigheter må rapportere sine resultater ved hjelp av økonomiske termer og begreper. Dette programmet presenterer hovedelementene i moderne finans fra lederens synspunkt.

Formålet med dette seminaret er å bidra til daglige ledere, senior funksjonelle ledere og andre nonfinancial ledere ta avgjørelser som vil målbart forbedre personlig effektivitet og lønnsomhet for sine organisasjoner. Programmet gir tilstrekkelig kjennskap til finansiell informasjon til at ledere å tolke og komfortabelt å bruke økonomiske data i sitt daglige beslutninger.

Dessuten vil det utstyre deltakerne til å kommunisere mer effektivt med økonomiske eksperter, inkludert skattmesterne og kontrollere. Den konsentrerer seg om bruk av finansiell informasjon i stedet for på sine forberedelser. Deltakerne skal utvikle ferdigheter til å forstå økonomiske beslutninger som påvirker deres selskapers virksomhet og operasjonelle mål. De vil også lære å analysere beslutninger om kapitalstruktur, finansiering, utbytte, verdivurderinger, oppkjøp og restrukturering. ... [-]


human resource executive program - Hong Kong og Singapore

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deltid 5 dager June 2019 USA Ann Arbor India Bengaluru De forente arabiske emirater Dubai Thailand Bangkok + 6 fler

The Human Resource Executive Program forbereder personalledere å bli strategiske partnere i å skape og gjennomføre vellykkede forretnings-fokusert HR strategier. [+]

Oversikt The Human Resource Executive Program forbereder personalledere å bli strategiske partnere i å skape og gjennomføre vellykkede forretnings-fokusert HR strategier. Deltakerne lærer human resource teknikker og ferdigheter som bidrar til et solid konkurransefortrinn. De identifiserer også hvordan fagpersoner antar lederroller i sine organisasjoner, og lære state-of-the-art teknikker for menneskelig ressursforvaltning.

Hvem bør delta Øvre / midtre personalledere ansvarlig for å etablere politikk på bedrifts-eller avdelings nivåer av større selskaper eller policy-making leder av menneskelige ressurs funksjoner i mindre selskaper. Deltakerne bør ha kjennskap til menneskelige ressurser områder og være klar til å vedta nye perspektiver. Programmet er også rettet mot linje ledere som trenger å utvikle og foredle sine menneskelige ressursforvaltning ferdigheter. Merk: Opptak til dette studiet er av søknad bare. ... [-]


menneskelige ressurs executive program

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deltid 12 dager March 2019 USA Ann Arbor India Bengaluru De forente arabiske emirater Dubai Thailand Bangkok + 6 fler

The Human Resource Executive Program lærer state-of-the-art HR praksis som vil sikre din organisasjons konkurranseposisjon og forbedre din karriere. [+]

Outline: I dagens raskt skiftende og konkurransedyktig måte, spiller den menneskelige ressursen funksjonen en stadig viktigere rolle i en organisasjon ultimate suksess eller fiasko. Der suksess var en gang avhengig av en organisasjons evne til å oppdage og forvalte naturressurser, suksess i dag går til de organisasjonene som mest effektivt oppdage og håndtere sine menneskelige ressurser.

Selv om organisasjoner vidt anerkjenner behovet for å tiltrekke seg, forvalte og utvikle mennesker, i dag HR fagfolk må arbeide for å gjøre mye mer. De må gjøre sin organisasjon til å bygge globale HR nettverk for å utvide og blomstre i den internasjonale arena. De må også utvikle menneskelige ressurser som kontinuerlig bygge konkurransefortrinn i et stadig skiftende miljø. Og, må de tilføre verdi til organisasjonens særegne kompetanse. Dette programmet, som tilbys av University of Michigan Business School, lærer state-of-the-art HR praksis som vil sikre din organisasjons konkurranseposisjon og forbedre din karriere. Som deltaker i programmet, vil du lære å tilpasse organisasjonens HR praksis med din overordnede strategi, opprette en kundefokusert kultur, artikulere verdien av HR investeringer for din virksomhet, gjelder de nyeste teknikkene til HR-ledelse og fokus på menneskelige ressurser spørsmål via-a-vis tverrkulturelle ledelse i en kosmopolitisk arbeidsmiljø som i Midtøsten. ... [-]


lederutvikling program

University of Washington Foster School of Business
Campus Deltid 9 måneder September 2019 USA Seattle Sør-Korea Seoul San Francisco + 3 fler

Oppdater og utvide forretningssans uten å miste et skritt på jobben. Executive Development Program undersøker grunnleggende forvaltning emner i en ni måneders format som fokuserer på praktiske forretningsapplikasjoner. [+]

The Executive Development Program (tidligere The Management Program) på Michael G. Foster School of Business utforsker hver fasett av foretak fra en leders øverste nivå visning. Undervist ved University of Washingtons nasjonalt rangeres Foster School of Business fakultet, Executive Development Program undersøker grunnleggende ledelsen emner i en ni måneders format som fokuserer på praktiske forretningsapplikasjoner.

Program Oversikt

Laget for travle ledere og ansatte, er Executive Development Program, tidligere The Management Program, en ni-måneders, deltid sertifikat program. Programmet dekker vesentlige virksomhet fag, herunder økonomi, regnskap, økonomi, markedsføring, internasjonal virksomhet, drift, ledelse og strategi. ... [-]


tilpassede programmer

University of Tulsa College of Business Administration
Campus Deltid September 2019 USA Tulsa Toledo

Din Business Ressurssenter for Corporate Training. [+]

Din Business Ressurssenter for Corporate Training

Din Sted eller Ours?

Er du en leder på jakt etter nøklene til effektivt lederskap? Trenger du opplæring i økonomisk analyse? Eller, ønsker å lære mer om aktuelle arbeidsplassen trender og hvordan man skal håndtere konflikter? The Center for Executive og faglig utvikling er din ressurs for offentlige klasser og bedrifter i intern opplæring. Vi vil gjerne imot deg på campus, eller vi kan ta med programmet og instruktør til bedriftens beliggenhet.

Skreddersydde programmer for å dekke dine behov

Vi kan spare deg for tid og penger ved å tilpasse læreplanen til å nå dine forretningsmål. Ønsker du å ta en titt på konkurrenten din markedsføring, analysere deres regnskaper, eller utvikle en strategisk plan for å gi din bedrift konkurransefortrinn? Vi kan utvikle et program som passer behovene på de ulike nivåer i organisasjonen - fra ledelsen til nyansatte. Og det er akkurat derfor vi er her. ... [-]


finansiering for ledere

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus 5 dager September 2019 USA Evanston Midland

Du vil utforske metoder for bestemmelse av cash-flow og aksjepris implikasjoner av strategiske beslutninger som anlegg og utstyr tillegg, oppkjøp, nye produktlanseringer, og kreditt og betaling politikk. [+]

Forbedre din evne til å tolke økonomiske rapporter, og lære språket og teknikker for finans, enten du er ny å finansiere eller bare ønsker å skjerpe eksisterende ferdigheter. Senior medlemmer av Kellogg School's verdenskjente fakultet lede dette introduksjonsprogrammet som utdanner deg med begreper til å forstå og forutsi de økonomiske konsekvensene av ledelsesmessige beslutninger.

Programmet gir en omfattende oversikt over verdiskaping for aksjonærene og de ​​sentrale rolle ledere spiller i prosessen. Du vil utforske metoder for bestemmelse av cash-flow og aksjepris implikasjoner av strategiske beslutninger som anlegg og utstyr tillegg, oppkjøp, nye produktlanseringer, og kreditt og betaling politikk. ... [-]


Kurs: Utvikling Executive Programmer

Asian Institute of Management
Campus Heltidsstudier Åpen påmelding Filippinene Makati

Stephen Zuellig School of Development Management (ZSDM) Development Executive Programs (DEP) er korte ikke-gradskurs på spesialiserte emner som er relevante for utviklingsprofessorer. [+]

Om AIM

Asian Institute of Management (AIM) er en internasjonal utdannet skole som har som mål å gjøre en forskjell i å opprettholde veksten av asiatiske samfunn ved å utvikle faglige, entreprenørmessige og sosialt ansvarlige ledere.

Stephen Zuellig Graduate School of Development Management (ZSDM) er AIMs respons på utfordringen med å opprettholde asiatisk utvikling. Ved å jobbe med dagsorden for bærekraftig utvikling skaper skolen prinsippledende utviklingsledere og ledere som er i stand til å oppnå bærekraftig suksess. ZSDM engasjerer fremvoksende økonomier for å bygge et team av sivile ledere og bedriftsledere som er utrustet til å være problemløsere, bytteagenter og effektive samarbeidspartnere.... [-]