$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Europeisk forretningsdrift 2022

En høyskole kurset er utformet for å forberede studentene på en bestemt karrierevei, eller den kan brukes til å forbedre utdanningen av en gjeldende profesjonell. Kurs kan vare alt fra noen dager til noen måneder, og de blir tilbudt over hele verden. Du lurer kanskje på, hva er et kurs i europeisk bedrift? Dette er en klasse som introduserer studentene til ulike aspekter av Europa, inklude… Les mer

En høyskole kurset er utformet for å forberede studentene på en bestemt karrierevei, eller den kan brukes til å forbedre utdanningen av en gjeldende profesjonell. Kurs kan vare alt fra noen dager til noen måneder, og de blir tilbudt over hele verden.

Du lurer kanskje på, hva er et kurs i europeisk bedrift? Dette er en klasse som introduserer studentene til ulike aspekter av Europa, inkludert virksomhet, kultur og integrasjon. Mens hvert program er forskjellig, kan temaer er europeisk politikk og politikk, tverrkulturelle forhandlinger, multikulturalisme i organisasjoner, europeiske beslutningstaking, europeisk sosialpolitikk og jus, økonomi av europeisk integrasjon, internasjonal politisk økonomi, internasjonal strategi, og internasjonal ledelse. Hvis tatt i utlandet, kan det selvfølgelig inkludere besøk til Europaparlamentet og Kommisjonen.

Ved å lære om virksomheten og kulturen i Europa, elevene blir mer akseptere av andre kulturer og mennesker.De har også mange flere karrieremuligheter over hele verden. Ferdighetene lært hjelpe dem å håndtere andre og ta bedre beslutninger i alle områder av livet.

Det er mange nasjonale og internasjonale muligheter til å ta et kurs i europeisk næringsliv. Avhengig av plassering, programlengde, og andre krav, kan kostnadene variere mye. Ta kontakt med din skole av interesse å finne ut hva som vil bli forventet.

Selv om det ikke fører direkte til en karriere, ta et kurs i europeiske virksomheten bygger et fundament som kan føre til mange forskjellige karrieremuligheter. Det er arbeidsmuligheter i Europa, så vel som i andre land som er involvert med Europa på en jevnlig basis. Det er mange karriere områder som studentene kan forfølge inkludert økonomi, regnskap, markedsføring og ledelse, og jobbene finnes i alle størrelser av virksomheter.

Finne en europeisk virksomhet kurs på nettet er raskt og enkelt.Bruk vår omfattende database for å sammenligne ulike programmer tilgjengelig og finne din perfekte. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontor på skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Institute For Social and European Studies ISES
Kőszeg, Ungarn

Siden 1996 har ISES organisert det internasjonale sommeruniversitetet i Kőszeg. Det årlige temaet har alltid vært konstruert rundt moderne europeiske og globale spørsmål. Det ... +

Siden 1996 har ISES organisert det internasjonale sommeruniversitetet i Kőszeg. Det årlige temaet har alltid vært konstruert rundt moderne europeiske og globale spørsmål. Det internasjonale sommeruniversitetet er tverrfaglig og gir en flott mulighet for eksperter, aktivister, utøvere og politiske beslutningstakere, forskere, samfunnsvitere og studenter til å møte og diskutere moderne utfordringer og internasjonalt samarbeid. -
Kurs
Engelsk, Ungarsk