$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Finans i Zaltbommel Nederland

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.Finans er en disiplin som omhandler forvaltning av penger og omfatter privat finans, forretningsfinans og offentlig finans. Selv om emnet vanligvis… Les mer

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Finans er en disiplin som omhandler forvaltning av penger og omfatter privat finans, forretningsfinans og offentlig finans. Selv om emnet vanligvis assosieres med forvaltning av eiendeler og gjeld i forbindelse med bankinvesteringer, omfatter det også andre fordypningsemner som regnskap og pensjonsplanlegging.

Nederland er en bestanddel land i Kongeriket Nederland, som består av tolv provinser i Nordvest-Europa og tre øyer i Karibien. Engelsktalende elever vil ikke ha noen problemer med å finne egnede kurs. For internasjonale studenter som søker til universiteter i Nederland, flere stipender er tilgjengelige.

Beste skoler Kurs i Finans i Zaltbommel i Nederland

Minimér
Les mer om å studere i Nederland
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Schouten & Nelissen University of Applied Sciences
Zaltbommel, Nederland

Verden digitaliserer i femte gir. Organisasjoner må kunne forutse potensielle risikoer og muligheter som dette medfører.

Verden digitaliserer i femte gir. Organisasjoner må kunne forutse potensielle risikoer og muligheter som dette medfører. -
Kurs
Nederlandsk
Campus