Kurs i Flyinstruktør

Topp universiteter 16 Kurs i Flyinstruktør 2019

Enten du er interessert i å lære andre å fly eller er rett og slett en flygende buff selv, flyinstruktør kurs tilbyr en måte å overgang til denne karrieren eller bare forfølge din hobby. Å ta disse kursene vil fremme dine pilotering evner eller gi deg et bredere vindu inn i verden av flyturen.

Du lurer kanskje på, hva er en flyinstruktør kurs likevel? Flyinstruktør kurs tilbyr steg-for-steg, omfattende opplæring i bemannings ulike typer fly, mest kjent enmotors fly. Typiske kurs kombinerer klasseromsundervisning med hands-on flytid. Minimumskrav for flygende Tidene varierer fra land til land og institusjon. Flyinstruktør kurs tilbys av akkrediterte skoler over hele verden og begynne på ulike tider av året. Kurs er tidsbasert snarere enn semester-basert grunn av den sekvensielle natur luftfart instruksjon.

Enkeltpersoner velger å ta fly instruktør kurs for en rekke årsaker, men først og fremst for å få sin instruktør lisens. Kursene tilbyr grundig opplæring i luftfart praksiser og romfart.

Kostnadene forbundet med fly instruktør kurs variere betydelig. Primære hensyn inkluderer plasseringen av skolen eller akademi, hvor mye flytid som kreves, og drivstoffkostnader.

Enkeltpersoner som tar fly instruktør kurs, og spesielt de som fullfører en flyinstruktør program, drar nytte av en svært spesialisert felt som praktisk talt sikrer en jobb venter på dem på slutten av treningen. Faktisk, er satsen for sysselsetting av flygeinstruktører i 90-persentilen eller høyere, noe som er gode nyheter i denne økonomien. Ekstra fordelene ved å ta disse kursene omfatter økt kunnskap om luftfartshistorie, design og ytelse.

Det er mange muligheter til å ta fly instruktør kurs i USA og rundt om i verden. Det er også mange online kurs alternativer tilbys som både lecture- og flight-simulering basert. For å komme i gang med en flyinstruktør selvfølgelig søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Karriere direkte program

San Diego Flight Training International
Campus Heltidsstudier 29 uker Åpen påmelding USA San Diego

Mens du kan alltid trene en-mot-en med vår pool av ansatte instruktører, kan du nyte fordelene av SDFTI flyselskapet direkte Academy Karriere Direkte Program som tilbyr et komplett grunn luftfart utdanning i ca bare 29 uker. [+]

Mens du kan alltid trene en-mot-en med vår pool av ansatte instruktører, kan du nyte fordelene av SDFTI flyselskapet direkte Academy Karriere Direkte Program som tilbyr et komplett grunn luftfart utdanning i ca bare 29 uker.

Klassene er forming nå. Klasse størrelser er begrenset til 10 studenter.

Med Career direkte Program kan du tjene en privatflygersertifikat (lisens), Instrument Rating, Commercial Pilot Certificate, og Multiengine vurdering i ca 29 uker. Dette kurset inkluderer følgende timer instruksjon:

Directed Ground Study [112 Hours] Pre / Flight innlegg - Ground Instruksjon [90 Hours] Kunnskap Testforberedelser Ground Instruction [48 Hours] Dual Cessna 172 Flytid [77,5 timer] Dual Piper Arrow Flight Tid [10 Timer] Dual Twin Engine Flight Tid [15 Hours] Solo Cessna 172 Flytid [80 timer] Solo Piper Arrow Flight Tid [5 timer] Dual Advanced Flight Training Device (Simulator) [22,5 timer] Private, Instrument, G1000 og Commercial Pilot Training Kits Private, Instrument og kommersiell kunnskap Test Eksamen Private, Instrument, Kommersielle og Multiengine praktisk eksamen ... [-]

VÆRE EN CERTIFISERT PILOT

Aviation Consultancy Services Corporation
Campus Heltidsstudier 2 - 3 måneder November 2019 Filippinene Silay City

ACSC, i partnerskap med vår partnerflyvningsskole, Aeronavigation Academy International, tilbyr vi under oppført kurs i utmerkede fasiliteter, utenom grunnskole og flyopplæring. [+]

ACSC, i partnerskap med vår Partner Flight Training School, tilbyr vi under oppført kurs i utmerkede fasiliteter, utenom grunnskole og flyutdanning.

Å bli en profesjonell pilot er en inngangsport til utrolige livsmuligheter. Med ACSC vil vi forsøke å knytte deg til skolen som er best for deg.

Våre partnerskoler er utstyrt med utmerkede fasiliteter, uklanderlig sikkerhetsoppføring uten sidestykke.

Vi sikrer de høyeste standardene for trening med utmerket kvalitetskontroll ved å vedta og en holdning av "No Compromise"

kurs:

.PPL - Private Pilot License Course

Denne kursen er for de som ønsker å fly for rekreasjonsformål. Dette er første kurset å ta, hvis du ønsker å starte din karriere som en flyselskapsleder.... [-]


Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campus Heltidsstudier September 2019 Spania Barcelona

[+]

På EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]

Flight Instructor Kurs - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Heltidsstudier October 2019 Italia Caiolo

Flight Instructor Course vil føre deg til en Kvalifikasjon Hvilke rettigheter til å trene studenter for ppl og for type vurdering på fly enkeltmotor. [+]

privilegier

Flight Instructor Course vil føre deg til en Kvalifikasjon som gir rett til å trene studenter for PPL og for Type Rating på Aircraft Single Engine. Flight Instructor kan trene CPL Student Pilots etter å ha fløyet 200 treningstimer og kan også instruere trening instruktører etter at de har fløyet 500 treningstimer.

Instrumentell vurdering Instruktør kan trene for Ifr-delen av modulære kurs, integrerte kurs og for forlengelse på en helikopter med flere motorer hvis han / hun har tri-kravene.

Type Rating Instruktør kan trene for Type Rating Kurs på Me Helicopters.

Forutsetninger

For flyinstruktørkandidater: CPL-innehavere må ha 250 helikopterflyvetimer, hvorav 100 timer som Pic; Ppl-innehavere må ha 200 helikopterflygtimer som bilde og må også ha bestått Cpl eller Atpl Theory-eksamen.... [-]


PPL - Private Pilot License

Skies Airline Training
Campus 4 - 5 måneder September 2019 Sverige Stockholm

Inngangsflyvningscertifiseringen er den private pilot lisensen (PPL). Som innehaver av et PPL-lisens kan du flyve små, enkeltmotoriske fly privat. [+]

Kurs i Flyinstruktør.

Inngangsflyvningscertifiseringen er den private pilot lisensen (PPL). Som innehaver av et PPL-lisens kan du flyve små, enkeltmotoriske fly privat.

Skies Airline Training PPL-program tar deg fra null opplevelse til en innehaver av en privat pilotlisens på mindre enn 4 måneder.

Kursinnhold100 timer teoretisk trening52 timers flygetreningGrunnskolematerialerFlyinstruktøravgiftFlyhåndbøkerAviation Engelsk SpråkkunnskaperMedisinsk undersøkelseForsøk først CAA eksamensgebyrEksaminator avgifter og alle gjeldende skatterVarighet

Totalt kursvarighet: 4-5 måneder

InntakskravMinimumsalder på 17 år for å gå inn i kursetHigh School Degree eller EquivalentKunne bestå engelsk språkfaglighet (ELP) Nivå 4 eller høyereKunne bestå Aviation Class 2 Medical ExamKunne passere Pre Entry vurderingkursdetaljerTeoretisk opplæring - MIN. 100 timerGenerell kunnskap fra flyetOperasjonsprosedyrerMenneskelig ytelseKommunikasjon VFRJustervesenetLuftlovYtelse, flyplanlegging, masseFlyvningsprinsipperNavigasjonFLYTSOPPLEVELSE - MIN. 52 timer50 timers flytrening på enkeltmotorfly2 timers ferdighetsprøve [-]

Treningsledere kurs (tmc)

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Heltidsstudier 1 uke July 2019 Jordan Amman

ICAO TRAINAIR PLUS Training Managers Course (TMC) tar opp de operative aspektene ved å administrere en opplæringsorganisasjon for luftfart som oppfyller de nødvendige operasjonsstandarder, opplæring og kvalitetsstyring. Det vil gjøre det mulig for deltakerne å anvende ICAOs treningsorganisasjons vurderingsretningslinjer for å forberede sin treningsorganisasjon til å møte og vedlikeholde operasjons- og kvalitetsstandarder for ICAO-anerkjennelse. [+]

Læringsmål: Etter at kurset er gjennomført, vil deltakerne kunne styre sine operasjonelle lag for å: Identifisere krav til etablering av en luftfartsopplæringsorganisasjon; Evaluere nivået på et treningssenters overholdelse av ICAO-bestemmelser Utvikle en handlingsplan for å sikre at en opplæringsorganisasjon overholder relevante internasjonale krav.

Målgruppe: De som er ansvarlige for å etablere, administrere eller drive en luftfartsopplæringsorganisasjon, inkludert nåværende og fremtidig opplæring: Styreleder; ledere; Instituttleder; Operasjonsledere.

[-]

FAA flytrening

Naples Air Center
Campus Heltidsstudier September 2019 USA Naples

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons pilot dette er det første kurset vi gjennomføre. Under trening vil du lære de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å manøvrere et fly, navigasjonsteknikker samt grunnleggende instrumentflygeferdigheter for ... [+]

FAA Part 141 Flight Training

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons pilot dette er det første kurset vi gjennomføre. Under trening vil du lære de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å manøvrere et fly, navigasjonsteknikker samt grunnleggende instrumentflygeferdigheter for flyging i dag visuelle meteorologiske forhold. Trening blir normalt utført i et enkelt motors fly.

35 timer flygeinstruksjon (20 timer med en instruktør) - 20 timer bakken skole FAA Part 141 - Karriere pilotkurs

Følgende kurs er pakket sammen for den som ønsker å komme til Napoli Air Center og 7 måneder senere la klar for en pilot karriere.... [-]


Instructor’s Course

Mideast Aviation Academy
Campus Heltidsstudier 2 - 4 måneder September 2019 Jordan Amman

[+]

Skal ha minst CPL eller fullført 200 timers flytid, hvorav 150 timer som PIC hvis du holder PPL. Oppfylt kunnskapskravene til CPL som angitt i Vedlegg I til FCL 1.470.

Varighet:

4 måneder

Teoretiske timer:

125 timer

Flying Timer:

[-]

Flyinstruktør kurs (fi)

Martinair Flight Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 6 - 12 måneder September 2019 Nederland Lelystad + 1 fler

Treningen for flyinstruktør (Flight Instructor = FI) samt opplæring for instrumentflyging instruktør (Instrument Rating Instructor = IRI og Multi Engine Instructor = MEI) er spesialiserte treninger. [+]

Treningen for flyinstruktør (Flight Instructor = FI) samt opplæring for instrumentflyging instruktør (Instrument Rating Instructor = IRI og Multi Engine Instructor = MEI) er spesialiserte treninger.

FI - Flight Instructor Treningen for flyinstruktør (grunntrening) har allerede vært en del av Martinair Flight Academy i mange år. Kravene for å starte treningen er en gyldig CPL med september Klassen (EASA License). Et minimalt av 5 timer har som skal flys i de siste 6 motnhs forut for oppstart av emnet og en inngang test må være passert. Denne testen er obligatorisk.

Det essensielle i den teoretiske delen av opplæringen for flyinstruktør er spesielt undervisning student piloter om aerodynamikk og luftfart lov og lære å gi klassiske orienteringer.... [-]


Flyinstruktør fi (a)

Ventum Air Flight Academy
Campus Heltidsstudier October 2019 Polen Warsaw

Kurset vil i hovedsak fokusere på prinsippene om undervisning og elevenes vurdering av læring og skaper i dem de riktige vaner for å lære opp nye studenter i fremtiden. På ATO Ventum Air vil du møte de beste instruktører, som vil dele sine langsiktige kunnskap og erfaring med deg i løpet av kurset. Hele teoretisk kurs holdes på polsk eller engelsk. [+]

Kurset vil i hovedsak fokusere på prinsippene om undervisning og elevenes vurdering av læring og skaper i dem de riktige vaner for å lære opp nye studenter i fremtiden. På ATO Ventum Air vil du møte de beste instruktører, som vil dele sine langsiktige kunnskap og erfaring med deg i løpet av kurset. Hele teoretisk kurs holdes på polsk eller engelsk.

For å tilby deg den høyeste kvaliteten på vår trening vi forberedt for deg øvelser, som vil sikkert hjelpe deg med din fremtidige jobb som instruktør. Teoretisk opplæring består av 125 timer klasser og omfatter emner som: hensiktsmessige pedagogiske metoder, opplæring prosesser, vurdering og undersøkelse av studenter, mulige trusler i løpet av feil i et fly, etc. Kurset vil bli holdt i grupper på maks 12 deltakere, og avsluttes med en intern eksamen og utstedelse av et sertifikat etter bestått eksamen.... [-]


ICAO-EASA CPL / IR / MEP konverteringskurs

Global Aviation
Campus Heltidsstudier 10 dager September 2019 Hellas Pireas

Målet med kurset er å trene en ICAO CPL / IR / MEP holder til ferdighetsnivået som kreves for å gjøre ham i stand til å operere som styrmann på flerpilot, multi motors fly i ervervsmessig lufttransport, i henhold til EASA Part-FCL . [+]

Dear Sir, Først av alt, takk for din interesse. La meg presentere oss. Global Aviation er den eldste profesjonelle pilot akademi i Hellas, en internasjonal luftfart organisasjon med 20 års erfaring i profesjonell pilot trening. Global Aviation er basert i Luftfarts flyplassen i Pachi (LGMG), Athen, Hellas og er godkjent av EASA å tilby kommersielle fly pilotkurs som ATPL integrert, ATPL Modular, CPL, IR, MEP og MCC. Som eksklusiv distributør av Piper Aircraft i Hellas og på Balkan, siden 1997, bruker Global Aviation en moderne flåte av 6 enkeltrom, 2 flermotors skolefly og 2 FNPT II flysimulatorer (inkludert MCC) som er basert i Luftfarts Airport av Pachi i Athen, Hellas. All teoretisk og flygetrening foregår i Athen, Hellas, hvor været tillater oss å fly rundt 350 dager i året. Videre er Global Aviation EASA godkjent vedlikeholdssenter og eneste sertifiserte Piper servicesenter i regionen. Nedenfor er det en kort presentasjon av konverteringskurs. Ytterligere informasjon er tilgjengelig i vedlegg. Commercial Pilot License ICAO Konvertering er et enkelt kurs hvor studenten har en ICAO CPL (A) IR / MEP og etter gjennomføringen av opplæringen vil han bli tildelt en Part-FCL CPL (A) IR / MEP med ATPL teori Credit. Pre-Opptakskrav  Gi oss en kopi av ICAO CPL (A) IR / MEP med instrumentrettighet og Multi Engine Class Rating  Gi oss en kopi av ICAO Medical (klasse 1) Sertifikat  Gi oss en kopi av EASA Medical (klasse 1 ) sertifikat  Gi oss en kopi av en Pilot Loggbok  Gi... [-]


Flyinstruktør kurs fi (a)

Baltic Aviation Academy
Campus September 2019 Litauen Vilnius

Føler du en dyp lidenskap for luftfart? Du har allerede fått CPL (A), ATPL (A) eller PPL (А), men fortsatt kan ikke sitte på ett sted? Hva hvis vi fortalte deg at du kan gjøre mye mer med det? Hva hvis vi fortalte deg at du kan gjøre mye mer med det? [+]

Kort beskrivelse Flight Instructor Training Course (FI (A)) ved Baltic Aviation Academy er utformet for pilotering lisensinnehavere som ønsker å bli pilot treningsinstruktører.

Som et Flight Instructor du vil:

få ny og nyttig kvalifikasjon; opprettholde dine teoretiske og flygeferdigheter; dele din kunnskap og spredning luftfart feber; samle dine flyr timer; får en verdifull fordel som en profesjonell.

Flight Instructor FI (A) kvalifisering gir en mulighet til å lære student piloter PPL (A) og / eller CPL (A) kurs. Under Flight Instructor kurset på Baltic Aviation Academy, vil deltakerne gå gjennom og lære den teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter som trengs for å bli en vellykket Flight Instructor. ... [-]


Flyinstruktør kurs

Royal Jordanian Air Academy
Campus Heltidsstudier 12 uker September 2019 Jordan Amman

Målet med trening for Flight Instructor (fly) er å trene Pilot-kandidat til ferdighetsnivået som er nødvendig for å gi Flight Training For PPL (A) og CPL (A). [+]

Flight Instructor Course

Mål

Målet med trening for Flight Instructor (fly) er å trene Pilot-kandidat til ferdighetsnivået som er nødvendig for å gi Flight Training For PPL (A) og CPL (A).

FI (A) kurset bør legge særlig vekt på individets rolle i forhold til betydningen av menneskelige faktorer i Man-Machine og teorikunnskaper og omgivelsene, bør spesiell oppmerksomhet rettes til søkerens modenhet og dømmekraft, herunder en forståelse av voksne, deres atferdsmønster og forskjellige utdannelsesnivåer.

Forutsetning / Pre oppføring Minst et CPL (A), eller PPL (A) som har fullført minst 200 timer flygetid hvorav 150 timer som fartøy -in- Command; Met Den kunnskap for en CPL (A). ... [-]

Flyinstruktør trening kurs (fi)

Horizon International Flight Academy
Campus Heltidsstudier 14 uker September 2019 De forente arabiske emirater Abu Dhabi

Målet med Flight Instructor Course er å gi kandidaten mulighet til å instruere en student til det nivået som kreves for utstedelse av lisens. [+]

Målet med kurset

Målet med Flight Instructor Course er å gi kandidaten mulighet til å instruere en student til det nivået som kreves for utstedelse av lisens.

Pensum på kurset Teoretisk kunnskap: 125 timer Flying Training: 31,5 timer Varighet av Course: 14 uker

Oppbygging av Course

FI (H) Kurset er en full tid treningsprogram, student instruktører øve planlegging av klasse rommet undervisningstimer og utvikle sin evne til å gi korte og lange orienteringer. I denne fasen studenten instruktør vil bli lært opp til å demonstrere og evaluere alle øvelsene fra høyre sete.

Opptakskrav En gyldig UAE GCAA CPL eller ATPL En gyldig UAE GCAA klasse 1 medisinsk Ferdigheter i engelsk er forventet - ICAO nivå 3 før du begynner kurset og ICAO Nivå 4 i det sertifikatutsted Ha fullført minst 250 timer helikopter flygetid, hvorav: minst 100 timer som fartøysjef hvis du holder et ATPL (H) eller CPL (H) eller minst 200 timer som fartøysjef på helikopter, hvis du holder et PPL (H) [-]

FAA flytrening for CPL - trafikkflygersertifikat

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2019 Tsjekkia Prague Brno USA South Miami Heights + 3 fler

The Commercial Pilot Certificate er en kvalifikasjon som gir innehaveren til å fungere som en pilot på et fly for godtgjørelse. [+]

Den Commercial Pilot Certificate er en kvalifikasjon som gir innehaveren til å fungere som en pilot på et fly for godtgjørelse.

Kurs opptakskrav: Minimum 18 år Andre klasse legeattest Minst PPL (A) (Private Pilot License) holder med 250 timer total flytid hvorav 100 som fartøysjef. Engelskkunnskaper

Privilegier: Utøve alle privilegiene til innehaveren av et PPL (A); Fungere som co-pilot (First Officer) i kommersiell lufttransport Loven som fartøysjef eller styrmann på ethvert fly (CPL (A)) er engasjert i andre enn i ervervsmessig lufttransport. Loven som fartøysjef i kommersiell lufttransport av alle single-pilot fly

Bakketrening: Trainee vil dekke under bakken trening følgende kurs: Air lov og ATC prosedyrer Flyskrog og systemer, elektrisk anlegg, kraftverk, nødutstyr Instrumentering Vekt og balanse ytelse Flygeplanlegging og overvåking Human Performance & Begrensninger Meteorologi Generell navigasjon Radio Navigation operasjon~~POS=TRUNC prosedyrer Flyge KOMMUNIKASJON ... [-]