Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 16 Kurs i Flyinstruktør 2019/2020

Enten du er interessert i å lære andre å fly eller er rett og slett en flygende buff selv, flyinstruktør kurs tilbyr en måte å overgang til denne karrieren eller bare forfølge din hobby. Å ta disse kursene vil fremme dine pilotering evner eller gi deg et bredere vindu inn i verden av flyturen.

Du lurer kanskje på, hva er en flyinstruktør kurs likevel? Flyinstruktør kurs tilbyr steg-for-steg, omfattende opplæring i bemannings ulike typer fly, mest kjent enmotors fly. Typiske kurs kombinerer klasseromsundervisning med hands-on flytid. Minimumskrav for flygende Tidene varierer fra land til land og institusjon. Flyinstruktør kurs tilbys av akkrediterte skoler over hele verden og begynne på ulike tider av året. Kurs er tidsbasert snarere enn semester-basert grunn av den sekvensielle natur luftfart instruksjon.

Enkeltpersoner velger å ta fly instruktør kurs for en rekke årsaker, men først og fremst for å få sin instruktør lisens. Kursene tilbyr grundig opplæring i luftfart praksiser og romfart.

Kostnadene forbundet med fly instruktør kurs variere betydelig. Primære hensyn inkluderer plasseringen av skolen eller akademi, hvor mye flytid som kreves, og drivstoffkostnader.

Enkeltpersoner som tar fly instruktør kurs, og spesielt de som fullfører en flyinstruktør program, drar nytte av en svært spesialisert felt som praktisk talt sikrer en jobb venter på dem på slutten av treningen. Faktisk, er satsen for sysselsetting av flygeinstruktører i 90-persentilen eller høyere, noe som er gode nyheter i denne økonomien. Ekstra fordelene ved å ta disse kursene omfatter økt kunnskap om luftfartshistorie, design og ytelse.

Det er mange muligheter til å ta fly instruktør kurs i USA og rundt om i verden. Det er også mange online kurs alternativer tilbys som både lecture- og flight-simulering basert. For å komme i gang med en flyinstruktør selvfølgelig søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

16 Resultater i Flyinstruktør

San Diego Flight Training International

Mens du kan alltid trene en-mot-en med vår pool av ansatte instruktører, kan du nyte fordelene av SDFTI flyselskapet direkte Academy Karriere Direkte Program som tilbyr e ... [+]

Mens du kan alltid trene en-mot-en med vår pool av ansatte instruktører, kan du nyte fordelene av SDFTI flyselskapet direkte Academy Karriere Direkte Program som tilbyr et komplett grunn luftfart utdanning i ca bare 29 uker.

Klassene er forming nå. Klasse størrelser er begrenset til 10 studenter.

Med Career direkte Program kan du tjene en privatflygersertifikat (lisens), Instrument Rating, Commercial Pilot Certificate, og Multiengine vurdering i ca 29 uker. Dette kurset inkluderer følgende timer instruksjon:

Directed Ground Study [112 Hours] Pre / Flight innlegg - Ground Instruksjon [90 Hours] Kunnskap Testforberedelser Ground Instruction [48 Hours] Dual Cessna 172 Flytid [77,5 timer] Dual Piper Arrow Flight Tid [10 Timer] Dual Twin Engine Flight Tid [15 Hours] Solo Cessna 172 Flytid [80 timer] Solo Piper Arrow Flight Tid [5 timer] Dual Advanced Flight Training Device (Simulator) [22,5 timer] Private, Instrument, G1000 og Commercial Pilot Training Kits Private, Instrument og kommersiell kunnskap Test Eksamen Private, Instrument, Kommersielle og Multiengine praktisk eksamen ... [-]
USA San Diego
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
29 uker
Campus
Les mer på norsk
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

... [+]

På EAS Barcelona

FI (A) Flight Instructor Course CRI (MEP) Multi Engine Instructor Course IRI (A) Instrument Instructor Course [-]
Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Barcelona Flight School

The Flight Instructor (FI) Course er den første og enklere måte å legge flygeerfaring til din loggbok før bruk for et flyselskap. Etter å ha gjennomgått nødvendig opplæri ... [+]

The Flight Instructor (FI) Course er den første og enklere måte å legge flygeerfaring til din loggbok før bruk for et flyselskap.

Etter å ha gjennomgått nødvendig opplæring, vil Flight Instructor Rating tillate deg å fungere som en Flight Instructor, undervisning Groundschool og gi Flight opplæring til andre studenter.

Tar en jobb med Flight Instructor på en Flight School er en av de beste måtene mulig å bygge timer mens opplæring andre piloter, og konsolidere dine flyr ferdigheter i en oppføring jobb i luftfart som vil, på samme tid, gjør at du kan holde kontakten med flyselskapet Pilot arbeidsmarkedet.

Barcelona Flight School er en autorisert sentrum av Agencia Estatal de Seguridad Aérea EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 for å gi flygetrening, med over 60 års erfaring.... [-]

Spania Barcelona
September 2020
Engelsk
Heltid studier
9 uker
Campus
Les mer på norsk
Queen Noor Civil Aviation Technical College

ICAO TRAINAIR PLUS Training Managers Course (TMC) tar opp de operative aspektene ved å administrere en opplæringsorganisasjon for luftfart som oppfyller de nødvendige ope ... [+]

Læringsmål: Etter at kurset er gjennomført, vil deltakerne kunne styre sine operasjonelle lag for å: Identifisere krav til etablering av en luftfartsopplæringsorganisasjon; Evaluere nivået på et treningssenters overholdelse av ICAO-bestemmelser Utvikle en handlingsplan for å sikre at en opplæringsorganisasjon overholder relevante internasjonale krav.

Målgruppe: De som er ansvarlige for å etablere, administrere eller drive en luftfartsopplæringsorganisasjon, inkludert nåværende og fremtidig opplæring: Styreleder; ledere; Instituttleder; Operasjonsledere.

[-]
Jordan Amman
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
Skies Airline Training

Inngangsflyvningscertifiseringen er den private pilot lisensen (PPL). Som innehaver av et PPL-lisens kan du flyve små, enkeltmotoriske fly privat. ... [+]

Kurs i Flyinstruktør.

Inngangsflyvningscertifiseringen er den private pilot lisensen (PPL). Som innehaver av et PPL-lisens kan du flyve små, enkeltmotoriske fly privat.

Skies Airline Training PPL-program tar deg fra null opplevelse til en innehaver av en privat pilotlisens på mindre enn 4 måneder.

Kursinnhold100 timer teoretisk trening52 timers flygetreningGrunnskolematerialerFlyinstruktøravgiftFlyhåndbøkerAviation Engelsk SpråkkunnskaperMedisinsk undersøkelseForsøk først CAA eksamensgebyrEksaminator avgifter og alle gjeldende skatterVarighet

Totalt kursvarighet: 4-5 måneder

InntakskravMinimumsalder på... [-]
Sverige Stockholm
September 2020
Engelsk
4 - 5 måneder
Campus
Les mer på norsk
Mideast Aviation Academy

... [+]

Skal ha minst CPL eller fullført 200 timers flytid, hvorav 150 timer som PIC hvis du holder PPL. Oppfylt kunnskapskravene til CPL som angitt i Vedlegg I til FCL 1.470.

Varighet:

4 måneder

Teoretiske timer:

125 timer

Flying Timer:

[-]
Jordan Amman
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 4 måneder
Campus
Les mer på norsk
Naples Air Center

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons p ... [+]

FAA Part 141 Flight Training

FAA Private Pilot Certificate Kurset er inngangskurs for alle piloter, uansett om du skal videre til et flyselskap karriere eller som ønsker å forbli som et rekreasjons pilot dette er det første kurset vi gjennomføre. Under trening vil du lære de grunnleggende ferdighetene som er involvert i å manøvrere et fly, navigasjonsteknikker samt grunnleggende instrumentflygeferdigheter for flyging i dag visuelle meteorologiske forhold. Trening blir normalt utført i et enkelt motors fly.

35 timer flygeinstruksjon (20 timer med en instruktør) - 20 timer bakken skole FAA Part 141 - Karriere pilotkurs

Følgende kurs er pakket sammen for den som ønsker å komme til Napoli Air Center og 7 måneder senere la klar for en pilot karriere.... [-]

USA Napoli
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Martinair Flight Academy

Treningen for flyinstruktør (Flight Instructor = FI) samt opplæring for instrumentflyging instruktør (Instrument Rating Instructor = IRI og Multi Engine Instructor = MEI) ... [+]

Treningen for flyinstruktør (Flight Instructor = FI) samt opplæring for instrumentflyging instruktør (Instrument Rating Instructor = IRI og Multi Engine Instructor = MEI) er spesialiserte treninger.

FI - Flight Instructor Treningen for flyinstruktør (grunntrening) har allerede vært en del av Martinair Flight Academy i mange år. Kravene for å starte treningen er en gyldig CPL med september Klassen (EASA License). Et minimalt av 5 timer har som skal flys i de siste 6 motnhs forut for oppstart av emnet og en inngang test må være passert. Denne testen er obligatorisk.

Det essensielle i den teoretiske delen av opplæringen for flyinstruktør er spesielt undervisning student piloter om aerodynamikk og luftfart lov og lære å gi klassiske orienteringer.... [-]

Nederland Lelystad
September 2020
Engelsk,Nederlandsk
Heltid studier
Deltid
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Ventum Air Flight Academy

Kurset vil i hovedsak fokusere på prinsippene om undervisning og elevenes vurdering av læring og skaper i dem de riktige vaner for å lære opp nye studenter i fremtiden. P ... [+]

Kurset vil i hovedsak fokusere på prinsippene om undervisning og elevenes vurdering av læring og skaper i dem de riktige vaner for å lære opp nye studenter i fremtiden. På ATO Ventum Air vil du møte de beste instruktører, som vil dele sine langsiktige kunnskap og erfaring med deg i løpet av kurset. Hele teoretisk kurs holdes på polsk eller engelsk.

For å tilby deg den høyeste kvaliteten på vår trening vi forberedt for deg øvelser, som vil sikkert hjelpe deg med din fremtidige jobb som instruktør. Teoretisk opplæring består av 125 timer klasser og omfatter emner som: hensiktsmessige pedagogiske metoder, opplæring prosesser, vurdering og undersøkelse av studenter, mulige trusler i løpet av feil i et fly, etc. Kurset vil bli holdt i grupper på maks 12 deltakere, og avsluttes med en intern eksamen og utstedelse av et sertifikat etter bestått eksamen.... [-]

Polen Warszawa
Oktober 2019
Engelsk,Pusse
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Global Aviation

Målet med kurset er å trene en ICAO CPL / IR / MEP holder til ferdighetsnivået som kreves for å gjøre ham i stand til å operere som styrmann på flerpilot, multi motors fl ... [+]

Dear Sir, Først av alt, takk for din interesse. La meg presentere oss. Global Aviation er den eldste profesjonelle pilot akademi i Hellas, en internasjonal luftfart organisasjon med 20 års erfaring i profesjonell pilot trening. Global Aviation er basert i Luftfarts flyplassen i Pachi (LGMG), Athen, Hellas og er godkjent av EASA å tilby kommersielle fly pilotkurs som ATPL integrert, ATPL Modular, CPL, IR, MEP og MCC. Som eksklusiv distributør av Piper Aircraft i Hellas og på Balkan, siden 1997, bruker Global Aviation en moderne flåte av 6 enkeltrom, 2 flermotors skolefly og 2 FNPT II flysimulatorer (inkludert MCC) som er basert i Luftfarts Airport av Pachi i Athen, Hellas. All teoretisk og flygetrening foregår i Athen, Hellas, hvor været tillater oss å fly rundt 350 dager i året. Videre er Global Aviation EASA godkjent vedlikeholdssenter og eneste sertifiserte Piper servicesenter i regionen. Nedenfor er det en kort presentasjon av konverteringskurs. Ytterligere informasjon er tilgjengelig i vedlegg. Commercial Pilot License ICAO Konvertering er et enkelt kurs hvor studenten har en ICAO CPL (A) IR / MEP og etter gjennomføringen av opplæringen vil han bli tildelt en Part-FCL CPL (A) IR / MEP med ATPL teori Credit. Pre-Opptakskrav  Gi oss en kopi av ICAO CPL (A) IR / MEP med instrumentrettighet og Multi Engine Class Rating  Gi oss en kopi av ICAO Medical (klasse 1) Sertifikat  Gi oss en kopi av EASA Medical (klasse 1 ) sertifikat  Gi oss en kopi av en Pilot Loggbok  Gi... [-]

Hellas Pireus
September 2020
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
Baltic Aviation Academy

Føler du en dyp lidenskap for luftfart? Du har allerede fått CPL (A), ATPL (A) eller PPL (А), men fortsatt kan ikke sitte på ett sted? Hva hvis vi fortalte deg at du kan ... [+]

Kort beskrivelse Flight Instructor Training Course (FI (A)) ved Baltic Aviation Academy er utformet for pilotering lisensinnehavere som ønsker å bli pilot treningsinstruktører.

Som et Flight Instructor du vil:

få ny og nyttig kvalifikasjon; opprettholde dine teoretiske og flygeferdigheter; dele din kunnskap og spredning luftfart feber; samle dine flyr timer; får en verdifull fordel som en profesjonell.

Flight Instructor FI (A) kvalifisering gir en mulighet til å lære student piloter PPL (A) og / eller CPL (A) kurs. Under Flight Instructor kurset på Baltic Aviation Academy, vil deltakerne gå gjennom og lære den teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter som trengs for å bli en vellykket Flight Instructor. ... [-]

Litauen Vilnius
Kontakt skolen
Campus
Les mer på norsk
Northern Air Training

Etter CPL (H) eller PPL (H) er det på tide å starte karrieren din. Hvorfor ikke begynne med å lære andre å fly, det er en fin måte å bygge timer på og forbedre dine flyge ... [+]

Hva er FI Helikopter

Etter CPL (H) eller PPL (H) er det på tide å starte karrieren din. Hvorfor ikke begynne med å lære andre å fly, det er en fin måte å bygge timer på og forbedre dine flygende ferdigheter.

Teoretisk opplæring

I løpet av kurset vil du motta to ukers grunnskoleopplæring der vi skal gå gjennom ulike undervisnings- og læringsteknikker og student- og instruktørpsykologi. Vi vil også gjøre deg kjent med forskriftene som styrer oss som en skole og deg som ny instruktør. Du må også utføre ulike forelesninger, orienteringer og de-orienteringer som instruktør.

Praktisk Flight Training

Flytreningen består av 30 timer fra venstre sete og vil bli utført på Robinson R44 helikopter. Opplæringen er bygget på PPL-pilotplanen hvor alle manøvrer skal utføres, denne gangen fra instruktørperspektivet. Nødopplæring vil være i stor fokus i løpet av kurset, og du vil bli opplært i full ned-autorotasjon med våre erfarne instruktører.... [-]

Sverige Lagre
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Eurotech Flight School

Flight Instructor Course vil føre deg til en Kvalifikasjon Hvilke rettigheter til å trene studenter for ppl og for type vurdering på fly enkeltmotor. ... [+]

privilegier

Flight Instructor Course vil føre deg til en Kvalifikasjon som gir rett til å trene studenter for PPL og for Type Rating på Aircraft Single Engine. Flight Instructor kan trene CPL Student Pilots etter å ha fløyet 200 treningstimer og kan også instruere trening instruktører etter at de har fløyet 500 treningstimer.

Instrumentell vurdering Instruktør kan trene for Ifr-delen av modulære kurs, integrerte kurs og for forlengelse på en helikopter med flere motorer hvis han / hun har tri-kravene.

Type Rating Instruktør kan trene for Type Rating Kurs på Me Helicopters.

Forutsetninger

For flyinstruktørkandidater: CPL-innehavere må ha 250 helikopterflyvetimer, hvorav 100 timer som Pic; Ppl-innehavere må ha 200 helikopterflygtimer som bilde og må også ha bestått Cpl eller Atpl Theory-eksamen.... [-]

Italia Caiolo
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Royal Jordanian Air Academy

Målet med trening for Flight Instructor (fly) er å trene Pilot-kandidat til ferdighetsnivået som er nødvendig for å gi Flight Training For PPL (A) og CPL (A). ... [+]

Flight Instructor Course

Mål

Målet med trening for Flight Instructor (fly) er å trene Pilot-kandidat til ferdighetsnivået som er nødvendig for å gi Flight Training For PPL (A) og CPL (A).

FI (A) kurset bør legge særlig vekt på individets rolle i forhold til betydningen av menneskelige faktorer i Man-Machine og teorikunnskaper og omgivelsene, bør spesiell oppmerksomhet rettes til søkerens modenhet og dømmekraft, herunder en forståelse av voksne, deres atferdsmønster og forskjellige utdannelsesnivåer.

Forutsetning / Pre oppføring Minst et CPL (A), eller PPL (A) som har fullført minst 200 timer flygetid hvorav 150 timer som fartøy -in- Command; Met Den kunnskap for en CPL (A). ... [-]
Jordan Amman
September 2020
Engelsk
Heltid studier
12 uker
Campus
Les mer på norsk
Horizon International Flight Academy

Målet med Flight Instructor Course er å gi kandidaten mulighet til å instruere en student til det nivået som kreves for utstedelse av lisens. ... [+]

Målet med kurset

Målet med Flight Instructor Course er å gi kandidaten mulighet til å instruere en student til det nivået som kreves for utstedelse av lisens.

Pensum på kurset Teoretisk kunnskap: 125 timer Flying Training: 31,5 timer Varighet av Course: 14 uker

Oppbygging av Course

FI (H) Kurset er en full tid treningsprogram, student instruktører øve planlegging av klasse rommet undervisningstimer og utvikle sin evne til å gi korte og lange orienteringer. I denne fasen studenten instruktør vil bli lært opp til å demonstrere og evaluere alle øvelsene fra høyre sete.

Opptakskrav En gyldig UAE GCAA CPL eller ATPL En gyldig U... [-]
De forente arabiske emirater Abu Dhabi
September 2020
Engelsk
Heltid studier
14 uker
Campus
Les mer på norsk