ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Flymekaniker i Orlando USA 2021

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Studenter i et fly vedlikeholdsprogram kan ta en rekke kurs for å hjelpe dem å bli kjent med de forskjellige systemene og karakteristikker av fly, for eksempel elektriske systemer, landingshjul, vekt og struktur. Andre kurs gir visse vedlikeholds- ferdigheter, som for eksempel fly sveising.

 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

South Orlando er like utenfor Orlando som er verdenskjent for Disney World. Men South Orlando også kjent for sin college scene. Det er hjem til mange kjente universiteter.

Deltid Kurs i Flymekaniker i Orlando i USA

1 Resultater i Flymekaniker, Orlando Filter

Kurs i avioniker

Avionica
Kurs
sep. 2021
<
Deltid
<
3 måneder
Engelsk
Spansk
Campus

Avionica Orlando tilbyr kontinuerlig faglig opplæring og lisenser som kreves av føderale enheter til å utøve og praktisere yrket avionikk. Vi søker å bringe sammen en represen ...

Les mer