close

Filtre

Se resultater

3 Kurs i Forbrukerservice 2021

Forbrukersaker er en gren av Mat og helse fokusert på å analysere rollen forbrukeren i økonomien. Ved å ta et kurs i forbrukersaker, få deg kunnskap og ferdigheter til å administrere dine ressurser og adresseproblemer i samfunnet og arbeidsmiljøer. Hva er et kurs i forbrukersaker? Målet med kurset er å hjelpe deg å forstå forbrukernes økonomiske beslutninger. Temaene gjennom semester… Les mer

Forbrukersaker er en gren av Mat og helse fokusert på å analysere rollen forbrukeren i økonomien. Ved å ta et kurs i forbrukersaker, få deg kunnskap og ferdigheter til å administrere dine ressurser og adresseproblemer i samfunnet og arbeidsmiljøer.

Hva er et kurs i forbrukersaker? Målet med kurset er å hjelpe deg å forstå forbrukernes økonomiske beslutninger. Temaene gjennom semesteret inkluderer forbrukernes rettigheter og plikter, familie og personlig ressursforvaltning, forbrukerspørsmål og offentlig politikk. Du kan også bli utsatt for grunnleggende økonomiske og regnskaps konsepter. Ved fullført studiene dine, du er forventet å ha en forståelse av grunnleggende forbruker vitenskapelige begreper og være i stand til å analysere forbruker handlinger.

Den kunnskap og ferdigheter du får fra kurset tillater deg å balansere personlig, familie og arbeids liv. Du er i stand til å administrere dine ressurser og styrke din personlige velvære.Videre styrker selvfølgelig dine kvalifikasjoner hvis du planlegger å jobbe i næringslivet eller regjeringen.

Mange skoler tilbyr kurs i forbrukersaker, og kostnadene ved innmelding varierer fra skole til skole. De fleste høyskoler gi finansiell informasjon på sine nettsider. Hvis du ikke klarer å finne slik informasjon, bør du ta kontakt med høgskolen direkte.

Studenter som studerer forbrukersaker ofte går på å jobbe i næringslivet eller regjeringen. Karrieremuligheter er tilgjengelig i lov, helsetjenester, kreditt rådgivning, finansielle tjenester, produksjon og detaljhandel. Studentene har også muligheten til å få en undervisning sertifikat og arbeid i utdanning. Mat og helse er en viktig del av mange næringslivsorganisasjoner og samfunnet programmer, og mange arbeidsgivere ville verdien din utdanningsbakgrunn.

Mange internasjonale skoler tilbyr kurs i forbrukersaker, og det finnes også online kurs tilgjengelig.Balansere livet ditt og forstår din rolle i samfunnet ved å melde deg på et forbrukersaker kurset. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet. 

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
FutureLearn
Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Lær om opprinnelsen til forbrukerpsykologi og undersøk hvordan forbrukeratferd kan påvirkes av en rekke faktorer.

Lær om opprinnelsen til forbrukerpsykologi og undersøk hvordan forbrukeratferd kan påvirkes av en rekke faktorer. -
Kurs
Deltid
2 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Northwestern Kellogg School of Management
Evanston, USA

Vedta et kundesentrert fokus i virksomheten din med innovative teknikker som kan brukes til å gjøre data om til handlingsbar innsikt.

Vedta et kundesentrert fokus i virksomheten din med innovative teknikker som kan brukes til å gjøre data om til handlingsbar innsikt. -
Kurs
Deltid
6 uker
Engelsk
Nettstudier
 
Atton Institute
Dubai, De forente arabiske emirater

Tidene er i endring, og en typisk markedsavdeling er ikke lenger tilstrekkelig for å konkurrere med andre. Markedsføring har utviklet seg til å bli en spillveksler, og derfor ... +

Tidene er i endring, og en typisk markedsavdeling er ikke lenger tilstrekkelig for å konkurrere med andre. Markedsføring har utviklet seg til å bli en spillveksler, og derfor resulterer en veldefinert markedsføringsstrategi i å vinne konkurranseløpet. For å bygge vellykket markedsføringstaktikk, må du forstå konseptene og modellene for moderne kundeatferd, og faktorer som påvirker den. -
Kurs
Engelsk
sep. 2021
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre