ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Forretningsledelse i Johannesburg Sør-Afrika 2021

Du kan vanligvis ta høyere utdanning kurs hvis du er 18 år eller eldre. De er jevnlig undervist i universiteter, høgskoler og profesjonelle institusjoner som kunstskoler eller landbruket høyskoler - nesten alle har sine egne nettsider. Du kan få et bredt spekter av ferdigheter, for eksempel, diplomer, bachelor grader, foundation grader og post-graduate grader.

Et program i forretningsledelse understreker viktigheten av organisasjonsstruktur og ledelsesstrategier i diverse forretningssammenhenger. Emner som markedsføring, human resources, regnskap og omstrukturering blir noen ganger gjennomgått.

Sør-Afrika, offisielt Republikken Sør-Afrika er et land som ligger på sørspissen av Afrika. Den er delt inn i ni provinser. Sør-Afrika er ikke bare hopping av punkt, er det i seg selv en fantastisk reisemål rik på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilden til gull og diamanter i det sørlige Afrika. Det er grunnlaget for Sør-Afrikas konstitusjonelle domstol og er den største og rikeste byen i Gauteng-provinsen. Det er hjem til University of Johannesburg.

Deltid Kurs i Forretningsledelse i Johannesburg i Sør-Afrika

1 Resultater i Forretningsledelse, Johannesburg Filter

Kurs i ledelse - bedriftsadministrasjon og ledelse (bam)

Damelin Part Time
Kurs
feb. 2021
<
Deltid
<
68 timer
Campus

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil eleven få Damelin Short-programmet i Bedriftsøkonomisk og Management Certificate.

Les mer