ACADEMICCOURSES

Kurs i Savignac i Frankrike 2020

Du kan vanligvis ta høyere utdanning kurs hvis du er 18 år eller eldre. De er jevnlig undervist i universiteter, høgskoler og profesjonelle institusjoner som kunstskoler eller landbruket høyskoler - nesten alle har sine egne nettsider. Du kan få et bredt spekter av ferdigheter, for eksempel, diplomer, bachelor grader, foundation grader og post-graduate grader.

Frankrike et ypperlig system for høyere utdanning til ikke bare sine borgere, men også utlendinger. Landet 's dynamisk kultur tiltrekker seg utenlandske studenter og de som er interessert i å forfølge internasjonale kurs. Frankrike har en tradisjon for vitenskapelig og teknologisk innovasjon. Dette sikrer at forskere utnytte sin kreativitet.

I Dordogne avdeling i Aquitaine, hviler Sør Frankrike Savignac-les-Églises. Det er en liten by med drøyt 1000 personer. Student bosatt her delta på høyskoler og universiteter ligger i Dordogne avdeling.

Kurs i Savignac i Frankrike

treff Filter

Foundation Grad av gjestfrihet, Events & Catering Management (Bac 2)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Kurs
<
Fulltid
Campus

Tout au lang d'un cursus de to ans, découvrez kommentar développer vos savoir-faire teknikker et professionnels en France et en Grande-Bretagne au sein des pluss prestigie ...

Les mer