Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 56 Kurs i General Studies 2019

Et faglig kurs har forskjellige formål for ulike studenter. Noen kurs kan være korte, innledende forklaringer på et bestemt felt, mens andre kan være mer dybdegående. Kursene kan undervises online eller i et klasserom på flere uker eller måneder.

Hva er et kurs i generelle studier? "Generelt" varierer avhengig av institusjonen. En skole med fokus på kunst har mest kunstneriske emner i en generell studiekurs, mens på en teknisk skole dette kurset kan være mest vitenskapelig. En generell studiekurs kan også være en introduksjon til et felt, som et emne som fokuserer på logikk og den sokratiske metoden som en forløper for å studere filosofien. Andre kurs kan tjene til å bygge bro over et gap mellom to felt.

Ferdighetene du får med å ta kurs i generelle studier varierer fra kurs til kurs, men noen inkluderer organisasjon, leseforståelse og kommunikasjon. Organisasjonen hjelper deg med å være effektiv, mens du forstår og kommunikasjon er nyttig når du søker om en jobb eller signerer en kontrakt.

Kostnaden for et enkelt kurs er vanligvis avhengig av skolen du deltar på. Kostnadene kan også variere avhengig av lengden på den generelle studiekursen og om den er online eller i et klasserom.

Fordi generell studiekurs er så variert, har jobbmulighetene knyttet til dette kurset også mye variasjon. Som en del av en grad eller sertifikat, kan dette kurset føre til oppnådde stillinger i industri, salg, økonomi, utdanning eller kunst. Noen jobbtitler du kan søke etter, inkluderer salgsselskap, bankteller, undervisningsassistent og baker, avhengig av hvilken grad eller sertifikat du forfølger.

Kurs i generelle studier er tilgjengelige over hele verden på mange forskjellige skoler. Noen campus tilbyr online kurs og fjernundervisning muligheter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

56 Resultater i General Studies

Toronto School of Management

Toronto School of Management har blitt tildelt Silver Learning Partner status av ACCA. Sertifisering av Silver Learning Partner gir oss anerkjennelse som ACCA Learning Pr ... [+]

Forberedende kurs for ACCA-eksamen

Toronto School of Management har blitt tildelt Silver Learning Partner status av ACCA. Sertifisering av Silver Learning Partner gir oss anerkjennelse som ACCA Learning Provider i Canada. Programmet Silver Learning Partner er utformet som en Pathway til gull godkjent læringspartner. Nyt 5% tidlig fuglrabatt hvis du betaler studieavgiftene dine i sin helhet.

Dette kurset lærer ACCA forskjellig, noe som gir deg flere studie timer og verdiskapning til kjernemodulene. Du vil dra nytte av:

Flere kvalitets timerSvært erfarne veiledereGratis ACCA-papir tilbakestilles24/7 online supportRute til en BSc

Vår Campus er et lisensiert datamaskinbasert eksamen (CBE) senter for ACCA globalt organ. Studentene har mulighet til å ta på seg CBE for papirene AB, MA, FA og LW.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Heltid studier
55 uker
Campus
Les mer på norsk
Drew University

Studier i utlandet med engelsk er et langsiktig program som kombinerer akademisk engelskspråklig studie med sjansen til å oppleve grunnkurs ved Drew University . Dette un ... [+]

Studier i utlandet med engelsk er et langsiktig program som kombinerer akademisk engelskspråklig studie med sjansen til å oppleve grunnkurs ved Drew University . Dette unike programmet gir studentene mulighet til å tjene høyskolepoeng i sitt felt uten å måtte melde seg på et langsiktig utdanningsprogram.

Med forhåndsgodkjenning fra en student hjemmehøyskole, kan de akademiske kursene som studeres hos Drew, tjene studiepoeng mot en lavere grad i sitt hjemland. Opptjente studiepoeng kan også søkes på et studieprogram på Drew i påvente av opptak.

Lengden på studieutlandet vil variere avhengig av studentens behov. Programmet kan tilpasses for ulike nivåer av engelsk og for spesifikke faglige interesser.... [-]

USA Madison
August 2019
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Fra levende in-person og online GRE klasser til online leksjoner du kan gjøre i ditt eget tempo, har vi den perfekte GRE prep for deg. ... [+]

GRE - ta høyere utdanning Plukk ditt beste GRE prep

Uansett hvordan du liker å lære eller hvor mye tid du har før testdagen, har vi nok av prep alternativer for å få deg klar.

Private GRE Veiledning

Finnes både i person og på nettet, er Manhattan Prep GRE Private Veiledning et fleksibelt alternativ som gir deg personlig en-mot-en instruksjon med en av våre verdensklasse GRE instruktører. Det er en fin måte å supplere eksisterende studier eller gjøre den til din all-in måte å prep for testdagen.

IDEAL FOR:Studenter på jakt etter en-mot-en studie tilpasset deres ferdighetsnivå.

1-on-1 personlig instruksjon Tilgjengelig i-person og online Ideell for studier tilpasset ditt ferdighetsnivå ... [-]
USA New York
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Ben-Gurion University of the Negev

Som student i dette programmet vil du nyte en rekke kurs i små klasserom som vil gjøre deg i stand til å lære både i klassen og gjennom utflukter. BGU tilbyr et livlig ca ... [+]

Som student i dette programmet vil du nyte en rekke kurs i små klasserom som vil gjøre deg i stand til å lære både i klassen og gjennom utflukter. BGU tilbyr et livlig campusliv i Beer Sheva, en mangfoldig, praktisk og vennlig studentorientert by. Med israelske studenter, internasjonale studenter fra land over hele verden, hjelpsomt personale og turer over hele Israel, venter en betydelig opplevelse på deg. Programmet er rettet mot høyskoler / universitetsstudenter som forfølger sine bachelorer eller mastergrad. Vi imøtekommer også videregående akademikere som er interessert i et gap års erfaring.

Søknadsfrist:

Høst / Hele året - 1. mai Vår - 1. november

Program datoer: ... [-]
Israel Be'er Sheva
January 2020
Campus
Les mer på norsk
California State University, East Bay

Det besøkende studentprogrammet er designet for å tillate internasjonale studenter som oppfyller de nødvendige standarder i engelsk ferdighet til å oppleve ett eller to s ... [+]

Utdanning og læring kommer i ulike former. Gjennom besøksstudenten ved California State University, East Bay , kan du oppleve California livsstil, amerikansk kultur, ulike mennesker og akademikere i et av de mest spennende og unike stedene i verden, San Francisco Bay Area. Bo for en sommer, et semester eller lenger. Uansett tid begynner du på en opplevelse av livet.

San Francisco Bay Area

Den vakre, naturskjønne, flerkulturelle San Francisco Bay Area tilbyr alle fasiliteter av en stor storby-setting og fungerer som en flott base for å utforske hele Nord-California. Campus ligger bare 30 til 40 minutter fra San Francisco, Oakland, Berkeley, San Jose og Silicon Valley. Cal State East Bay spektakulære bakketopp Hayward campus er omgitt av boligområder, som gir komfort og trygghet for et familiefællesskab.... [-]

USA Hayward
May 2019
Heltid studier
9 - 16 uker
Campus
Les mer på norsk
Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari International College er en høgskolenivå finansiert av utdannings-, universitets- og forskningsdepartementet (MIUR) for å gi talentfulle høyt oppnådde student ... [+]

Hvis du er med på Ca 'Foscari International College bor du på øya San Servolo, en internasjonal boligkampus i Venezia lagunen. De to hovedstyrken i kollegiet er det internasjonale perspektivet og dets tverrfaglige tilnærming.

Sammen med standardkursene som tilbys innen deres studieprogram, deltar studentene i et bredt spekter av kulturelle aktiviteter og tverrfaglige forelesninger og workshops med sikte på å gi teoretisk kunnskap og spesifikk kompetanse. Høgskolens kulturprogram er på engelsk, og studentene oppfordres til å ta imot et internasjonalt perspektiv, ikke bare av det miljø de lever i, men også gjennom studier og internships utført i utlandet. Takket være de ulike kulturelle og disiplinære bakgrunnene til både elevene og lærerne er høgskolen et livlig samfunn og skaper et stimulerende miljø for høyt oppnådde studenter å utmerke seg i studier og forskning. Hvert år velger høgskolen studenter som registrerer seg i deres første år på bachelorstudier eller studier på Ca 'Foscari University, og tilbyr vellykkede søkere en delvis eller total reduksjon av sine avgifter. Studenter som opprettholder en standard for fortreffelighet i både deres vanlige studier og deres kulturprogram, mottar College Diploma. Diplomaet sertifiserer sin spesialist akademiske utdanning, en som er dannet av en rekke tverrfaglige aktiviteter av høy kvalitet, workshops og forelesninger som oppfordrer elevene til å være nysgjerrige, og tilnærming sine studier og arbeidsstyrken et trinn over og med et åpent sinn.... [-]

Italia Venice
October 2019
Heltid studier
2 - 3 
Campus
Les mer på norsk
Texas Tech University Worldwide eLearning

Integrative studier er en tilnærming til å svare på spørsmål, løse problemer og adressere moderne sosiale problemer fra flere perspektiver. ... [+]

Integrative studier

Integrative studier er en tilnærming til å svare på spørsmål, løse problemer og adressere moderne sosiale problemer fra flere perspektiver.

Programoversikt

Integrative studier Studentene utvikler de intellektuelle verktøyene som trengs for å bygge broer på tvers av fagområder og bruke sine ferdigheter, innovasjoner og kunnskaper i ulike faglige og praktiske omgivelser. I kjerneklasser utvikler elevene porteføljeartefakter som viser sine individuelle ferdigheter, interesser og talenter. Denne porteføljen og den anvendte læringserfaringen gir hver student verdifulle ressurser for fleksibel, individuell karriereplanlegging og utvikling.

Integrative studier som konsentrasjon... [-]
USA USA Online
September 2019
Heltid studier
Nettstudie
Les mer på norsk
IES Abroad

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og ... [+]

Oversikt

Ciao! Pakke posene dine og gjør deg klar til å hengi din kreative side i denne moderne byen som er kjent for sin verdensklasse kunst, arkitektur, design, forretnings- og finansaktiviteter og mote. Absorber alt som Milano har å tilby gjennom IES Abroad Milanos brede utvalg av kurs, praksisplasser og kulturelle aktiviteter.

Uansett hvilket nivå av italiensk du snakker inviterer vi deg til å studere her og oppleve Milanas rike kultur. Du vil bli plassert i et italiensk språkkurs i IES Abroad som er designet for deg basert på ditt språknivå.

Vårt Italia Today Program tilbyr også kurs i liberal arts og samfunnsvitenskap, som alle adresserer aspekter av det moderne italienske samfunnet. Kurs er undervist av høyt kvalifiserte eksperter på sine fagområder. Du har også mulighet til å ta kurs på et av seks lokale universiteter. To partner institusjonskurs er inkludert i kostnaden av Italia Today Program.... [-]

Italia Milan
January 2020
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
CEFAM French-American Business School

CEFAM-studiet i utlandet gir studentene mulighet til å bo i Frankrike i et år, et semester eller en måned mens de forfølger sin høyskoleutdanning. Hos CEFAM læres alle ku ... [+]

Programmet

CEFAM-studiet i utlandet gir studentene mulighet til å bo i Frankrike i et år, et semester eller en måned mens de forfølger sin høyskoleutdanning.

Hos CEFAM læres alle kurs på engelsk av professorer med avanserte utdannelsesgrader og betydelig erfaring i sitt fagområde. CEFAM-studenter drar nytte av et nært arbeidsmiljø og høyt professor-student kontaktforhold for å sikre optimale forhold for en forretningsopplæring i en internasjonal setting.

Ved elevers ankomst i Lyon arrangerer CEFAM en orienteringsøkt som dekker ulike temaer, inkludert CEFAMs faglige regler, helseforsikring, innkvartering, semesterkalender og kulturjustering. Orienteringsøkten er etterfulgt av en velkomstmiddag med CEFAM-ansatte og studenter.... [-]

Frankrike Lyon
September 2019
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
University of Johannesburg

Korte Kurs i Science ... [+]

Korte Kurs i Science Tittel VARIGHET Pris Opptakskrav Kontaktinformasjon Sertifikat i Cyber ​​Security Tilgjengelig ved forespørsel R20000 Grade 12 2 års bransjeerfaring i Cyber ​​Security science@uj.ac.za Høyere Sertifikat i informasjonsteknologi 1 år heltid (minimum) 2 år deltid R32000 grade 12 science@uj.ac.za Avanserte Kart Work Skills 6 dager inkludert vurdering R6000 Grad / diplom og fortrinnsvis lærere undervise geografi ved FET nivå. Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Grunnleggende kart Work Skills 6 dager inkludert vurdering R5500 Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Introduksjon til Geografiske infor... [-]
Sør-Afrika Johannesburg
February 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
John Academy

Du vil kunne få den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i denne sektoren. Du vil kunne skille seg ut i mengden ved å legge til vår personlige ut ... [+]

Hvorfor bør du velge en av våre personlige utdanningskurs? Livstids tilgang til våre personlige utviklingskurs Ingen skjulte avgifter eller eksamensgebyrer Rimelig, engasjerende og høykvalitets e-læring studiemateriell Full opplæringsstøtte Effektivt eksamenssystem, vurdering og umiddelbare resultater Forbedre din sjanse til å oppnå profesjonelle ferdigheter Hvem er denne kursen for?

Siden det ikke er noen erfaring og kvalifikasjon som kreves for våre Personal Development kurs, er de tilgjengelige for alle studenter fra akademisk bakgrunn.

Krav

Våre Personlig Utviklingskurs er fullt kompatible med alle typer enheter. Enten du bruker Windows-datamaskin, Mac, smarttelefoner eller nettbrett, får du den samme opplevelsen mens du lærer. Dessuten vil du kunne få tilgang til kursene med noen form for internettforbindelse fra hvor som helst når som helst uten noen form for begrensning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
Nettstudie
Les mer på norsk
Cal Poly English Language Institute

Studie Studies Program (ASP) på Cal Poly English Language Institute gir kvalifiserte internasjonale studenter muligheten til å melde deg på kreditt klasser ved California ... [+]

Hva er Cal Poly Pomona Academic Studies Program?

Studie Studies Program (ASP) på Cal Poly English Language Institute gir kvalifiserte internasjonale studenter muligheten til å melde deg på kreditt klasser ved California State Polytechnic University, Pomona (CPP). I tillegg ASP gir studentene en rekke klasser og støttetjenester som er utviklet for å forbedre student suksess i disse kreditt klasser. Elevene kan gå inn i programmet på ulike stadier basert på offisielle transkripsjoner og offisielle engelskkunnskaper score (IBT TOEFL, IELTS, og / eller iTEP) sendt med ASP søknaden. På hvert trinn av programmet, kan studentene melde deg på en kombinasjon av kreditt klasser og ikke-kreditt kontakt-timers kurs for å opprettholde en full-studium.... [-]

USA Pomona
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Collegium Civitas

Praksisplasser er den beste måten å få hands-on erfaring i ditt område av studien. For nesten to tiår Collegium Civitas har vært å bygge et nettverk av praksisplasser pla ... [+]

Oversikt

Praksisplasser er den beste måten å få hands-on erfaring i ditt område av studien. For nesten to tiår Collegium Civitas har vært å bygge et nettverk av praksisplasser plasseringer består av flere dusin av ledende organisasjoner i Warszawa. Blant dem er det både nasjonalt og internasjonalt, ikke-statlige og stat, samt, media, næringsliv og kulturinstitusjoner.

Et internship-programmet er en av disse institusjonene vil gi deg en perfekt mulighet til å utvide og diversifisere din arbeidserfaring, som du senere kan inkludere i profesjonell portefølje og CV. Som et resultat, vil du øke konkurranse sjansene for å møte de høye kravene til arbeidsmarkedet. Praksisplasser blir overvåket av internship koordinator koordinator ved Collegium Civitas. Valgfri faglig kreditt kan bli tildelt basert på tilfredsstillende gjennomføring av arbeid og faglige forventninger, inkludert en vanlig journal og endelige papir.... [-]

Polen Warsaw
July 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Mente Argentina

I de siste årene, spesielt siden den argentinske valutadevaluering, har flere utenlandske studenter på argentinske universiteter for å gjøre sine Masters og Graduate / Po ... [+]

Graduate Program Oppstart

&nbsp

• Rådgivning kandidats utvalg

• Veiledning gjennom Universitetet søknadsprosessen

• Garantert opptak til programmet du ønsker med en godkjent foreløpige program

• Løpende mekling mellom deg og den argentinske vertsuniversitetet

• Student Visa prosessen gjøres enkelt ved vår kunnskapsrike ansatte

• Faglig veiledning og personlig støtte for å sikre din suksess I de siste årene, spesielt siden den argentinske valutadevaluering, har flere utenlandske studenter på argentinske universiteter for å gjøre sine Masters og Graduate / Postgraduate kurs i Buenos Aires, Argentina.Derfor tar de nytte av den gunstige valutakursen mens de dra nytte av den høye utdanningsnivå. ... [-]

Argentina Buenos Aires
February 2020
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Etter gjennomføring av kurset vil studentene sitte på Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær nivå eksamen som gjennomføres årlig. Tildelt av Utdanni ... [+]

Etter gjennomføring av kurset vil studentene sitte på Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær nivå eksamen som gjennomføres årlig. Tildelt av Utdanningsdepartementet, vil sertifiseringen tillate studenter å søke om opptak til polytechnics i Singapore samt utenlandske institusjoner.

TMCs forberedende kurs for Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå eksamener inkluderer også en valgfri modul som forbereder studentene for en annen lignende eksamen, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE er en av verdens mest populære internasjonale kvalifikasjoner for 14-16-åringer. Det er anerkjent av ledende universiteter og arbeidsgivere over hele verden og er et internasjonalt pass til fremgang og suksess. Studenter som ønsker å studere utenfor Singapore etter 'O' nivå kan velge å ta valgfagsmodulen, IGCSE Preparation.... [-]

Singapore
February 2020
Heltid studier
Deltid
12 - 23 måneder
Campus
Les mer på norsk