ACADEMICCOURSES

Kurs i Generelle studier i Hayward USA

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Vanligvis tilbys på tilknyttet og bachelor nivå, programmer i generelle studier kan være ideelt for studenter som er skremt, eller bare uvitende, av fokus for deres store. Generelle studietilbud berører ofte ulike områder, fra kunst og humaniora til næringsliv og vitenskap.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Hayward, California er en by kjent for sin blomstrende hermetikkindustrien tidlig i det 20. århundre. Byens økonomi har gått over til næringer i industri og detaljhandel. Det vert for en statlig offentlig universitet, håndfull community colleges og flere private universiteter som alle tilbyr kvalitet programmer i ulike yrker.

Topp Kurs i Generelle studier i Hayward i USA

1 Resultater i Generelle studier, Hayward Filter

Kurs: Besøks studentprogram

California State University, East Bay
Kurs
<
Fulltid
<
9&nbsp;-&nbsp;16 uker
Engelsk
Campus

Det besøkende studentprogrammet er designet for å tillate internasjonale studenter som oppfyller de nødvendige standarder i engelsk ferdighet til å oppleve ett eller to semest ...

Les mer