16 Kurs Programmer i Generelle studier i USA for 2024

Kurs Programmer i Generelle studier i USA for 2024Filter
    • Santa Barbara, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Binghamton, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Individualized Major Program (IMP) gir studentene ved Harpur College muligheten til å forfølge sine akademiske interesser gjennom innovative, tverrfaglige programmer av deres design. Deltakere i programmet jobber tett med fakultetssponsorer og IMP-komiteen for å stille interessante spørsmål, utvikle unike studiekurs og utføre kreativt og originalt vitenskapelig arbeid.

    • Carson, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • California, USA

    Fulltid

    3 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Binghamton, USA

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Global Studies Minor (GSM) er et innovativt, individualisert og tverrfaglig program som bygger en formelt anerkjent interkulturell, globalt engasjerende opplevelse inn i en studentgrad. Gjennom GSM undersøker studentene presserende problemer som står overfor dagens verden og relaterer dem til hele spekteret av deres overordnede studier, personlige interesser og fremtidige mål.

    • Berkeley, USA

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vi tilbyr mange vitenskapelige og matematiske forutsetningskurs som du kan fullføre online på alle steder i verden.

    • Cheyenne, USA
    • Laramie, USA
    • + 1 more

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Studentene kan oppnå sine mål i HSEC-forberedelse (lesing, skriving, matte, samfunnsfag og naturfag) gjennom forskjellige metoder. Instruksjon er enten på en-til-en-basis eller i små grupper.

    • Fort Collins, USA

    Fulltid, Deltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet for livslang læring ved sjøen gir voksne elever, som er 30 år eller eldre, en mulighet til å bli med i SAS akademiske samfunn. Livslang lærende tilfører et verdifullt generasjonselement til ombordssamfunnet. De er pensjonister, profesjonelle i permisjon, eller bare eventyrlystne reisende som ønsker å studere med lyse, entusiastiske studenter over hele verden.

    • Montgomery, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Tusenvis av Alabamas førsteårsstudenter og andreårige begynner sine første college-klasser ved samfunnskollegiene våre før de går over til et fireårig universitet.

    • Online USA

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Kombiner din utenlandsstudie i London med ditt ønske om en meningsfull, formålsdrevet karriere.

    • Leadville, USA

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Ved High Mountain Institute tror vi dypt på utdanningsfilosofien gjennom erfaring. Lærlinger er høyskoleutdannede som fordyper seg i en praktisk semesterlærling med HMI semesteret, i tillegg til å delta i et grundig seminar som kombinerer formelle leksjoner i pedagogiske teknikker med filosofier om utendørsopplæring.

    • Johnstown, USA

    Engelsk

    Prøver du fortsatt å finne ut karriereveien din? Vil du bruke tid på jobben med en mentor, slik at du kan få fotfeste i bransjen eller se om det passer bra for deg?

    • Whitton Acres, USA

    Engelsk

    Delta i et virtuelt semester, slik at internasjonale perspektiver og globale kontekster kan konvergere på ditt eget skrivebord. Med ukentlige leksjoner vil CEAs fakultet bruke forskjellige formater for å presentere relevant materiale, og undervise og tilby casestudier for å berike læringsopplevelsen din. Liberal Arts & Social Sciences pensum gir deg tilgang til internasjonalt innhold og kompetanse som ikke vanligvis er tilgjengelig på hjemmekampus. Kurs representerer en rekke fagområder (kunsthistorie, kommunikasjon, kulturstudier, psykologi, filosofi og sosiologi) og gir muligheten til å lære om og fra kulturer i Argentina, Frankrike, Irland, Italia og Spania. Med unike funksjoner som skaper muligheter for kulturelt engasjement, vil CEAs virtuelle studiemiljø sette deg opp for suksess i den globale online verden som venter deg etter endt utdanning.

    • Reston, USA

    Fulltid

    3 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vis ditt engasjement og beredskap for å lykkes på handelshøyskolen. Mer enn 7000 programmer som tilbys av mer enn 2300 universiteter og institusjoner, bruker GMAT-eksamen som en del av utvalgskriteriene for programmene.

    • San Diego, USA

    Fulltid

    3 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Hvis du er en høypresterende universitetsstudent eller profesjonell som ønsker å ta en heltidsplan med kredittbærende klasser ved UC San Diego eller UC San Diego Extension mens du studerer sammen med amerikanske universitetsstudenter, University and Professional Studies (UPS) programmet kan være riktig for deg.