close

Filtre

Se resultater

Kurs i Geomatikk 2021/2022

Mange studenter forfølge en videregående utdanning i geografisk teknologier er på utkikk etter klasser som er utformet for å få dem nærmere konfirmasjonen. Avhengig av studentens bestemt fagområde, kan enkelte kurs være svært gunstig når det tas i tillegg til de mange andre klasser som kreves for en grad. Studenter som bare ønsker å lære mer om et bestemt tema kan også vurdere å me… Les mer

Mange studenter forfølge en videregående utdanning i geografisk teknologier er på utkikk etter klasser som er utformet for å få dem nærmere konfirmasjonen. Avhengig av studentens bestemt fagområde, kan enkelte kurs være svært gunstig når det tas i tillegg til de mange andre klasser som kreves for en grad. Studenter som bare ønsker å lære mer om et bestemt tema kan også vurdere å melde deg på et kurs for å øke sin kunnskap.

Hva er et kurs i geografisk teknologier? En geografisk teknologier klasse gir studentene undervisning og kunnskap som de trenger for å forstå bruken og bygging av programvare og utstyr som brukes i måling og analyse av jordens funksjoner. Denne type kurs inkluderer ofte trening på bruk av globale posisjoneringssystemer (GPS), geografiske informasjonssystemer (GIS) og fjernanalyse (RS).Vanligvis en forskningsbasert vitenskap, er geografisk teknologier kurs brukes til å forbedre læreplanen elevene trenger for å fullføre en grad knyttet til feltet.

Fullfører en geospatial teknologi kurs kan hjelpe en student ved å tilby hands-on opplæring ved hjelp av konkrete verktøy som vanligvis brukes av forskere og ingeniører. Når tatt i forbindelse med en sekundær eller høyere grad, blir elevene plassert ett skritt nærmere ferdigstillelse av et program. Tas separat, de kurstilbud spesifisert trening utformet for å forbedre karrieremuligheter.

Kostnaden for en geografisk teknologistudiet varierer basert på plasseringen av institusjonen. Studenter bør kontakte bestemte skoler for å få up-to-date skole anslag for den mest komplette informasjonen.

Geospatial teknologi brukes i et bredt spekter av yrker, inkludert engineering, oppmåling, kartlegging og romfart.Mange fagfolk lede forskning, undervisning og utvikling på ulike etater og skoler over hele landet. Skaffe seg arbeid med en offentlig etat er mulig, siden det er mange som er midt i forskning på feltet.

Et nettbasert kurs i geografisk teknologi er et godt alternativ for mange studenter, da det tilbyr fleksibilitet og tilgjengelighet fra et bredt utvalg av universiteter. Å melde i dag, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
معهد وادي عربة للدراسات البيئية
Ketura, Israel

Remote Sensing er teknologien som gjør det mulig å skaffe informasjon om et område eller objekt uten direkte fysisk kontakt med det området eller objektet. Former for fjernmål ... +

Remote Sensing er teknologien som gjør det mulig å skaffe informasjon om et område eller objekt uten direkte fysisk kontakt med det området eller objektet. Former for fjernmåling inkluderer luftfotografier (i dag for det meste UAV), satellittbilder og feltspektroskopi. -
Kurs
Engelsk
okt. 2021
Campus