$close

Filtre

Se resultater

2 Kurs i Hårfarging 2022

Å ta kurs er en fin måte å forfølge høyere læring før du forplikter deg til en grad som en bachelor eller mester. Studentene kan også bruke den til personlig utvikling av eksisterende interesser. Hva er kurs i hårfarging? Disse kursene kan lære deg teknikker og teknologi involvert i alle aspekter av hårfarging. Du kan forvente klasser som dekker korrigerende fargestoffer, over-farger,… Les mer

Å ta kurs er en fin måte å forfølge høyere læring før du forplikter deg til en grad som en bachelor eller mester. Studentene kan også bruke den til personlig utvikling av eksisterende interesser.

Hva er kurs i hårfarging? Disse kursene kan lære deg teknikker og teknologi involvert i alle aspekter av hårfarging. Du kan forvente klasser som dekker korrigerende fargestoffer, over-farger, høydepunkter, lavlys og andre teknikker. Du kan bli pålagt å ta en skriftlig eller muntlig eksamen for forståelse, og det kan være en praktisk side av klassen, inkludert et prosjekt. Klasser kan også dekke de siste utviklingene i fargestoffer og teknologi som brukes til å fargestoffe hår og til og med kundeservice og kommunikasjon.

Det er flere fordeler å ta kurs i hårfarging. Ferdigheter som er oppnådd kan inkludere blandingsfarger, applikasjonsteknikker og skape nye, interessante stiler. Du kan kanskje bruke din nye kunnskap for å gjøre deg mer ansatt i ditt nåværende felt. Det kan hjelpe deg med fremskritt fra en posisjon du allerede har, eller for bedre å betjene din eksisterende kundekreds.

Kostnaden for et kurs i hårfarging varierer avhengig av læringsinstitusjonen. Materialer og varighet kan også være med på å bestemme kostnaden for kurset.

Et kurs i hårfarging kan forberede deg på en karriere som frisør i en salong eller som hårassistent for en modell, skuespillerinne eller TV-personlighet. Du kan også bruke dine ferdigheter til å jobbe med filmsett eller med magasinfotografer for å hjelpe deg med å forberede håret til å bli filmet og fotografert. Et annet karrierealternativ er en hårfargekonsulent til en motedesigner, som bidrar til å utvikle serier for banemodeller og kataloger.

Det er mange steder du kan ta kurs i hårfarging. Lokale skoler og programmer samt universiteter over hele landet og i utlandet kan tilby akkurat det du leter etter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
Ayrshire College
Ayr, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dette kurset vil interessere deg hvis du liker å bruke dine kreative ideer på en praktisk måte. Du bør også like å jobbe med andre mennesker og diskutere hvordan du best kan p ... +

Dette kurset vil interessere deg hvis du liker å bruke dine kreative ideer på en praktisk måte. Du bør også like å jobbe med andre mennesker og diskutere hvordan du best kan produsere utseendet du vil oppnå. Du bør være forberedt på å delta som en modell for medstudenter som vil kreve at du vasker og tørker håret, fjerner sminke og påfører dem, og også har negler og tånegler malt. -
Kurs
Engelsk
 
Colaiste Dhulaigh College Of Further Education
Coolock, Irland

Dette kurset er et dagutgivelseskurs for frisørlærlinger i full jobb med en salong registrert under den nye nasjonale frisørlærlingordningen.

Dette kurset er et dagutgivelseskurs for frisørlærlinger i full jobb med en salong registrert under den nye nasjonale frisørlærlingordningen. -
Kurs
Engelsk