$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Havbruk og fiskeri 2022/2023

For mange high school nyutdannede, melde deg på et kurs er en fordelaktig neste skritt å fortsette sin utdanning og jobbe mot en karriere. Kursene kan introdusere studentene til et gitt fagfelt og forberede dem for høyere utdanning eller entry-level jobber i dette området. Hva er et kurs i akvakultur og fiskeri? Dette er et fagområde som fokuserer på hevingen av fisk og annen sjømat i fan… Les mer

For mange high school nyutdannede, melde deg på et kurs er en fordelaktig neste skritt å fortsette sin utdanning og jobbe mot en karriere. Kursene kan introdusere studentene til et gitt fagfelt og forberede dem for høyere utdanning eller entry-level jobber i dette området.

Hva er et kurs i akvakultur og fiskeri? Dette er et fagområde som fokuserer på hevingen av fisk og annen sjømat i fangenskap. Fiskeri hjelpe levere mye fisk i dag 's marked, og dermed redusere belastningen at fiske har på ville arter. Studenter i disse kursene er ofte gitt oppdrag om emner som spenner fra hydrologi til marin biologi og økologi. Læreplanen lærer elevene om den interne driften av fiskeri, samt deres innvirkning på lokale økosystemer.

En viktig fordel å ta et kurs i akvakultur og fiskeri er at etterspørselen etter fisk øker for hver dag.Fiskeriene må kunne møte denne etterspørselen, noe som kan bety en utvidelse av fasiliteter og ansatte. Av denne grunn, studenter som tar dette kurset, og som er interessert i å søke stillinger innen fiskeri har en god sjanse for å bli i stand til å gjøre det.

Ulike kurs i akvakultur og fiskeri har ulike kostnader. Undervisning, vil påmelding og registrering avgifter i stor grad avhenge av størrelsen på skolen og hvor den er plassert. Kontakt en skole 's inntakskontoret direkte for mer informasjon.

Nyutdannede av disse studieprogram har et bredt spekter av karrieremuligheter åpne for dem. For de studentene som er interessert i ledernivå stillinger innen oppdrettsnæringen, kan høyere utdanning være nødvendig. Studentene kan også velge å starte arbeidet i entry-level stillinger innenfor fiskeri komplekser med en gang.På den annen side kan de ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd fra denne banen av studien også bli oversatt til en rekke andre relaterte felt, som for eksempel å bevare dyrelivet.

Hvis du er interessert i å søke på et kurs i akvakultur og fiskeri, vår søkbar database av programmer kan hjelpe deg i gang. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of St Andrews
St. Andrews, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Modulkurset for bærekraftig akvakultur gir studentene mulighet til å studere individuelle moduler fra en rekke deltidsmoduler, e-læring, moduler på høyere nivå som skal utvikl ... +

Modulkurset for bærekraftig akvakultur gir studentene mulighet til å studere individuelle moduler fra en rekke deltidsmoduler, e-læring, moduler på høyere nivå som skal utvikle studentenes kritiske forståelse av utviklingen og prinsippene for akvakultur. Kredittene for hver modul som er vellykket gjennomført, kan overføres og bidra til en doktorgradskvalifikasjon (PG Cert, PGDip, MSc) på et senere tidspunkt. -
Kurs
Fulltid
9 - 12 uker
Engelsk
Nettstudier