ACADEMICCOURSES

Kurs i Thessaloniki i Hellas 2020

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Byen Thessaloniki er den nest største i landet og hjem til mer enn 790 000 innbyggere. Det er en av Hellas 'mest essensielle kommersielle huber og spiller en betydelig rolle i den generelle økonomien. Det vert landets største universitet blant andre institusjoner.

Kurs i Thessaloniki i Hellas

treff Filter

Integrerte ATPL med multi crew samarbeid (MCC)

Skies Aviation Academy
Kurs
sep. 2020
<
Fulltid
<
12&nbsp;-&nbsp;14 måneder
Engelsk
Campus

EASA Integrert ATPL kurset er beregnet på studenter fra null flyr erfaring opp til en frossen ATPL i ca 12 til 14 måneder, etter fullført dette programmet vil du være kvalifis ...

Les mer

ICAO til EASA lisens konvertering

Skies Aviation Academy
Kurs
sep. 2020
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 uker
Engelsk
Campus

ICAO CPL / ME / IR konvertering Course er designet for å konvertere noen ICAO profesjonell lisens og karakterer til EASA profesjonell lisens.

Les mer