ACADEMICCOURSES.NO

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Kurs i Hotelledelse 2019/2020

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fjernundervisning Kurs i Hotelledelse

7 Resultater i Hotelledelse, Fjernundervisning Filter

Hotel Governor Course

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Nettstudier September 2019 Spania Madrid

Bli en sertifisert spesialist, trene i de beste selskapene, og jobbe med det du liker

Hotellet mesterlig IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 24 - 30 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

ansvarlig for suksessen av hotellet og velvære for gjestene - for Hotel Master and Hotel vinnere dette er hverdagen, spennende utfordring. I motsetning til kjøkken og restaurant herren finner man hotell vinnere i nesten alle deler av en virksomhet.

Hotellet forretningsmann / kvinne IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 20 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

For å aktivere faglærte og ufaglærte arbeidskraft yrkeskompetanse av industri og handel som hotel manager / kontorist IHK, hotellet Fernschule Poppe & Neumann tilbyr unikt i Tyskland muligheten til å fange opp dette i deltid fjernundervisning kurs og uten tap av inntekter.

Hotellet faglig / kvinne IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Nettstudier Heltid studier 20 måneder Oktober 2019 Tyskland Germany Online

For å aktivere faglærte og ufaglærte arbeidskraft yrkeskompetanse i Chamber of Commerce som et hotell / -frau Chamber of Commerce, Hotel Fernschule Poppe & Neumann tilbyr unikt i Tyskland muligheten til å fange opp dette i deltid fjernundervisning kurs og uten tap av inntekter.

Kurs i gjestfrihet og hotelldrift

International Career Institute
Nettstudier Heltid studier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Gjestfrihet og hotell lederkurs av ICI utmerker seg blant annet i form av å gi god utdanning på en rask og enkel måte. Få de ferdighetene du trenger for å starte en karriere i denne sann industri uten beskytningen ut tonnevis og venter i årevis til du får en sertifisering.

Hotell og gjestfrihet, Universitet 1 og 2 år (nivå 4 og 5)

Online Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 700 - 1800 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Coventry + 1 fler

Forbered deg på en spennende karriere i gjestfrihetsbransjen gjennom Online Hotel Management kurset. Studenter på vår online Hospitality Management program vil gjennomføre et nivå 4/5 240-kreditt kurs, designet for å forberede studentene med de ferdighetene som trengs for å være en kompetent ansatt i gjestfrihetsbransjen.

Weiterbildung betriebswirt / -in på hotellet / event / turisme management (IUBH)

IUBH Fernstudium
Nettstudier Heltid studier Deltid 18 - 36 måneder Åpen påmelding Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vårt sertifikat program i bedriftsøkonomi / -in på hotellet / event / Tourism Management (IUBH) kan du i løpet av tre semestre en utmerket utdannelse og Utdanning på universitetsnivå. Du kan også bransjespesifikke valgfrie moduler du i ønsket fagområde å spesialisere og vil bli utdannet som spesialist på kurs i hotellets ledelse, event management og turisme ledelse.