Kurs i IT-sikkerhet i De Forente Arabiske Emirater

Søk Kurs i IT-sikkerhet i De Forente Arabiske Emirater

IT-sikkerhet

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Studenter som er dyktige i teknologi kan være interessert i IT-sikkerhet, som er studiet og praksis for å beskytte elektroniske systemer fra ulike trusler. Det inkluderer alt fra programmering til hardware design til brukeropplæring.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

Kurs i IT-sikkerhet i De Forente Arabiske Emirater

Les mer

Ec-rådet sertifikat

Zeus Consulting
Campus Heltidsstudier 5 dager September 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Den EDRP kurset lærer du metodene i å identifisere sårbarheter og tar nødvendige mottiltak for å forebygge og redusere feil [+]

EC-Council - Disaster Recovery Professional

Den EDRP kurset lærer du metoder for gjenkjenning av sårbarheter og tar nødvendige mottiltak for å forebygge og redusere feil risiko for en organisasjon. Det gir også nettverk profesjonell med et fundament i katastrofe prinsipper, herunder utarbeidelse av en katastrofe recovery plan, vurdering av risiko i virksomheten, utvikling av politikk og prosedyrer, og forståelse av roller og relasjoner av ulike medlemmer av en organisasjon, gjennomføring av planen, og utvinne fra en katastrofe.

Dette EDRP kurset tar en enterprise-wide tilnærming til å utvikle en katastrofe recovery plan. Studentene skal lære å skape et sikkert nettverk ved å sette retningslinjer og prosedyrer på plass, og hvordan du gjenoppretter et nettverk i tilfelle en katastrofe.... [-]