Filter
Bachelorgrader
Saudi-Arabia Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut Kurs i IT i Saudi Arabia

Det er hundrevis av nasjonalt anerkjente Faglige kvalifikasjoner og kurs fra verdens ledende utdanningstilbydere. Læringsmålene bør føre til undervisningsmetoder og student interesse.

Informasjon teknologistudier er opprettet for å gi studentene teknologiske ferdigheter og kunnskap. De kan utforske hvordan elektroniske data opprettes, behandles og lagres, samt temaer som sikkerhet, maskinvare, programvare og kunstig intelligens.

Saudi-Arabia er ett av to land oppkalt etter sine kongelige familier, sammen med Hashemite Kingdom of Jordan. Det er ganske mange arbeidsplasser for utlendinger i Saudi Arabia. It 's viktig å lære å lese arabisk, grunnleggende tajweed, og noen grunnleggende språklige ferdigheter før du kommer.

Kurs i IT i Saudi Arabia

Les mer Minimér

1 Resultater i IT, Saudi-Arabia

Andre valg innen dette fagområdet:
GBN Training Centre

Teknologien går frem og utvikler seg med en rekordhastighet. Informasjonsteknologi er en kraft som påvirker organisasjoner av enhver størrelse. Bedriftene trenger å møte ... [+]

IT-PROGRAM

Teknologien går frem og utvikler seg med en rekordhastighet. Informasjonsteknologi er en kraft som påvirker organisasjoner av enhver størrelse. Bedriftene trenger å møte disse fartsskiftende miljøene og utstyre seg selv for å ta på seg utfordringene som styrker. Dette programmet vil forberede fagfolk til å utvikle en strategisk tenkemåte, finjustere sine teknikker, hjelpe til med å forstå kjernevirksomhetsfunksjoner og til slutt drive forbedret forretningsmessig ytelse gjennom bruk av teknologi. Deltakerne vil lære viktigheten av å bruke teknologi i virksomheten for strategisk fordel og forbedret produktivitet. Deltakerne vil utvikle sine ferdigheter og forretningssans og effektivt administrere lag, prosjekter og prosesser for å levere overlegen verdi.... [-]

Saudi-Arabia Al Khobar
September 2019
Heltid studier
54 dager
Campus
Les mer på norsk