Filter
Kurs
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England Yarnton Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp Kurs i IT i Yarnton Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

En student som studerer informasjonsteknologi kan ta en rekke teknologi kurs og utforske temaer som kunstig intelligens, programmering, hardware og software. De kan lære å bestemme de teknologiske behovene til organisasjoner og å gjennomføre de riktige løsningene.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Beste studieprogrammer Kurs i IT i Yarnton i Storbritannia

Les mer Minimér

1 Resultater i IT, Yarnton

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
England
Yarnton
Studietype
Pacing
Oxford Royale Academy

Ekspertundervisning og prosjektarbeid i Vitenskap, Teknologi, Ingeniørfag og Matematikk Temaer for Gap Årsstudenter. ... [+]

Vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM) Themes Gap Year-programmet styrker studentens kunnskap og oppfordrer dem til å utforske emner gjennom individuelt utvidet prosjektarbeid.

Introduksjon til STEM temaer

STEM Themes Gap Year-programmet er ideelt for studenter som er villige til å utfordre sin eksisterende kunnskap og å utvikle sine kvantitative og forskningsmessige ferdigheter i forberedelse til en universitetsgrad eller en arbeidsplass. Små kjerne klasser ledet av erfarne lærere gjør det mulig for studenter å finne ut hvordan de forstår emnene, mens et utvalg av valgfrie klasser hjelper dem med å utvikle nye kompetanser. Studentene oppfordres også til å tenke kreativt for å takle aktuelle saker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Yarnton
September 2019
Heltid studier
10 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk