Filter
Kurs
Nord-Amerika Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Topp universiteter Fjernundervisning Kurs i Informasjonssystemer 2019/2020 i Nord-Amerika

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Informasjonssystemer er et fagområde som gir studentene den utdanningen de trenger for fremtiden. Klasser dreie seg om en kombinasjon av forretninger og informatikk informasjon for å sikre deltakerne er i stand til å analysere informasjonen de finner, og bruke den til et forretningsmessig ståsted.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Kurs Fjernundervisning i Informasjonssystemer i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Informasjonssystemer, Nord-Amerika, Fjernundervisning

TrainUp

Vi hjelper deg med å spare tid og gasspenger uten å gå på kompromiss med kvalitetsinstruksjonen som brukerne får med trening på stedet. ... [+]

Vi hjelper deg med å spare tid og gasspenger uten å gå på kompromiss med kvalitetsinstruksjonen som brukerne får med trening på stedet.

[-]
USA McKinney
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Rowan University College of Business

Med et mål av nær-null feil, har Six Sigma forvandlet mange organisasjoner. MI gir deg denne metoden ved å gi klasseromsundervisning kombinert med intensiv prosjektbasert ... [+]

Med et mål av nær-null feil, har Six Sigma forvandlet mange organisasjoner. MI gir deg denne metoden ved å gi klasseromsundervisning kombinert med intensiv prosjektbasert coaching.La Six Sigma Forvandle din organisasjon!The Management Institute bringer Six Sigma til små og mellomstore bedrifter. Med hjelp av våre treningseksperter Six Sigma, kan organisasjonen gjennomføre banebrytende virksomhet forbedringer. Tenk hva virksomheten ville være som om din bedrift kan levere produkter på gang, hver gang med nesten perfekt service som alltid overgått kundenes forventninger. På 1980-tallet, Motorola og Allied Signal flammet Six Sigma sporet av gjennombrudd prosessforbedring. Siden da har General Electric, GE Capital, og Sun Microsystems påløpte milliarder i bunnlinjen fordeler som kan henføres til Six Sigma-metoden.En svært fokusert, usedvanlig vellykket problemløsning metodikk, kan Six Sigma forbedre bunnlinjen og bringe merverdi til kundene dine. Six Sigma fokuserer på å redusere avfall og mangler for å levere produkter og tjenester mer effektivt, med lavere kostnader.Six Sigma mål: å drive virksomheten på seks sigma - et nivå som produserer ikke mer enn 3,4 feil per million transaksjoner (et typisk selskap opererer på fire sigma eller opp til 6,210 feil per million transaksjoner). Flytting fra en 4 sigma til 6 sigma drift sparer selskapet om lag 25% av sin omsetning.Oppnå dette nivået av presisjon og besparelser i bedriften kan ha en kraftig innvirkning på kunderelasjoner og bunnlinjen, noe som gir bedriften et konkurransefortrinn i markedet.Definere Six Sigma Six Sigma er en høy ytelse, data-drevet tilnærming til å analysere de underliggende årsakene til virksomheten problemer og løse dem... [-]

USA Glassboro
September 2019
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk