Filter
Kurs
USA Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Finn Fjernundervisning Kurs i Informasjonssystemer i USA 2019/2020

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Informasjonssystemer ingeniører bidra til å utvikle, analysere, forbedre og drive systemer i alle aspekter av samfunnet. En master i informasjonssystemer vil lære deg hvordan du gjør alle disse tingene gjennom hendene på læring erfaringer.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Kurs i Informasjonssystemer i USA

Les mer Minimér

2 Resultater i Informasjonssystemer, USA, Fjernundervisning

TrainUp

Vi hjelper deg med å spare tid og gasspenger uten å gå på kompromiss med kvalitetsinstruksjonen som brukerne får med trening på stedet. ... [+]

Vi hjelper deg med å spare tid og gasspenger uten å gå på kompromiss med kvalitetsinstruksjonen som brukerne får med trening på stedet.

[-]
USA McKinney
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Rowan University College of Business

Med et mål av nær-null feil, har Six Sigma forvandlet mange organisasjoner. MI gir deg denne metoden ved å gi klasseromsundervisning kombinert med intensiv prosjektbasert ... [+]

Med et mål av nær-null feil, har Six Sigma forvandlet mange organisasjoner. MI gir deg denne metoden ved å gi klasseromsundervisning kombinert med intensiv prosjektbasert coaching.La Six Sigma Forvandle din organisasjon!The Management Institute bringer Six Sigma til små og mellomstore bedrifter. Med hjelp av våre treningseksperter Six Sigma, kan organisasjonen gjennomføre banebrytende virksomhet forbedringer. Tenk hva virksomheten ville være som om din bedrift kan levere produkter på gang, hver gang med nesten perfekt service som alltid overgått kundenes forventninger. På 1980-tallet, Motorola og Allied Signal flammet Six Sigma sporet av gjennombrudd prosessforbedring. Siden da har General Electric, GE Capital, og Sun Microsystems påløpte milliarder i bunnlinjen fordeler som kan henføres til Six Sigma-metoden.En svært fokusert, usedvanlig vellykket problemløsning metodikk, kan Six Sigma forbedre bunnlinjen og bringe merverdi til kundene dine. Six Sigma fokuserer på å redusere avfall og mangler for å levere produkter og tjenester mer effektivt, med lavere kostnader.Six Sigma mål: å drive virksomheten på seks sigma - et nivå som produserer ikke mer enn 3,4 feil per million transaksjoner (et typisk selskap opererer på fire sigma eller opp til 6,210 feil per million transaksjoner). Flytting fra en 4 sigma til 6 sigma drift sparer selskapet om lag 25% av sin omsetning.Oppnå dette nivået av presisjon og besparelser i bedriften kan ha en kraftig innvirkning på kunderelasjoner og bunnlinjen, noe som gir bedriften et konkurransefortrinn i markedet.Definere Six Sigma Six Sigma er en høy ytelse, data-drevet tilnærming til å analysere de underliggende årsakene til virksomheten problemer og løse dem... [-]

USA Glassboro
September 2019
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk