Kurs i Informasjonsteknologi for bedrift i De Forente Arabiske Emirater

Sjekk ut Kurs i Informasjonsteknologi for bedrift i De Forente Arabiske Emirater

Informasjonsteknologi for bedrift

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

En virksomhet informasjonsteknologi programmet lærer elevene hvordan de skal bruke IT-begreper og prinsipper i en bedrifts omgivelser. Studentene skal lære hvordan disse begrepene påvirke økonomi, organisasjon og markedsføring teknikker i en bedrift. 

Utdanning i De forente arabiske emirater har sine fordeler: Søn, sjø, sand, tax-free inntekter etter endt utdanning og noen av de beste universitetene i Gulf region.In tillegg en rekke høyt rangerte universiteter basert i andre land har avdelingskontorer studiesteder i UAE.

Kurs i Informasjonsteknologi for bedrift i De Forente Arabiske Emirater

Les mer

Kurs i saft fico

Global Solutions Trainings UAE
Campus Heltidsstudier Deltid 35 timer September 2019 De forente arabiske emirater Dubai + 1 fler

SAP Financial Accounting and Control kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler [+]

SAP Financial Accounting and Control Kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler; post, søke- og visnings dokumenter; og generere et sett med balanserte og forenlig regnskapet for eksempel balanse, resultat og Cash Flow.Special rabatter for erfarne kontoer Professionals. Med gratis økter for intervju Preperation, Job guidede turer, gratis programvare.

[-]

ITIL sertifiseringer - foundation, middels, ekspert

Zeus Consulting
Campus Heltidsstudier 3 - 20 dager September 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden. IT-ferdigheter alene er ikke lenger et aktivum for en IT-tekniker eller et aksjeselskap. [+]

Den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden. IT-ferdigheter alene er ikke lenger et aktivum for en IT-tekniker eller et aksjeselskap. Fagfolk må kombinere sin IT-kompetanse med forretningssans og fokus på kontinuerlig forbedring av tjenesten. ITIL kan levere store kostnadsbesparelser for en organisasjon ved å fremme optimal bruk av sine eiendeler - mennesker prosesser og teknologi.

Zeus Consulting tilbyr en komplett portefølje av innovative ITIL kurs som spenner fra Awareness, Foundation og Intermediate nivåer gjennom til Expert nivå sertifisering.

Hva er ITIL?

ITIL (Information Technologies Infrastructure Library) er den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden, med mer enn 1.500.000 sertifiserte personer. Utviklet av den britiske Office of Government Commerce (OGC), er ITIL fullt kompatibel med ISO / IEC 20000, den første internasjonale Service Management Standard for organisatorisk sertifisering og etterlevelse.... [-]